Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Πώς πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος; Επιστήμονας ίσως έλυσε το μυστήριο του θανάτου του μεγάλου στρατηλάτη

Ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε σε ηλικία 32 ετών, αφού πρώτα είχε καταφέρει να φτάσει στα πέρατα του τότε γνωστού κόσμου και να δημιουργήσει μια τεράστια αυτοκρατορία.
Ωστόσο μυστήριο καλύπτει τα αίτια του θανάτου του.

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ: O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Η 29η Μαίου του 1453 αποτελεί μια μαύρη μέρα στην ιστορία του Ελληνισμού καθώς τότε  το τμήμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που είχε απομείνει έπεσε στα χέρια των Τούρκων που με αρχηγό τους τον Μωάμεθ τον Β τον Πορθητή πολιόρκησαν την Βασιλεύουσα και παρά την σθεναρή αντίσταση των υπερασπιστών της κατάφεραν να την κατακτήσουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολοκληρωτικός παγκόσμιος πόλεμος το 2017!

Ο πρώην Στρατηγός του ΝΑΤΟ, Sir Richard Shirreff, αποκάλυψε το χειρότερο δυνατό σενάριο για τις μέρες έρχονται: Πυρηνικός πόλεμος με την Ρωσία το 2017!
Ο Στρατηγός κάνει λόγο στο βιβλίο του «2017-πόλεμος με την Ρωσία» για πυρηνικό πόλεμο με την «Αρκούδα» στις χώρες της Βαλτικής το 2017.

Ελλάδα :Περνώντας το ψεκαστήρι μπροστά από τον Ήλιο μας βοήθησε να δούμε ένα στρογγυλό κινούμενο αντικείμενο

Θα μπορούσε να είναι πλανήτης που εμφανίστηκε στη σκιά του ψεκαστηριού.
Όμως στη δεύτερη λήψη, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το ολοστρόγγυλο αντικείμενο μετακινήθηκε δεξιά του ήλιου.

Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Σε εφαρμογή το σχέδιο της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ κοινωνίας και της… ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

Ποιος να το περίμενε ότι το σχέδιο καταστρατήγησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα ξεκινούσε από την σημερινή Κυβέρνηση, την δήθεν αριστερή που υποτίθεται ότι στην ιδεολογία της, είχε σαν κυρίαρχη αρχή την ελευθερία των πολιτών.

«Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες 666, το σφράγισμα αντιχρίστου & η αιρετική ψευτο-σύνοδος»

«Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, το σφράγισμα 666, η δικτατορία του αντιχρίστου, Ορθοδοξία & Παπισμός, η αιρετική ψευτο-σύνοδος, η παγκοσμιοποίηση, η επίσκεψη του Πάπα & η Δευτέρα Παρουσία» Πατήρ Σάββας Λαυριώτης

Θεσσαλονίκη: Αντεξουσιαστές κατά του Διοικητή Στρατιάς!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκδήλωσης σχετικά με το προσφυγικό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης την περασμένη Πέμπτη το βράδυ,  ήταν ο Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, Διοικητής 1ης Στρατιάς/OHQ-EU, με θέμα «Ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού».


Κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ κοντά ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (video)

Μερικές φορές κάποια πράγματα προκαλούν δέος, ή τρόμο. Κάποιες από αυτές, τα προκαλούν το «αόρατο άγνωστο» που, όμως, καταγράφεται από σύγχρονα μηχανήματα…

Συνταρακτική αποκάλυψη: Τί εννοούσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός όταν είπε: "Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 ημέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς";

Τελικά τι εννοούσε ο Άγιος Κοσμάς Αιτωλός όταν έλεγε:
«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς».

Η Σπιναλόγκα το 1935: Σπάνιες εικόνες από τη ζωή των λεπρών στο νησί (βίντεο)

Για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα σπάνιο και καλογυρισμένο ιστορικό ντοκουμένο από το μακρινό 1935 με πλάνα από την αποικία Λεπρών της Σπιναλόγκας και τη γραφική λίμνη του Αγίου Νικολάου.   Το βίντεο, το οποίο αποτελεί μέρος γαλλικού ντοκιμαντέρ, αναρτήθηκε στη σελίδα στο Facebook του Festivalaki και αναδημοσιεύτηκε από το cretalive.gr και το rethemnosnews.gr.  

Άγνωστες μάχες των Ελλήνων: Όταν οι Γαλάτες επιχείρησαν να αφανίσουν την Αρχαία Ελλάδα

Όλοι μας εχουμε μεγαλώσει με τα κόμικ του Αστερίξ,του Οβελίξ και των συντρόφων τους οι οποιοι έσπερναν πανικό στους Ρωμαίους σε κάθε τους αναμέτρηση..Πόσοι απο εμάς όμως γνωρίζουμε οτι αυτή η βαρβαρική φυλή είχε λεηλατήσει ολόκληρη την Ευρώπη,φθάνοντας μέχρι την Ελλάδα;

Μαζική «εισβολή» ΑΤΙΑ στην Ανατολική Ευρώπη (video)

Μαζική «εισβολή» Αγνώστου Ταυτότητος Ιπταμένων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ) στους ουρανούς της Λευκορωσίας καταγράφηκαν σε εικόνες και βίντεο…

Προπαγάνδα ΣΚΑΙ: Σας ψεκάζουμε… αλλά για το καλό σας !!!!

Όταν κάναμε αναφορά για τους αεροψεκασμούς ήμασταν οι γραφικοί, οι αμόρφωτοι (που δεν είχαμε ακούσει ποτέ για το φαινόμενο της υγροποίησης των καυσαερίων), οι «ψεκαμένοι», οι τρελοί του χωριού και πολλά άλλα που έχουμε ακούσει αλλά και ακούμε κατά καιρούς. Τώρα που «το είπε η τηλεόραση» ίσως και να γίνονται…

«Ένα μεγάλο όπλο διάλυσης πατρίδων»

Γέρων Νίκων: «Ένα μεγάλο όπλο διάλυσης πατρίδων»
Απόσπασμα από την ομιλία «Τα χρόνια πριν τον αντίχριστο»

Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, εάλω η Πόλις, εάλω η Πόλις!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 29 ΜΑΪΟΥ 1453… Η Κωνσταντινούπολη «πέφτει» στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων. «Η Πόλις εάλω» έπειτα από πολιορκία ενός χρόνου.
Αφιερωμενο σε ολους τους ελληνες για να μη ξεχνουν τις χαμενες πατριδες !!!

ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 29. Μαΐου 1453 – Η Πόλη έπεσε στα χέρια βαρβάρων

Είναι βράδυ της 28ης Μαΐου 1453. Μόλις έχει τελειώσει η δοξολογία μπροστά από την εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας φτιαγμένης από τον Απόστολο Λουκά, αφού όλοι έψαλλαν για τελευταία φορά τον Ακάθιστο Ύμνο, κάποιοι λίγοι αναχωρούν για τις επάλξεις αυτοί που θα υπερασπίζονταν τα Θεοφύλακτα Τείχη που προστάτεψαν για 1000 χρόνια τη Πόλη των Κωνσταντίνων.

Nέο ρεσιτάλ μίσους από τους κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ ώσπου να έλθουν οι δεξιοί κατσιαπλιάδες ΣΕ ρόλο ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΦΙΕ θέλει την Εφορία ο Κυρίτσης

Σε ρόλο ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΦΙΕ θέλει την Εφορία ο Κυρίτσης.
Για να εντοπίσει ποιους ψήφισαν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα και να τους φορολογήσει αλύπητα. Κι αυτό παρότι η κυβέρνησή του έκανε το και το ΟΧΙ, ΝΑΙ.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Οι δανειστές ζητούν κατάργηση των συντάξεων – Προωθούν την εδραίωση των ασφαλιστικών εταιρειών

Βόμβα στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους βάζουν οι δανειστές ζητώντας επιτακτικά την εδραίωση της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το ΜΠΛΕ ΑΣΤΕΡΙ των ΧΟΠΙ – Ο ΚΑΙΡΟΣ είναι ΚΟΝΤΑ!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως και οι Μάγιας, έτσι και οι Χόπι είχαν και αυτοί τις προφητείες του. Και οι δύο με τον τρόπο 
τους, αναφέρονται στην επιστροφή κάποιων 

Τεράστιος εξωπλανήτης ανατρέπει όσα πίστευαν οι αστρονόμοι μέχρι σήμερα!

Αντίθετα με την κυρίαρχη αντίληψη ότι οι μεγάλοι πλανήτες χρειάζονται πολύ χρόνο για να αποκτήσουν το μέγεθός τους, Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν τον πρώτο τεράστιο εξωπλανήτη γύρω από ένα νεογέννητο άστρο.

Οι τεράστιες προσβολές που έχει δεχθεί ο Πούτιν από τους Τσίπρα και Σαμαρά – Ντροπή και ξεφτίλα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε ο ηγέτης της Ρωσίας στην Ελλάδα και αντί να τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο Έλληνας ομόλογος του, Αλέξης Τσίπρας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντάλλαξε την πρώτη του χειραψία επί ελληνικού εδάφους με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο…

Σάλος: Εξωγήινος έπεσε από UFO και άρχισε να περπατά στην πόλη! (video)

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης, κοντά στο Eldorado της Αργεντινής, από μία επίσκεψη που δέχθηκαν, αδυνατώντας να ξεχωρίσουν αν πρέπει να νοιώθουν έκπληξη ή… τρόμο.

Παγκόσμιος τρόμος: Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός αποκάλυψε εξωγήινο υπερόπλο; (video)

Αναστάτωση και ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει πλάνα από την κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, τα οποία απεικονίζουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα πυραύλου!

Ποιοι στήνουν σκηνικό Οικουμενικής για την επόμενη μέρα

Δανειστές και «τρόικα εσωτερικού» επαναφέρουν «φαντάσματα» του παρελθόντος για να εφαρμόσουν τα επαχθή μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ετοιμάζουν «κυβέρνηση – μαριονέτα» με τη συμμετοχή πρόθυμων μνημονιακών

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ» ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Η ανθρωπότητα εξελίσσεται σε δύο κύκλους: Τον εξωτερικό και τον εσωτερικό. Ο εξωτερικός είναι Δημόσιος. Ο εσωτερικός είναι ο Μυστικός. Στον εξωτερικό ζει το πλήθος.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ - ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ, ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, κατάργηση του εκκλησιασμού, κατάργηση της προσευχής στα σχολεία και του αγιασμού.


Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΦΡΙΚΗΣ (προσοχή οι φωτογραφίες του άρθρου είναι πολύ σοκαριστικές και δεν… συνιστώνται σε ευαίσθητους)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Εδώ και αρκετούς μήνες από τα ελληνικά και όχι μόνο ΜΜΕ εξελίσσεται ουσιαστικά μια συνωμοσία επιλεκτικής ενημέρωσης με σκοπό την πρόκληση συμπάθειας υπέρ των μουσουλμάνων λαθρό, (Γραφικές Εικόνες) και σε προέκταση υπέρ της αναίσχυντης Σαρίας.

ΤΟΥΡΚΟΙ : Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΑΘΗΝΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ιδιαίτερα αποφασιστικό αλλά και απειλητικό εμφάνισε ο τουρκικός τύπος τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, στις δηλώσεις που έκανε από την ελληνική πρωτεύουσα προβάλλοντας σε μεγάλη έκταση την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα.

Κρύβει υπονοούμενα κατά της μαζικής μετανάστευσης η ταινία ‘Angry Birds’;

Θα μπορούσε άραγε η ταινία The Angry Birds, να μην είναι απλώς άλλη μία γλυκούλα ταινία για παιδιά, αλλά μια παραβολή για την «μεταναστευτική κρίση» της Ευρώπης; (Και ειδικότερα της Γερμανίας;) Η απάντηση είναι αναλόγως ποιον ρωτάτε. Για άλλους είναι μια ταινία με σαφώς «ρατσιστική» χροιά κατά της μεταναστευτικής πλημμυρίδας στην Ευρώπη και για άλλους μια παιδική επανέκδοση της ταινίας “Avatar”, που εξυμνεί την ήττα μιας ομάδας επίδοξων κατακτητών (ή αποικιοκρατών).

Ποια "ισότητα";

«Ισότητα» - Λιμπεραλισμός* - Ενοχές – Προνόμια υπέρ των «μειονοτήτων» και των «ευπαθών» - και τελικά όλοι «ίσοι» στην σκλαβιά. Ενδιαφέροντα θέματα μέσα από την γραφίδα ενός Νότιου συγγραφέα!

"Equality of Opportunity" (Από το βιβλίο "The South Was Right!" των James & Ronald Kennedy)
«Αυτοί [οι άνθρωποι της Δημοκρατίας] θέλουν ισότητα στην ελευθερία, και αν δεν μπορούν να το έχουν αυτό, εξακολουθούν να θέλουν ισότητα στη σκλαβιά». - Alexis de Tocqueville (1805-1859).

Εκπληρώνονται οι προφητείες των Σοφονία & Ωσηέ; Ξαφνικά ψάρια πεθαίνουν κατά εκατομμύρια σε όλο τον πλανήτη...

Γιατί εκατομμύρια νεκρά πλάσματα της θάλασσας ξαφνικά έχουν κατακλύσει τις παραλίες σε όλο τον κόσμο; 

Σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο για τα ψάρια και άλλα όντα των ωκεανών να πεθάνουν και να τα ξεβράσει το νερό, αλλά αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο μήνα με τα μαζικά περιστατικά θανάτων θαλασσίων ειδών σε όλο τον πλανήτη είναι τουλάχιστον ανησυχητικό.


Το HOLYWOOD δεν μας δείχνει μόνο τα Σχέδια της ΝΤΠ (NWO) αλλά και τον τρόπο της αντίδρασης... Το μονοπάτι του πολεμιστή!!!

Έχουμε συνηθίσει το HOLYWOOD να μας δείχνει μόνο τα Σχέδια της ΝΤΠ (NWO)...

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε το αντίθετο... Πως το HOLYWOOD μας δείχνει το άλλο μονοπάτι... αυτό της αντίδρασης, αυτό του πολεμιστή!!!

Εχει σημασία να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένες ταινίες.


ILLUMINATI - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΝΕΦΕΛΙΜ: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Οι αρχαίοι θεοί Νεφελίμ, "εντελώς τυχαία" απεικονίζονται στο φόντο της ιστοσελίδας τους σε μια παρουσίαση από το πρώτο τους τηλεοπτικό σπότ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Μήπως προετοιμάζουν τους λαούς για την έλευση τους στην Γή;

Τι είναι το «Λευκό Φως» που βλέπουμε όταν πεθαίνουμε;

Είναι ένας Υπερδιαστατικός συλλέκτης ψυχών ―ένας παγιδευτής ψυχών― που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατά δέσμιους στον ατέρμονα κύκλο των μετενσαρκώσεων.
Η δραπέτευση επιτυγχάνεται μέσω του Χρυσού Φωτός.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΗ

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,
ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ,
ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»

Δαιμονική κατάληψη σε 80 μαθητές στο Περού

Ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως…

Σοκάρουν οι εικόνες από μαθητές σχολείου στο Περού να έχουν σπασμούς, να ουρλιάζουν και να λιποθυμούν. Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για μια μαζική περίπτωση «δαιμονικής κατοχής».

Ευρήματα Ασύλληπτης Αξίας στη Σελήνη – H NASA τα έκρυβε 40 χρόνια

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ…

Η απόλυτη απόδειξη ότι οι αρχαίοι είχαν προηγμένη τεχνολογία (video)

Σε όλον τον κόσμο υπάρχουν τεχνουργήματα και ιστορίες που επισημαίνουν την προηγμένη τεχνολογία στο μακρινό παρελθόν.
Θα μπορούσανε να αποτελέσουν αποδείξεις για την ύπαρξη προηγμένης τεχνολογίας στην αρχαιότητα;

Ο τάφος Αριστοτέλη σε ευθεία με ενεργειακά σημεία της Ελλάδας!

Και ο πρωθυπουργός μας απέκτησε… τον “τάφο” του!
Θυμάστε το success story Σαμαρά; Όσο αυγάτιζαν τα μέτρα κι έκλειναν οι επιχειρήσεις γεννήθηκε ξαφνικά ο τάφος της Αμφίπολης. Τώρα με το αντίστοιχο success story Τσίπρα έσκασε μύτη ο τάφος του Αριστοτέλη!

Έκθεση Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφάλειας για Προφητείες περί Γ΄Π.Π.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ …
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΧΩΡΩΝ;


Η Νέα Τάξη τρομοκρατεί: Η «υπερθέρμανση» θα καταστρέψει το άγαλμα της ελευθερίας

Το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη, η Βενετία, το πάρκο του Γελοουστόουν στις ΗΠΑ, είναι μερικά από τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς που απειλούνται από την δήθεν υπερθέρμανση, όπως επισημαίνεται σε έκθεση του ΟΗΕ.

Τα μεταφυσικά φαινόμενα και η απιστία των ανθρώπων πρός αυτά

Κυκλοφορούνε διάφορες ιστορίες που έχουν σχέση με μεταφυσικά ή παραφυσικά φαινόμενα. Πολλές από αυτές τις ιστορίες σίγουρα είναι ψεύτικες αλλά σίγουρα κάποιες άλλες είναι αληθινές. Λοιπόν πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι βλέπουν διάφορα περίεργα πλάσματα και ζούνε περίεργες καταστάσεις. Αν τυχόν μεταφέρουν αυτές τις εμπειρίες στους άλλους, όπως είναι αναμενόμενο <τρώνε> μεγάλη καζούρα.

Ιησούς Χριστός : "Όποιος σας προκαλεί θυμό είναι τρομαγμένο άτομο"

Περί θυμού και οργής έχουν μιλήσει πολλοί και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα.
Για να δούμε όμως τι λέει ο Χριστός περί του θέματος.
Σε ένα κείμενο απ;ό αυτά που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι φαίνεται ο Χριστός να λέει στους μαθητές του :
..."Σας λέγω ο θυμός είναι τρομακτικός , και όποιος σας προκαλεί θυμό είναι ένα τρομαγμένο άτομο. Αλλά από την στιγμή που εσείς είστε σε θέση να αντέξετε μπορεί να προέλθει από εσάς η γαλήνη. "

Προφητεία σοκ!!! που βγήκε αληθινή, ο διάβολος είναι στα σπίτια σας μέσα!!!!!

Η συγκλονιστική προφητεία που έκρυψαν επιμελώς τόσα χρονιά και δεν είπε κάνεις άγιος από τους τόσους πολλούς!βλέπεις όνομα και άγιος!το όνομα του θηρίου θα είναι μέσα στα σπίτια σας και όχι στα κεραμιδιά.. που ήταν κάτι χρονιά πριν,παραθέτουμε την προφητεία σοκ!

Σνόουντεν: Ένας εξελιγμένος πολιτισμός βρίσκεται στα έγκατα της Γης

O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (Edward Joseph Snowden), o Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA και το 2013 διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις.

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πάρτε κόσμε τώρα που γυρίζει - Άλλα 23 περιφερειακά αεροδρόμια σε "επενδυτές"

Για τους αερολιμένες Πάρου, Καλαμάτας και Χίου καταγράφεται ήδη επενδυτικό ενδιαφέρον
Όλα σχεδόν τα περιφερειακά αεροδρόμια διαθέτουν περιορισμένες υποδομές, που με το πέρασμα του χρόνου έχουν απαξιωθεί.

Διαβάστε πως τελειώνει ο Εθνικός μας Ύμνος και θα καταλάβετε γιατί δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι απο τότε που απελευθερωθήκαμε έως σήμερα...

Διαβάστε πως τελειώνει ο Εθνικός μας Ύμνος και θα καταλάβετε γιατί δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι απο τότε που απελευθερωθήκαμε έως σήμερα...



Η Μυστική Διδασκαλία του Πυθαγόρα για την Ψυχή

Αν κοιτάτε χωρίς να βλέπετε, ή αν ακούτε χωρίς να ακούτε, ή καταλαβαίνετε χωρίς να κατανοείτε, ο λόγος μου είναι μάταιος. Λάβε υπ’ όψιν Ω, νεόφυτε, αυτή την Αλήθεια:
«Δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο που να μην μπορεί να ανακαλυφθεί. Αν η καρδιά επιθυμεί και η θέληση επιμένει, κι αν ο ερευνητής είναι ακούραστος και θαρραλέος.
Γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τον Θεό, γι’ αυτό, ψάξε και θα ανακαλύψεις.

Κάτι ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ από το BLACK RAIN του CERN… (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το CERN, συνεχώς δίνει τροφή για θεωρίες που κάποιοι τις θεωρούν παλαβές, αλλά τα στοιχεία και οι ισχυρισμοί υψηλά ιστάμενων δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ίσως, σοβαρότερα από ποτέ…