Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν θα αρρωσταίνουμε ποτέ Υπάρχει μηχανισμός αυτό-θεραπείας για τον άνθρωπο;

40[4]= Αλγεα* .-[ αλγεα = τα βάσανα -οι στενοχώριες]
40[4]= α γέλα *.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού-λύπης / Ω τα βάσανα τις στενοχώριες να περιγελάς ]
Τι καλύτερο αγχολυτικό από το γέλιο;;; Ειδικά όταν είσαι αγχωμένος;;;
Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν υπάρχει τίποτα τόσο σοβαρό στην απλή ζωή μας, ώστε να στενοχωριόμαστε

Ιαπωνικό πλοίο πέταξε πανάκριβο μετάξι για να σώσει Μικρασιάτες...

Η (άγνωστη) ιστορία του εμπορικού καραβιού από την Απω Ανατολή που έδωσε παράδειγμα ανθρωπιάς τη στιγμή που οι δυτικοί «Σύμμαχοι» αδιαφορούσαν!

Πολυπολιτισμική ενημέρωση: Μπαγκλαντεσιανός βίαζε ανήλικα κορίτσια...Πράγμα φυσιολογικό για την χώρα του!..... στον Άγιο Παντελεήμονα...

Συνεχίζοντας τις ειδήσεις που αφορούν ήθη και έθιμα από πολιτισμούς όλου του κόσμου μεταφερόμαστε στον εξωτικό Άγιο Παντελεήμονα όπου άνδρας απο το Μπαγκλαντές ασέλγησε σε 7χρονη και 9χρονες,πιθανότατα γιατί ο πολιτισμός του δεν το απαγορεύει, όπως μας.έχουν δείξει αρκετοί συντοπίτες του κατά το παρελθόν…

ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ! ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΔΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ…

ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…

ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ !!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΪΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΕΛ ΕΠΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ…

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΗΧΩΝ Κ ΨΕΚΑΣΜΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ (ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ) ΕΡΧΕΤΑΙ…

Λεωφορείο με έλεγχο επιβατών μέσω των βιομετρικών τους στοιχείων
Ο έλεγχος του ανθρώπου και μέσα από τα μέσα μαζικής μεταφοράς,θα ξέρουν που πήγες και πότε ταξίδεψες,όπως και με τις ηλεκτρονικες ταυτότητες αφού θα είναι και το πορτοφόλι σου θα ξέρουν τι πήρες που πήγες και άρα τι έκανες εκεί.

Οι Νόμοι της Μετενσάρκωσης

Ασκητική Ν. Καζαντζάκης
«Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο, καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο: το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευθύς ως γεννηθούμε αρχίζει η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε.

Περίεργες Συγκυρίες στην Κρήτη που Προβληματίζουν…

Θέλω να σας δώσω μερικές πληροφορίες πριν ξεκινήσουμε.
Περίπου στις 23.30 το βράδυ της 20/6/2016 στον νυχτερινό ουρανό της Δυτικής Κρήτης εμφανίσθηκε μια φωτοβολίδα …μετέωρο ; η οποία λίγο πριν σπάσει στα τέσσερα ; εντοπίσθηκε από τους κάποιους χωρικούς (δεν λέω το χωριό γιατί δεν θέλω να στοχοποιήσω τους πληροφοριοδότες μου) .

Δύο Ήλιοι και στην Εύβοια;

Περίεργα πράγματα έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή….
Γιατί βάζω την Κυριακή ως ορόσημο;

Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ έχει ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ στα ΚΡΥΦΑ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Ίσως ακούγεται απότομο και εξωφρενικό. Πολλοί μπορεί να το θεωρούν ήδη ένα γεγονός. Όπως και να έχει αρκετά στοιχεία βγαίνουν στο φως…

Μετρητά- τέλος: Σε εφαρμογή το σχέδιο «πλαστικό» χρήμα από τον Αύγουστο

...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ «ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ» ΠΡΟΣΤΙΜΑ

της Μαρίνας Νικολάκη

Στην σταδιακή εξάλλειψη της φοροδιαφυγής ελπίζει το υπουργείο Οικονομικών, γι΄ αυτό και από το τέλος Αυγούστου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο «πλαστικό» χρήμα.  

Προσευχή για το ξεκίνημα της ημέρας...

Κύριε, βοήθησέ με ν’ αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει η σημερινή ημέρα.

Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημά Σου. Στην κάθε ώρα της ημέρας φώτιζέ με και δυνάμωνέ με για το κάθε τι.

Η «αποκαθήλωση» ενός ειδώλου: Tα κρυμμένα «άρρωστα» μυστικά του Μάικλ Τζάκσον και το «βρώμικο» δωμάτιο (φωτό & βίντεο)

Οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον είναι καταιγιστικές και σοκαριστικές. Το τελευταίο νέο στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι ένα βίντεο που δείχνει την επιδρομή αστυνομικών από το τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα στο ράντζο του στη Neverland.

O καλόγερος που δεν πατούσε στη γη… - Αληθινές ιστορίες προσκυνητών από τον Άθωνα

Η αναμονή για το καράβι στόν αρσανά της Ιβήρων περνούσε ανέμελα, άλλοι έκαναν βόλτες αγναντέβοντας την γαλήνη και την ηρεμία της θάλασσας, άλλος μίλαγε στο τηλέφωνο…


Πρόκληση: Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν... τους φόρους των βουλευτών - Αιδώς Αργείοι!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους πολίτες το γεγονός ότι οι Έλληνες βουλευτές όχι μόνο πέρνουν σχεδόν δεκαπλάσιες αποδοχές από τον μέσο Έλληνα μισθωτό και τον μέσο Έλληνα συνταξιούχο, αλλά και για τις παχυλές αυτές «αποζημιώσεις» τους φορολογούνται προκλητικά λιγότερο!


Πρωτοφανές: Υποχρεωτικό το Ραμαζάνι στα σχολεία της Γαλλίας αλλιώς δεν θα μπορούν οι μαθητές να δώσουν εξετάσεις!

Η νέα υπουργός Παιδείας  της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι από τη νέα σχολική χρονιά, 2017, όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές θα κάνουν νηστεία κατά την περίοδο του Ραμαζανίου. Θα εξαιρούνται μόνο αυτοί που δεν θα μπορούν να το κάνουν για ιατρικούς λόγους! Όσοι θα αρνούνται να το κάνουν θα αποκλείονται από τις εξετάσεις.

Ανατριχιάζει η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού: «Το χρέος της Ελλάδας θα…»

Και όμως είχε προβλέψει για το μνημόνιο και το χρέος της Ελλάδος, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και μάλιστα είχε χαρακτηρίσει το μνημόνιο αντισυνταγματικό. Σοκ προκαλεί η επιβεβαίωση της προφητείας του!
 

Ραγίζει καρδιές η χήρα του δασοπυροσβέστη: Έχασα την αγάπη μου – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχασα την αγάπη μου», λέει η γυναίκα του δασοπυροσβέστη Ανδρέα Σοφοκλέους που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης της τεράστιας πυρκαγιάς που συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στην Κύπρο για τέταρτη ημέρα.

Δύο δασοπυροσβέστες νεκροί στη μάχη με τις φλόγες στην Κύπρο

Δύο νεκροί δασοπυροσβέστες είναι ο έως τώρα τραγικός απολογισμός της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για τρίτη πλέον ημέρα στην Κύπρο, στην περιοχή της Σολέας.

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ .. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ για να καταλάβετε πόσο οργανωμένο είναι το σχέδιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με τους μετανάστες, οι οποίοι προκαλούν παντού αναταραχές και πανικό. Όλα τα ΜΜΕ κρύβουν τις εικόνες από τα επεισόδια που προκαλούν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ

Πολλά έχουν ακουστεί για τον επερχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και όσα προφητεύονται ότι θα συμβούν κατά την διάρκεια αυτού , αλλά πολύ λίγα έχουν ακουστεί για το τι θα έρθει μετά από αυτόν και που θα φέρει την απόλυτη αλλαγή στην ζωή μας καθώς μια κατάσταση πολλών ετών που μας έχει επιβληθεί , η τεχνολογία δηλαδή , θα σταματήσει να υπάρχει λόγω του λεγόμενου Φλάς του Ήλιου , το οποίο προφητεύεται σε πολλά κείμενα όπως είναι για παράδειγμα και η Καινή Διαθήκη , αλλά και στους λόγους των Σιβυλλών και άλλα.


ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Οι “Boligarchs”. Δίπλα στον λαό που λιμοκτονεί, τα κλαμπ των πλουσίων αριστερών με τους αστακούς και το γκολφ

Daily Mail / ΚΟ

Οι πάμπλουτοι της Βενεζουέλας απολαμβάνουν πλούσια πάρτι και γκουρμέ κουζίνα, ενώ οι άνθρωποι της μεσαίας τάξης αναγκάζονται να σαρώσουν τα πάντα για να βρουν τρόφιμα, καθώς καταρρέει η οικονομία της σοσιαλιστικής χώρας.


Tα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ θα μπορούν να σκοτώνουν τους «ανεπιθύμητους» με δηλητηρίαση! (βίντεο)

Το τσιπάκι RFID μπορεί να σκοτώσει.Μπορεί εφόσον βρίσκεται στο σώμα να αποδεσμεύσει κυάνιο όταν θέλουν κάποιοι να μας σκοτώσουν.Η εφαρμογή αυτή βρίσκει έδαφος στους εγκληματίες οι οποίοι όταν θα αποδράσουν από τις φυλακές θα πεθάνουν.

Έτσι θα μας κατασκοπεύει το παγκόσμιο κράτος (βίντεο)

Τα gadget που έχουν οι αστυνομικοί αλλά και οι κατάσκοποι τους βοηθούν να εντοπίζουν πολύ πιο εύκολα τον στόχο τους. Αντιλαμβάνεστε ότι τεχνολογικά είναι σχεδόν τα πάντα έτοιμα, προκειμένου να ζήσουμε μέσα σε μία απόλυτη δικτατορία διαρκούς παρακολούθησης των ιδιωτικών και προσωπικών μας ζωών.

ΒΟΜΒΑ …ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Βόμβα μεγατόνων για τον κατώτατο μισθό που τινάζει στον αέρα και όλα τα επιδόματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι όπως γάμου, τριετιών, ανθυγιεινό, τέκνων και σπουδών κρύβει το συμπληρωματικό μνημόνιο που έστειλε η τρόικα στην κυβέρνηση.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΘΑ ΣΒΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ & ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ…

1. ΘΑ ΣΒΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ & ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ, ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΚΙΒΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙ᾽ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ
2.ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΛΙΣΤΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

(Πρός σκεπτόμενους πολίτες!)
Συμφώνως πάντα με ορισμένες αγγλικές δημοσιογραφικές πηγές, όπως το ‘βιντεάκι’ που ΑΞΙΖΕΙ να δείτε κατωτέρω, η δολοφονία της αγγλίδος βουλευτού και μητέρας, της Τζό Κόξ, φαίνεται να ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ με το παραπάνω, τους οπαδούς της παραμονής της Αγγλίας στην Ε.Ε. Και κυρίως εκείνους, που βρίσκονται στο παρασκήνιο, για να μήν ξεχνιόμαστε…

ΠΡΟΣΟΧΗ! «Προφητείες μεγάλου Σύγχρονου Αγίου για το σήμερα & το αύριο»

Αθανάσιος Ρακοβαλής
Προφητείες του Αγίου Παϊσίου για το σήμερα & το αύριο έτσι όπως τις άκουσε & τις κατέγραψε ο ίδιος από τον μεγάλο Σύγχρονο Άγιο της Ορθοδοξίας.

Τι είναι το πρόγραμμα SERE;

Όλοι οι κλάδοι της ελίτ του αμερικανικού στρατού περνάνε από σκληρή εκπαίδευση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις πραγματικές συνθήκες μιας μάχης ή ενός πολέμου.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΟ@ΣΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞ

Η συγκυβέρνηση της συμφοράς, αδειάζει το ελληνικό και το λιμάνι του Πειραιά από τα λαθρολαμόγια και τα στέλνει στην Αθήνα για να κάνουν πιάτσα στην οδό Φυλής.

Ο Εριχθόνιος ζει σε υπόγειες στοές του Αγίου Όρους;

του Ιωάννη Καρυοφυλάκη
Άγιον Όρος.
Ένας τόπος μυστηριακός που κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά του. Ένας τόπος αρχαίας δύναμης, άβατος και απροσπέλαστος για όσους έχουν δεθεί στην γκρίζα ψευδαίσθηση του ανθρωποκεντρικού μικρόκοσμού τους.

Πρόγραμμα Monarch – Ο Σκοτεινός Έλεγχος της Ψυχής

Μια εύλογη απορία κάποιου σκεπτόμενου ατόμου της εποχής μας είναι το πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι τόσο πιστά υποταγμένοι στις σατανικές επιταγές της Νέας Τάξης.

Πορνό και κτηνοβασία: Ο ηθικός σχετικισμός τα περικλείει όλα

Απόσπασμα από άρθρο του Sam Gerrans
Ενώ στο όραμα του Όργουελ το σεξ ήταν έγκλημα κατά του κράτους, στο μέλλον του Χάξλεϋ κάθε είδους σεξουαλική πειθαρχία ήταν το ίδιο ανήθικη. Ωστόσο, η απεικόνιση του Χάξλεϋ της ηθικής αισχρότητας είναι πειθήνια κοντά σε αυτό που είναι ανεκτό σήμερα.

Πως η Ελίτ μας βάζει να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον

Η Amaryllis Fox νεότερη.
Μια πρώην πράκτορας της αντιτρομοκρατικής της CIA δήλωσε ότι είναι ώρα να μιλήσουμε σχετικά με το γιατί η τρομοκρατία πραγματικά συμβαίνει, και να τονίσουμε τα «εσφαλμένα σενάρια» που οδηγούν στην υπεραπλούστευση της κατάστασης και τον συνεχόμενο πόλεμο.

Σύγχρονες Θεάσεις Ερπετοειδών (video)

Η αυτοκρατορία των εξωγήινων (ή ενδογήινων) σαυρών που κυβερνά τον πλανήτη Γη πιθανότατα δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς τα ερπετοειδή είναι το άγιο δισκοπότηρο κάθε συνωμοσιολογικής πένας που σέβεται τον εαυτό της.

Απίστευτο! Ποια είναι η εξήγηση των ονείρων μας

Τα όνειρα αλλά και η σημασία τους εξακολουθούν να συναρπάζουν τους επιστήμονες καθώς…
αποτελούν ακόμη και σήμερα ένα μυστήριο, αφού δεν έχουν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν πλήρως τη σημασία τους.

Οι πρόγονοι μας είχαν ανακαλύψει το Περού πριν από το 1600 π.Χ και υπήρχαν οι πρώτες Ελληνικές αποικίες.

Αυτή η περιγραφή του Ησιόδου φαίνεται να ταιριάζει με τα μυστηριώδη ερείπια του λαβυρίνθου στο Chavin de Huantar στις Περουβιανές Άνδεις, σύμφωνα με τον Δρ Enrico Mattievich, έναν συνταξιούχο καθηγητή φυσικής από το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο (UFRJ) στη Βραζιλία.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ Εκπαίδευση «δούλων» στα ελληνικά σχολεία – Τέλος στην αξιολόγηση, καταργείται η ιστορία των Ελλήνων

Η κομμουνιστική νοοτροπία, που ουσιαστικά είναι η νοοτροπία της νέας τάξης, ορίζει να υπάρχει εξίσωση των πάντων αλλά προς τα κάτω και κανείς να μην μπορεί να ξεχωρίσει από το πλήθος. Στην ουσία αυτό ονομάζεται ρομποτοποίηση των ανθρώπων.

Ντροπή και Αίσχος: Γονατίζει και προσβάλει όλους τους Έλληνες ο θλιβερός Πάκης μπροστά σε μουσουλμάνους και άθεους

Ο Πρώτος Πολίτης της χώρας!!!!
Όχι στο σπίτι του, όχι σε κάποιο εκκλησάκι που πήγε ιδιωτική επίσκεψη, αλλά σε επίσημη εκδήλωση όπου παρέστη ως Κεφαλή της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία αποτελείται από χριστιανούς, μουσουλμάνους, άθεους, Εθνικούς, Χάρε Κρίσνα και πιστούς του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος!!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Λεπτομερής εξήγηση του Σύμπαντος απ τον Ιδομενέα!

Ο σκοπός της εργασίας αυτής είναι η κατανόηση των κινήσεων των σωμάτων του
Σύμπαντος.
Οι ακριβείς αποστάσεις της Γης και της Σελήνης απ το κέντρο του Σύμπαντος και οι
θέσεις τους ενίοτε στο χώρο ορίζονται απ τους βραχίονες στους οποίους ανήκουν
και είναι αντικείμενο άλλης μελέτης.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ελβετία: Το σατανιστικό θέαμα των εγκαινίων του τούνελ Γκοτάρντ και η Ευρώπη

Την 1η Ιουνίου εγκαινιάστηκε στην Ελβετία το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό τούνελ στον κόσμο. Πρόκειται για την σήραγγα  Γκοτάρντ η οποία με μήκος 57 χλμ. διασχίζει τις Άλπεις σε βάθος 2,3 χλμ.

Το Ολλανδικό πλοίο Ourang Medan, ένα ανεξιχίαστο μυστήριο (video)

Τον Ιούνιο του 1947, δύο Αμερικανικά φορτηγά πλοία τα «πόλη της Βαλτιμόρης» (City of Baltimore),και «Ασημένιο αστέρι» (Silver Star),πιάνουν ενα σήμα στους ασυρμάτους τους απο ένα ολλανδικό εμπορικό πλοίο που έπλεε κοντά στην περιοχή όπου βρίσκονταν (ινδονησία) και ονομάζονταν «Ουράνγκ μεντάν» (Ourang Medan).

"Οι εξωγήινοι ήρθαν στην Ελλάδα πριν από 25.000 χρόνια και ο τάφος της Αμφίπολης είναι πυραμίδα"

Μπορεί να καθυστέρησαν στην περίπτωση της Αμφίπολης, αλλά οι αποκρυφιστές είναι πανταχού παρών και έχουν πάντα μία ιδιαίτερη 
εξήγηση για τα εκάστοτε ευρήματα που ανακαλύπτονται. Έτσι λοιπόν, πιστεύουν πολλά και διάφορα για τον τάφο της Αμφίπολης τα οποία τα στηρίζουν πάνω σε διαγράμματα δανεισμένα από το Google Earth.

Βόμβα πράκτορας της ΕΥΠ βγάζει ντοκουμέντα φωτιά και αποδεικνύει ότι όλες οι κυβερνήσεις της χώρας ήταν διεφθαρμένες και πουλημένες

Μυστικός Πράκτορας της Ε.Υ.Π ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ το διαχρονικά βρώμικο Κρατικό Σύστημα που εκμεταλλεύεται τους πάντες και τα πάντα μαζί και τις πληροφορίες για το “γνωστό – άγνωστο” 

ΑΜΟΚ ΦΙΛΗ: ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ – ΕΜΠΟΡΟΣ ΙΔΕΩΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΚΑΤΑΡΓΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ!

Αντιχριστιανικό αμόκ (μανία) από τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίληπου στράφηκε κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και των Ελλήνων Μαθητών και Εκπαιδευτικών,προσβάλλοντας το βασικότερο δόγμα  της Ορθοδοξίας και γενικά του Χριστιανισμού, την δημιουργία του ανθρώπου από τον Θεό!

Απαγορευτηκε η αναρτηση της Ελληνικης Σημαιας δια του νομου 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α!!!! ΣΟΒΑΡΕΣ Ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες!!!ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!

Με σχετικό νόμο  απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες μας. Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο

851/1978 Αρ.2 παρ. 2α  η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:

Παράνομο μέχρι και το μαρούλι που θα φυτέψεις σε γλάστρα!

Φωνές από Βορρά και Νότο προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν συναδέλφους τους στην Ευρωβουλή να καταψηφιστεί διακομματικά η νομοθετική πρόταση που....
υποχρεώνει τους αγρότες της Ε.Ε. να μην αναπαράγουν τους σπόρους αλλά να τους αγοράζουν μόνο από πολυεθνικές. Η εμπορική αξία της παγκόσμιας αγοράς σπόρων εκτιμάται σε περίπου 45 δισ. δολ....

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ !

– «Ο Αλέξανδρος ο Μέγας, όπως τον αποκαλείτε εσείς, ή Αλέξανδρος Ζευς, όπως τον αποκαλούμε εμείς, κατάγεται από την Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας, καθ’ όσον ο φυσικός του πατήρ δεν είναι ο Φίλιππος αλλά ο Ζευς, ο οποίος με τεχνητό τρόπο εμφύτευσε ουράνιο σπέρμα στην Ολυμπιάδα, όπως και σε άλλες γυναίκες της Γαίας στο μακρινό παρελθόν.