• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Με βάση την υποτιθέμενη «υπερθέρμανση» η Νέα Τάξη θα υποδεικνύει ακόμα και το ντύσιμο των ανθρώπων

    Η απάτη της κλιματικής αλλαγής ότι καταστρέφει δήθεν τον πλανήτη μας και το οικοσύστημά του χρησιμοποιείται, πέρα από τους πράσινους φόρους που μπαίνουν στους πολίτες, και για επιβολή συγκεκριμένου τρόπου ζωής.
    Πλέον με αφορμή την υποτιθέμενη υπερθέρμανση θα προτείνεται και συγκεκριμένος τρόπος ντυσίματος.
    Συγκεκριμένα οι New York Times γράφουν πως η... «κλιματική» αλλαγή δημιουργεί προβλήματα ακόμα και στο στυλ μας.
    Σε ένα ιδιαίτερο κείμενο που φιλοξενείται στην κατηγορία Styles, η εφημερίδα εξηγεί πως οι Νεοϋορκέζοι, έχουν κλείσει στις ντουλάπες τους τα Burberry παλτό τους εξαιτίας της θερμοκρασίας που παραμένει υψηλή.
    Το άρθρο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να δημιουργήσει ένας νέος τομέας ("Fashionology-Climatology"), προκειμένου να «συμβουλεύει» τους ανθρώπους πως θα προσαρμόσουν το ντύσιμό τους στην «υπερθέρμανση», η οποία μόνο στο μυαλό των παγκοσμιοποιητών υφίσταται.
    Προς το παρόν, ο κόσμος θα πρέπει να μάθει να ντύνεται με στρώσεις (layering) κάτι που είναι ένα ακόμα θλιβερό πρόβλημα από μόνο του αναφέρουν οι New York Times και συνεχίζουν. «Το πετυχημένο layering είναι μία απαιτητική τέχνη που απαιτεί πολύ περισσότερη σκέψη και ενδυματολογική επιτήδευση για να γίνει σωστά, ενώ ένα καμέλ παλτό με συμπληρωματικά γάντια, καπέλο και κασκόλ προσφέρει μία σχετικά απλή δυναμική», αναφέρει και καταλήγει: «Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες, και οι διακριτές εποχές τους καλοντυμένους».

    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ