Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Χριστό ή χρυσό;

Δυστυχώς η πλειοψηφία των Ελλήνων διάλεξαν! Αποφάσισαν χρυσό και αυτό γίνεται κάθε μέρα ολοένα και πιο φανερό.
Αναρωτιέμαι τόσο καιρό γιατί δεν ακούω φωνές και διαμαρτυρίες από τους κατοίκους των νησιών μας ώστε να κατανοήσουμε εμείς που είμαστε πιο μακρυά και δεν ζούμε την κατάσταση ότι ζουν τον εφιάλτη των μεταναστών και προσφύγων.

Τελικά ευχαριστώ τον κο "Χ" ο οποίος μου έλυσε την απορία και όχι μόνο. Μου έδωσε μια καλή "σφαλιάρα" για να συνειδητοποιήσω ότι γι΄αυτά που θα πάθουμε , μόνοι μας βάλαμε τα χέρακια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας.
Ήρθε λοιπόν ο κος "Χ" από το νησί (μικρό νησί που ούτε καν το αναφέρουν στις ειδήσεις είπε) για να κάνει ψώνια (μαύρα) τα οποία θα χρυσο-πουλήσει στους προσφυγομετανάστες οι οποίοι έρχονται με πολύ χρήμα. Όταν λέει έρχονται εννοεί καμιά 300-500 άτομα την ημέρα, κάθονται μέχρι να ξαναφύγουν και να έρθουν οι επόμενοι.
"Πλουτίσαμε , πολύ χρήμα" , "Αυτό θα πει ανάπτυξη, 3.000€ την ημέρα βγάζω" είπε.
Μα καλά δεν σε νοιάζει που κατακλύζουν τη χώρα , που κινδυνεύουν τα παιδιά μας από απόπειρες βιασμού , ή επιθέσεων που θα χαθεί ο Ελληνισμός , του είπα για να δω πόσο πορωμένος είναι τελικά!
Ο άνθρωπος τα είπε όλα... "Σιγά ρε τα παραλές, χρήμα ξέρεις τι θα πει χρήμα;" "Όλοι στα νησιά θησαυρίζουν γι΄αυτό δεν μιλάνε. Πουλάνε τα πάντα! Προίκες απ΄τα σεντούκια, στοκ απ΄τις αποθήκες. Μέχρι και ο φούρναρης πουλάει σκηνές. Όσο για τα υπόλοιπα αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα έτσι όπως είναι αμά έχεις λεφτά φεύγεις και πας όπου θες , εδώ θα κάτσεις"
Επίσης όταν τον ρώτησα αν έχει παιδιά και το ενδεχόμενο να τα "πειράξουν" , με έστειλε για τα καλά λέγοντας πως "έτσι κι αλλιώς θα κάνουν σεξ, τι σημασία έχει αν θα είναι άσπρος ή μαύρος;"
Είπε κι άλλα, σας παραθέτω μόνο τα πιο σημαντικά. Πάντως από τη συμπεριφορά του έδειχνε ότι είναι φουλ υπέρ της άθεης κυβέρνησης άρα κάργα αποστάτης.
Αναρωτιέμαι τελικά υπάρχει σωτηρία; Πόσες προσευχές να κάνουμε για ν΄ακούσει και να μας συγχωρέσει; Είμαστε για συγχώρεση ή για κόλαση;
Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.