Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Το Αληθινό και το Ψεύτικο Φως

Όποιος δε γνωρίζει πώς βρεθήκαμε στον κόσμο αυτό και ποιος δημιούργησε τον κόσμο αυτό
πριν συνεχίσει την ανάγνωση του άρθρου ας διαβάσει πρώτα αυτό το μικρό εισαγωγικό σημείωμα για να γνωρίζει τι γίνεται και να μπορεί να καταλάβει τι θα διαβάσει.
http://tinyurl.com/zzvzz6w
Σε ένα σημείο μέσα σε ένα απο τα δεκάδες κείμενα , που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι
( Πάρτε την τριλογία Το ένοχο μυστικό : Τα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι ,όπου δίνονται όλα τα αρχαία κείμενα που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι , για πρώτη φορά στα Ελληνικά από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο)
λέει εν περιλήψει, πώς ο άνθρωπος υπάρχει σε τρία στάδια , σε τρεις τύπους , σε τρεις καταστάσεις αν θέλετε, οι οποίες είναι μεταβαλλόμενες.
Στο ένα άκρο υπάρχει ο υλικός τύπος ανθρώπου . Μιλάμε για την ψυχή που ζεί μέσα στην άγνοια. Για έναν άνθρωπο που είναι υλιστής ,τον άνθρωπο του Μάτριξ.
Εκείνον που αρέσκεται στον κόσμο αυτό τον ψεύτικο , τον κόσμο του Διαβόλου και δεν υπάρχει τίποτα γι'αυτόν πέρα από αυτόν τον κόσμο.Είναι αυτός που ζει αυτή την ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο, εντέχνως ξεχνώντας , ή πλήρως αγνοώντας ;oτι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και εικονικός και ότι γίνεται μόνο μέσα στο μυαλό μας γίνεται σαν ένα διαρκές όνειρο.
Αν ένας άνθρωπος , μια δοκιμαζόμενη ψυχή , βρίσκεται σε αυτό το στάδιο και μείνει έτσι ώς το τέλος της δοκιμασίας του, το οποίο τέλος έρχεται όταν αχρηστευτεί το σώμα, το σάρκινο, το οποίο προσωρινά όλοι έχουμε , έχει εξασφαλίσει και το εισιτήριο για τον επόμενο ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ, για την επόμενη ψεύτικη πιο επικίνδυνη φυλακή του, στην οποία θέλει να μας φυλακίσει, κάνοντας μας να αποστραφούμε για άλλη μια φορά τον Αληθινό Θεό Τριαδικό Δημιουργό μας.
Στο άλλο άκρο υπάρχει ο πνευματικός τύπος , η ψυχή εκείνη που έχει αφυπνιστεί και έχει γνωρίσει την πραγματική καταγωγή της. Ξέρει από που έρχεται και ξέρει και που πηγαίνει.
Ο άνθρωπος που έχει ανέλθει στο πνευματικό στάδιο , είναι εκείνος που αποστρέφεται κάθε τι υλικό. Είναι εκείνος που δεν έχει άγχη και φόβους αφού ξέρει πως όλα είναι ένα ψέμα. Έχει γνωρίσει τον Χριστό , και την αλήθεια Του.
Έχει αποστραφεί τον ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ και απλά υπάρχει βοηθώντας τους γύρω του, φερόμενος όπως ο Χριστός όρισε, περιμένοντας να αφήσει αυτό το σάρκινο σώμα και να γυρίσει στο αληθινό, άκτιστο, αιώνιο, ανέσπερο, αναλλοίωτο ΦΩΣ ,στον πραγματικό κόσμο πίσω στη Φωτεινή Πατρίδα, πίσω απ' όπου έφυγε.
Ενδιάμεσα στα δύο άκρα, υπάρχει το στάδιο εκείνου του ανθρώπου, που έχει μεν αφήσει το υλικό στάδιο, ωστόσο δεν έχει μεταβεί στο πνευματικό. Βρίσκεται στη μέση. Αναγνωρίζει την αλήθεια, αλλά έχει δεσμά που τον κρατάνε φυλακισμένο στο Μάτριξ.
Άπαξ και γνωρίζει, του μένει να αποφασίσει σε ποιό στρατόπεδο ανήκει.
Λέει ο Χριστός : Αυτός που δεν είναι μαζί μου , είναι εναντίον μου
Δε μπορεί να μείνει στη μέση. Άμαχοι δεν υπάρχουν. Πρέπει να επιλέξει.
Ο μέν άνθρωπος του υλικού σταδίου , αφού επέλεξε τον προσωρινό και μάταιο αυτό κόσμο , θα περάσει στην επόμενη πιο επικίνδυνη σκοτεινή φυλακή του Διαβόλου.
Ο δε πνευματικός τύπος θα γυρίσει πίσω στην αφθαρσία, στον πραγματικό κόσμο, εκεί απ όπου έφυγε, μέσα στην Αγάπη και την Ζωή του Θεού Δημιουργού.
Εκείνος που βρίσκεται στο ψυχικό στάδιο , στο τέλος ή θα επιλέξει την ύλη ή θα επιλέξει να αποστραφεί τον κόσμο αυτό, να ανέλθει στο πνευματικό στάδιο και να σωθεί.
Όλο και περισσότεροι στις μέρες μας και κυρίως νέοι, αφήνουν το υλικό στάδιο, αφού δεν τους γεμίζει πλέον, και προχωρούν προς αυτόν τον νέο κόσμο που βλέπουν να ανοίγετε μπροστά τους , τον λεγόμενο πολύ απλοϊκά πνευματικό κόσμο.
Ωστόσο ο Σαμαέλ Γιαλνταμπαόθ Σατανάς , ο κατασκευαστής του Μάτριξ μέσα στο οποίο ζούμε , έχοντας δισεκατομμυρίων ετών εμπειρία , προσπαθεί να οδηγήσει τους ανθρώπους που ψάχνονται να δουν τι συμβαίνει πέρα από τον αισθητό κόσμο , τους ανθρώπους που αναζητούν να βρουν την πηγή προέλευσης τους ,αφού νιώθουν ότι "κάτι άλλο παίζει" , στο δικό του δήθεν φως , στις δικές του φωτεινές οδούς,τις οποίες όμως αν ακολουθήσει κάποιος καταλήγει στο σκοτάδι.
Όλοι αυτοί οι δρόμοι , οι φωτισμένοι από το ψεύτικο φώς-απάτη- του Σαμαέλ , του Διαβόλου , μιλούν γενικά για το ένα μεγάλο πνεύμα-Θεό του σύμπαντος -αυτό που πολλοί στις μέρες μας αναφέρουν ώς " μια ανώτερη δύναμη"- το οποίο έστειλε ανά τα χρόνια φωτισμένους διδάσκαλους να διαδώσουν μηνύματα αγάπης .Για το πώς όλοι πρέπει να ζούμε με αγάπη και ενωμένοι , και χωρίς προβλήματα και να χαιρόμαστε τις απολαύσεις του κόσμου ΑΥΤΟΥ σε μία κατάσταση νιρβάνα.Λίγο και απο αγγελοθρησκεία , λίγο και απο γιόγκα , λίγο και απο άλλες δήθεν
ασκήσεις διαλογισμού και πνευματισμού , ομιλίες για το "καλό" , διδασκαλίες και ομιλίες για το "΄φως" , για "αγάπη" για "αυτογνωσία",όλα με την "ευγενική χορηγία" του Σαμαέλ.
Επίσης διδασκαλίες που προσφέρουν αυτοί οι δρόμοι που οδηγούν στο σκότος , είναι πώς οι άνθρωποι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν Θεό , αλλά εμείς οι ίδιοι είμαστε θεοί και πανίσχυροι. Ψευτοφιλοσοφίες δήθεν αυτογνωσίας που ο μόνος τους σκοπός είναι η καταδίκη της ψυχής.
Ο Ιησούς Χριστός λέει : χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν. (Κατα Ιωάννην 15,5)
Χωρίς δηλαδή εμένα κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα λέει ο Χριστός.
Βλέπετε το καλάμι εύκολα το καβαλάει κανείς , ο Σαμαέλ θέλει να μας κάνει να αποστραφούμε τον Δημιουργό μας και πάλι ,πείθοντας μας πως δεν έχουμε ανάγκη κανέναν.
Αυτά δεν είναι παρά το υπόβαθρο της επερχόμενης πανθρησκείας.
Όλοι σχεδόν έχουν ακούσει, ότι για να μην υπάρχουν θρησκευτικές έριδες στο επερχόμενο παγκόσμιο κράτος θα επιβάλουν και μία παγκόσμια θρησκεία.
Αυτή η παγκόσμια θρησκεία είναι αυτή που θα δώσει την "πνευματική" τροφή στον πεινασμένο παγκόσμιο λαό.
θα δοθεί μια θρησκεία με ένα εικονικά πολύπλοκο και αληθοφανές υπόβαθρο βασισμένο στην ύπαρξη των αρχαίων θεών και των φιλοσοφιών της νέας αλλά και παλαιάς εποχής.
Αυτή είναι εκείνη που θα δώσει την νέα ηθική και τον νέο τρόπο σκέψης.
Το δόγμα της πανθρησκείας που θέλουν να φέρουν ωστόσο είναι απόλυτα σατανικό και διαστροφικό και μακριά από την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σύμφωνα λοιπόν με τις θεωρίες τους ο Ανώτατος Θεός έχει έναν αντίστροφο θεό από την άλλη πλευρά η στην απέναντι πλευρά του εαυτού του.
Ο Θεός τους λοιπόν είναι ΔΙΠΛΟΣ αποτελείτε από το καλό και το κακό , το φώς και το σκοτάδι.
Αυτό που θα διδάσκετε θα είναι ότι για να φτάσει κανείς στο φώς, πρέπει να περάσει πρώτα από τα κατώτερα επίπεδα του σκότους και αφού αμαρτήσει θα ...φωτιστεί.
Μόνο που όπως είναι λογικό, στο φώς δεν θα φτάνουν ποτέ.
Η κεντρική εξαπάτηση θα είναι η παραδοχή του, ότι ο Θεός είναι διπολικός. Με καλή και κακή πλευρά , και επομένως ο Σατανάς είναι μέρος του Θεού και όχι ένα κατασκεύασμα Του (Αρχάγγελος εκ του γένους Οφανίμ ) που αποστάτησε.
Θα γίνει επίσης αποδεκτό και θα διδάσκετε και στα παιδιά στα ιδρύματα δια βίου μάθησης (σχολεία), ότι για να φθάσει κανείς στον "φωτισμό" θα πρέπει να περάσει από τα πολύ
χαμηλά επίπεδα αμαρτίας. Όσο πιο χαμηλά , όσο πιο μεγάλη η αμαρτία τόσο μεγαλύτερη η "φώτιση". Η αμαρτία επομένως θα λένε ότι είναι απαραίτητη
Η κεντρική ιδέα δηλαδή της πανθρησκείας θα είναι αμάρτησε για να σωθείς και να γίνεις ισχυρός.
Η πανθρησκεία θα δέχεται τον ερμαφρόδιτο "μέγα" θεό του καλού και του κακού και πλήθος θεοτήτων , που δεν θα είναι άλλοι από τους αρχαίους θεούς των Νεφελίμ.
Το Χριστιανικό δόγμα είναι ότι μέσα στον Θεό δεν υπάρχει σκοτάδι. Ο Θεός μας , ο Τριαδικός Δημιουργός που έστειλε τον Υιό του στον κόσμο μας να θυσιαστεί για εμάς , δεν αποτελείτε από φώς και σκοτάδι, αλλά μόνο από ΦΩΣ, Ζωή και απέραντη αγάπη. Δεν υπάρχει κακό, ούτε σκότος μέσα Του.
Μέσα λοιπόν στις τόσες φωταγωγημένες πλατιές λεωφόρους , φωτισμένες από το ψεύτικο φώς του Σαμαέλ Σατανά, το φώς-απάτη του Μάτριξ, υπάρχει και μία μικρή στενή πύλη . Αυτή η πύλη οδηγεί στο Πραγματικό Φώς , πίσω στον Πραγματικό κόσμο εκεί απ όπου φύγαμε.
Τις οδηγίες για να βρούμε την πύλη αυτή ήρθε να μας δώσει ο Χριστός.
Ματθ. 7,13 Εἰσέλθετε διὰ τῆς στενῆς πύλης· ὅτι πλατεῖα ἡ πύλη καὶ εὐρύχωρος ἡ ὁδὸς ἡ ἀπάγουσα εἰς τὴν ἀπώλειαν, καὶ πολλοί εἰσιν οἱ εἰσερχόμενοι δι᾿ αὐτῆς.
Ματθ. 7,14 τί στενὴ ἡ πύλη καὶ τεθλιμμένη ἡ ὁδὸς ἡ ἀπάγουσα εἰς τὴν ζωήν, καὶ ὀλίγοι εἰσὶν οἱ εὑρίσκοντες αὐτήν!
Ιω. 14,6 λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι᾿ ἐμοῦ.
Στενὴ ἡ πύλη καὶ τεθλιμμένη ἡ ὁδὸς διαβάσαμε πρίν , ποιά οδός ; Αυτή που οδηγεί στην πύλη της Ζωής.
Η οδός είναι εφαρμογή των λόγων του Χριστού και της ζωής που ο Χριστός μας έδειξε με το παράδειγμα Του.Άπαξ και λέει ότι εγώ είμαι η οδός , η αλήθεια και η ζωή διαβεβαιώνει ότι Αυτός και μόνο Αυτός, με τις οδηγίες του δείχνει τον δρόμο εξόδου.
Όλοι οι άλλοι δρόμοι οδηγούν στην απώλεια. ΜΟΝΟ ο δρόμος του Χριστού , εκείνος που ο ίδιος χάραξε, οδηγεί στην απελευθέρωση από αυτό το Μάτριξ.
Ο κόσμος αυτός που μας καλούν να απολαύσουμε ενωμένοι και όλοι αγαπημένοι , είναι ο ψεύτικος κόσμος του Διαβόλου. Μια απάτη , ένα ψέμα , μόνο και μόνο για να μας κάνουν να απαρνηθούμε τον Τριαδικό Δημιουργό Θεό μας για ακόμη μία φορά επιλέγοντας και πάλι το ψέμα .
Εμείς δεν μιλάμε γενικά για αγάπη , γενικά για Θεό , γενικά για φώς , Εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ και πιστεύουμε στον Ιησού Χριστό τον Ναζωραίο τον Υιό και Λόγο του Θεού που ήρθε απο τον πραγματικό κόσμο του Δημιουργού Θεού Πατέρα , που είναι Ζωή και Φώς και μόνο Αγάπη.Που ήρθε σταλμένος απ τον Πατέρα να μας ξυπνήσει και να μας δώσει τις οδηγίες για να γυρίσουμε πάλι κοντά Του εκεί απ όπου φύγαμε. Που γεννήθηκε απο την Παρθένο Μαρία την Παναγία.Πιστεύουμε οτι ο Χριστός ήταν ο Υιός του Θεού , το Δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος μέσα σε σώμα ανθρώπου , δεν ήταν απλά ένας καλός άνθρωπος η απλά ένας φωτισμένος άνθρωπος, Ήταν ο Υιός του Θεού που ήρθε και σταυρώθηκε για να έχει ο καθένας απο εμάς το δικαίωμα να επιλέξει να επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο,πρός τον οποίο ο δρόμος ήταν κλειστός μέχρι την σταυρική θυσία του Χριστού.
Πιστεύουμε σε Εκείνον που Αναστήθηκε εκ νεκρών και αναλήφθηκε στους ουρανούς λέγοντας μας και δίνοντας μας την υπόσχεση πως θα είναι συνέχεια μαζί μας ως το τέλος.
Πιστεύουμε σε εκείνον που κατέδειξε την ύπαρξη της πύλης της ζωής και μας έδωσε τις οδηγίες για να την βρούμε και να φύγουμε απο εδω μέσα, απο αυτό το Μάτριξ-κολλαστήριο, και να γυρίσουμε στον πραγματικό κόσμο. Αυτό πιστεύουμε , είναι ξεκάθαρο.
Δείτε πώς καταντήσαμε ακολουθώντας τον Διάβολο και φεύγοντας από τον πραγματικό κόσμο. Σκεφτείτε τι ήμασταν που ζούσαμε και που ζούμε.
Ζούσαμε μέσα στην ανείπωτη πανδαισία ζωής και Ελευθερίας και χαράς και ευτυχίας και φωτός μέσα στον Θεό Δημιουργό μας ..και τώρα ;;;
Τώρα ζούμε μέσα στο σκοτάδι και την νέκρα , αφού όλα γύρω μας αποτελούνται από νεκρή ύλη.
Ο Χριστός μας , μας είπε, πάω να σας ετοιμάσω το μέρος (στον πραγματικό κόσμο) και θα έρθω να σας πάρω μαζί μου, ώστε να είστε εκεί που είμαι και εγώ. (Κατα Ιωάννην. 4,2, 14,3 )
Αυτό θα γίνει στην λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία, που όσοι κριθούν άξιοι θα γυρίσουν στον πραγματικό κόσμο , ενώ οι άλλοι με την ελεύθερη επιλογή τους θα έχουν αρνηθεί πάλι τον Χριστό και θα περάσουν στην επόμενη σκοτεινή πιο επικίνδυνη φυλακή του Διαβόλου.
Ο Χριστός είναι αυτός που ήρθε από τον πραγματικό κόσμο, σταλμένος από τον Πατέρα Θεό και έζησε ανάμεσα μας παίρνοντας σώμα για να μας πει την αλήθεια.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ μας λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Δεν μας επαναπαύει ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν μας χαϊδεύει τα αυτιά γιατί μας αγαπάει και μας θέλει κοντά Του,Δεν μας λέει όλα είναι καλά. Μας λέει ότι πρέπει να σηκωθούμε να φύγουμε από εδώ και να ξεχάσουμε τον κόσμο αυτό , τον κόσμο του Διαβόλου
διότι κινδυνεύουμε αν δεν φύγουμε από τον κόσμο αυτό.
Ο Χριστός άνοιξε τον δρόμο και τον χάραξε , Όσοι θέλουν την Ελευθερία , Όσοι θέλουν να βγουν έξω απ την εικονική πραγματικότητα και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο πρέπει να ζήσουν όπως έδειξε ο Χριστός.Διότι ο Χριστός δεν είπε απλά τον τρόπο αλλά ΕΔΕΙΞΕ ότι είναι ΔΥΝΑΤΟΝ κάποιος να ζήσει έτσι.
Ό Χριστός έφερε με την γέννηση του το Αληθινό φώς μέσα στον ψεύτικο κόσμο και μας διαβεβαίωσε πως όποιος τον ακολουθήσει θα γυρίσει στον πραγματικό κόσμο.
Λέει ο Χριστός :
Ιω. 12,46 ἐγὼ φῶς εἰς τὸν κόσμον ἐλήλυθα, ἵνα πᾶς ὁ πιστεύων εἰς ἐμὲ ἐν τῇ σκοτίᾳ μὴ μείνῃ.
Ιω. 12,36 ἕως τὸ φῶς ἔχετε, πιστεύετε εἰς τὸ φῶς, ἵνα υἱοὶ φωτὸς γένησθε.
Ιω. 8,12 Πάλιν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς ἐλάλησε λέγων· ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου·
ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ᾿ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.
Αυτός λοιπόν που θα ακολουθήσει τον Χριστό ποτέ δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλά θα έχει το φώς της ζωής.
Περιείχε Γνώση από το Γιατί και Πώς Ζουν Ανάμεσά μας (Δ.Λιακόπουλος)
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
EΛ HUNTER 888
Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.