Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

"Οι εξωγήινοι ήρθαν στην Ελλάδα πριν από 25.000 χρόνια και ο τάφος της Αμφίπολης είναι πυραμίδα"

Μπορεί να καθυστέρησαν στην περίπτωση της Αμφίπολης, αλλά οι αποκρυφιστές είναι πανταχού παρών και έχουν πάντα μία ιδιαίτερη 
εξήγηση για τα εκάστοτε ευρήματα που ανακαλύπτονται. Έτσι λοιπόν, πιστεύουν πολλά και διάφορα για τον τάφο της Αμφίπολης τα οποία τα στηρίζουν πάνω σε διαγράμματα δανεισμένα από το Google Earth.

Εκεί λοιπόν που τελειώνει η επιστημονική πληροφόρηση και αρχίζει ο μυστικισμός, συζητιέται ότι στον Τύμβο Καστά δεν υπάρχουν νεκροί και το μνημείο είναι ένας τόπος λατρείας. Πιθανότατα, εκεί να γίνονταν τελετές σε μία θεότητα η οποία είναι συνδεδεμένη με τον ήλιο. Σε αυτό τον ναό, ένα μυστηριώδες ιερατείο μελετούσε εντατικά τις αναλογίες μιας ακόμη πιο μυστηριώδους πυραμίδας, μετέφερε χρησμούς, επικοινωνούσε με άλλα κέντρα ιερής ενέργειας κ.λπ.

Και ενώ το κοινό περιμένει με αγωνία την πρόοδο της ανασκαφής αλλά και την έκδοση κάποιου συγγράμματος που θα εξηγεί όλα «όσα μας κρύβουν οι σκοτεινές δυνάμεις», μπορεί κάποιος να ακολουθήσει την πορεία των μυστικιστών στις πύλες του ανεξήγητου. Το θέμα της Αμφίπολης φαίνεται ότι έχριζε ενδελεχούς μελέτης και έτσι άργησαν να βγουν οι αποκρυφιστικές ερμηνείες για το σπουδαίο αρχαιολογικό εύρημα.
Η πρώτη αποκρυφιστική ανάλυση για τον Τύμβο Καστά γίνεται από την ιστοσελίδα katohika.gr και ο συντάκτης του άρθρου με τίτλο: «Ο “τάφος” της Αμφίπολης δεν είναι τάφος…» επικαλείται τον συγγραφέα ερευνητή Βασίλη Βασιλάκο: «Σύμφωνα με την πολυετή έρευνα και τα ευρήματα του (πλήθος κτερισμάτων και αποδεικτικών αρχαιολογικών στοιχείων που επιβεβαιώνουν την θεωρία του), το 25.000 π.Χ. ένα διαστημόπλοιο με το όνομα “Τάλετον” προσγειώθηκε στην κορυφή του Ταΰγετου που έχει σχήμα τέλειας πυραμίδας».
Και από την ανάλυση της πυραμίδας ο συντάκτης περνάει στην Αμφίπολη: « Λόγω του χαμηλού υψόμετρου της Αμφίπολης, όντας παραθαλάσσιο μέρος και έλλειψης υψηλών κορυφών κοντά στην θάλασσα, κατασκεύασαν μια πυραμίδα με ύψος τουλάχιστον 150 μέτρων (τώρα έχει απομείνει με ύψος 125 μέτρα περίπου) και τοποθέτησαν το ιερατείο απέναντι από τον γεωμετρικό όγκο ώστε να επιβλέπουν την σκιά του και να “θύουν” εκεί για να κρατούν τον χρησμό όπως πίστευαν.



Ο λεγόμενος “τάφος” της Αμφίπολης, μόνο τάφος δεν είναι. Είναι ο χώρος του ιερατείου που μελετούσε τη σκιά της πυραμίδας με βάση τον ήλιο, (ηλίδα) την σελήνη (σελίδα) και τα αστέρια (αστρίδα). Γι” αυτό τον λόγο πίστευαν ότι η σφίγγα σαν σύμβολο είχε απόκρυφες δυνάμεις και μπορούσε να κρατήσει την ιερότητα του χώρου σταθερή (σκία) ώστε να μπορεί το ιερατείο να χρησμοδοτεί από εκεί και στο μέλλον. Στον χώρο των ανασκαφών βρεθήκαν σφίγγες που επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι τάφος αλλά ιερός μυητικός χώρος. 
Το ίδιο συμβαίνει και στην Αίγυπτο. Εκεί δεν έχει βουνά ή κορυφές ψηλές και σταθερές για να μελετήσουν την σκιά του Ήλιου, της Σελήνης και των Άστρων (νοητικώς), οπότε κατασκεύασαν τις πυραμίδες μαζί με την σφίγγα για να κρατά τον χρησμό σταθερό».
Προς τεκμηρίωση των λεγόμενων του, ο συντάκτης συνοδεύει το κείμενο του και από τα γνωστά τρίγωνα που ενώνουν μυστηριακά κέντρα πάνω σε χάρτες της Google Earth. Έστω και εάν υπάρχει η εντύπωση ότι πρώτα σχεδιάστηκαν τα τρίγωνα με μία από τις κορυφές τους την Αμφίπολη και κατόπιν προστέθηκε ο Ολυμπος, η Σαμοθράκη κ.λπ, η αποκρυφιστική ανάλυση είναι σαφής:
«Εφόσον οι σφίγγες της Αμφίπολης και της Αιγύπτου ισαπέχουν από την αντίστοιχες πυραμίδες τους, άρα το ύψος της πυραμίδας του Αμφίπολης ήταν ίδιο με του Χεφρήνου! Στον χώρο των ανασκαφών δεν πρόκειται να βρεθεί κανένας νεκρός ούτε ήρωας της αρχαιότητας, και αν βρεθεί θα είναι γιατί μετέπειτα κάποιοι χρησιμοποίησαν των χώρο σαν τάφο. Σε καμία περίπτωση δεν κατασκευάστηκε αυτός ο χώρος για την ταφή κάποιου μεγάλου άντρα, αλλά είναι αφιερωμένος στον θεό ήλιο, όχι τον δικό μας, αλλά στον Βασιλίσκο. Ο Βασιλίσκος, από μυθολογικής πλευράς, ήταν ένα απ’ τα χειρότερα τέρατα που έχει πλάσει η φαντασία του ανθρώπου.
Αστρονομικά όμως είναι το λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού του Λέοντα (Leon A) με τη λατινική ονομασία Regulus. Το όνομα Βασιλίσκος σημαίνει «μικρός βασιλιάς» και προέκυψε από την πίστη ότι ο συγκεκριμένος αστέρας κυβερνούσε τις ουράνιες υποθέσεις. Ο Βασιλίσκος είναι τριπλός αστέρας, με δύο αμυδρούς συνοδούς που σχηματίζουν διπλό σύστημα.
Είναι το αστέρι που ευθυγραμμίζεται (καθετοποιείται) με τον ιερό της Αμφίπολης, γι ́αυτό συναντούμε τον πανίσχυρο και μεγαλόπρεπη λέοντα που πάρθηκε από τον χώρο του και έχει στηθεί εδώ και δεκαετίες σε λάθος σημείο».
Και επειδή πάντα πρέπει να υπάρχει μία προφητεία σε τέτοιο είδους άρθρα, ο συντάκτης σημειώνει με έμφαση ότι «υπολείπονται να βρεθούν δύο ακόμη μικρότεροι λέοντες και διάφορα γεωμετρικά και αστρονομικά ευρήματα, καθώς και τύμβοι στον θεό ήλιο».
Πηγή:koolnews.gr
greek1

paratolmosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.