• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

    Η κυβέρνηση: Ανοίγει «παράθυρο» για υιοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια

    Όσοι θεωρούσαν ότι η κυβέρνηση θα σταματούσε απλώς στη ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης (το οποίο ψήφισαν και αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, με πρώτο και... χειρότερο τον νυν αρχηγό του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη) κάνουν μεγάλο λάθος, κι αυτό φαίνεται από τις νέες διαθέσεις των κυβερνώντων.
    Μετά, λοιπόν, το σύμφωνο συμβίωσης, έρχεται τώρα στην επιφάνεια ένα άλλο, πολύ πιο σημαντικό ζήτημα, αυτό της υιοθεσίας (!) παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, κάτι το οποίο ούτε ως κακόγουστο ανέκδοτο δεν θα ακουγόταν πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα, απ΄όσα διαβάζουμε,το συγκεκριμένο ζήτημα της δυνατότητας υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια θα εξεταστεί από την ειδική Νομιμοπαρασκευαστική Επιτροπή, η οποία ασχολείται με την αναθεώρηση του οικογενειακού δίκαιου.
    Όπως υποστηρίζει ο γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου με την... συνεπή πολιτική πορεία, περνώντας από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τελευταία, μέχρι στιγμής εννοείται, από την στάση του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνουν οπωσδήποτε νομοθετικές αλλαγές και παρεμβάσεις, αφού – σύμφωνα μ΄αυτόν – το ισχύον σύστημα είναι ακραία προβληματικό και ταλαιπωρεί πολλά ζευγάρια! Μάλιστα, είπε ότι η κυβέρνηση έχει την δική της θέση, αλλά δεν θέλει να... προκαταβάλλει την Επιτροπή!
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ