• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

    Η Νέα Τάξη αυξάνει την «δουλεία» και ωθεί παιδιά και γυναίκες στην πορνεία

    Στην συνέχεια θα έρθει ο... «φιλάνθρωπος» παγκόσμιος ηγέτης να δώσει την «λύση»
    Παρότι οι υποτιθέμενοι ανθρωπιστές μιλούν για «τρομερή πρόοδο» στον πλανήτη, η καταναγκαστική εργασία ανθρώπων υπάρχει παντού και μάλιστα επιδιώκεται
    να αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και στον λεγόμενο δυτικό κόσμο, όπου η εισαγωγή φτώχεια λόγω των ορδών παράνομων μεταναστών που στέλνονται στην Ευρώπη, δημιουργεί τριτοκοσμικές καταστάσεις.
    Ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Βόρεια Κορέα, ολόκληρες οικογένειες κρατούνται για γενιές σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας. Αυτά είναι τα «καλά» του Κομμουνισμού!
    Η Ινδία, από την άλλη, εκτιμάται ότι έχει τους μισούς από τους σκλάβους που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο, με πολλούς να είναι στη «δουλεία» του χρέους, της καταναγκαστικής εργασίας και της πορνείας, για γενιές.
    Σύμφωνα με συνταρακτικά στοιχεία, που δημοσίευσε το Digital Journal, από αυτούς τους σύγχρονους σκλάβους, το 70% είναι γυναίκες και το 50% παιδιά.
    Υπολογίζεται ότι υπάρχουν έως και 30 εκατομμύρια σκλάβοι στον κόσμο, όπερ και σημαίνει, ότι έως και 15 εκατομμύρια παιδιά βιώνουν τον εφιάλτη της καταναγκαστικής εργασίας και της πορνείας.
    Τέλος, σε πολλές χώρες, η νομοθεσία για το εμπόριο λευκής σαρκός είναι τόσο χαλαρή, που σε πολλές περιπτώσεις τα θύματα είναι εκείνα που αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες.


    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ