Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Νέα θανατηφόρα επικίνδυνη μόδα για τους εφήβους

Μια νέα τάση σαρώνει το Διαδίκτυο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους εφήβους. Πέρασαν οι ημέρες όταν οι ανήλικοι έπρεπε να πάρουν άδεια από τους γονείς τους για να κάνουν τατουάζ σε έναν επαγγελματία. Βίντεο στα Instagram, Pinterest, και το YouTube δείχνουν, να πως να κάνεις τατουάζ στο σπίτι σαν παιχνιδάκι.
Ωστόσο, υπάρχει μια πολύ σοβαρή προειδοποίηση.
To "Stick και Poke" τατουάζ είναι κάτι που αυξάνεται σε δημοτικότητα. Το χειρότερο είναι, ότι μπορεί να γίνει με τη χρήση υλικών που βρίσκονται τακτικά στο σπίτι.

 
Ένα σεμινάριο στο YouTube που διαρκεί μόνο τρία λεπτά περίπου, έδειξε πόσο απλή είναι η διαδικασία. Χρειάζεται μια βελόνα, ένα μολύβι (για να συγκρατεί σταθερά τη βελόνα), νήμα, οινόπνευμα, και το μελάνι.
Κάνετε το σχέδιο που θέλετε με ένα στυλό, και στη συνέχεια, μολύβι, βουτάς τη βελόνα με το μολύβι στο μελάνι και ακολουθείς το σχέδιο βυθίζοντας το μελάνι με τη βελόνα στο δέρμα σας.
Τα σεμινάρια συνιστούν την αγορά υψηλής ποιότητας μελανιού. Ωστόσο, πόσα παιδιά θα κάνουν πραγματικά τον κόπο να αγοράζουν ασφαλή, αλλά ακριβό, μελάνι, όταν μπορούν απλά να ανοίξουν το στυλό τους και να χρησιμοποιήσουν το μελάνι που έχει μέσα;
Αυτό είναι που το κάνει επικίνδυνο. Οι καλλιτέχνες τατουάζ πρέπει να έχουν άδεια. Να τηρούν μέτρα ασφαλείας με χρήση αποστειρωμένων βελονών και μηχανήματα. Τα παιδιά που το κάνουν αυτό στο σπίτι δεν μπορούν να αποστειρώνουν τις βελόνες τους σωστά. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ασφαλές μελάνι, και σίγουρα θα θέλουν να μοιραστούν τη δημιουργία των τατουάζ με τον εαυτό τους πρώτα και στη συνέχεια, με τους φίλους τους.
Παθογόνα μικρόβια μπορεί να περάσουν πολύ εύκολα μέσω του αίματος και αυτή η νέα τάση είναι η αύξηση του ρυθμού με τον οποίο μπορεί να μεταφερθούν ασθένειες στο αίμα.
Τομέα ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.