• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

    OI ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    Περίπου 6,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αποκαλύπτουν τα πάντα...
    Ένα πρώτο σοκ θα υποστούν χιλιάδες πολίτες με όλα όσα θα πρέπει να δηλώσουν στο νέο πόθεν έσχες, ωστόσο το μεγάλο ηλεκτρονικό φακέλωμα, όλων των Ελλήνων, βρίσκεται προ των πυλών. Το νέο μοντέλο πόθεν έσχες, που αποτελεί πιλότο για το Περιουσιολόγιο, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ περιλαμβάνει όλα τα ευαίσθητα και μη προσωπικά δεδομένα των πολιτών.

    Οι νέες δηλώσεις του πόθεν έσχες θα υποβληθούν ηλεκτρονικά από 1-1-2016 μέσω Taxisnet και το νέο έντυπο σε 56 σελίδες με πίνακες και επεξηγήσεις για εκατοντάδες κωδικούς, βάζει στο επίκεντρο ακόμη και κοσμήματα, τιμαλφή και μετρητά που έχουν στο σπίτι τους.

    Το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί σταδιακά για το Περιουσιολόγιο. Θα δημιουργηθεί δηλαδή μία νέα βάση δεδομένων μέσα στο Taxisnet η οποία θα περιλαμβάνει επιπλέον ό,τι έχουν και δεν έχουν οι Έλληνες στα σπίτια τους, στις τράπεζες, σε μετοχές, ακόμη και ποιος τα διαχειρίζεται.

    Έτσι το υπουργείο Οικονομικών, που διαρκώς αναζητά νέους τρόπους για να αυξήσει τα έσοδά του, θα έχει ακόμη μία βάση που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί, αν και από το υπουργείο λένε ότι δεν θα βάλουν φόρους βλέποντας το Περιουσιολόγιο.

    Ωστόσο αυτή τη βάση του Περιουσιολογίου που άνετα μπορεί να δώσει με το πάτημα ενός πλήκτρου συγκεκριμένα στοιχεία για όσα έχουν οι Έλληνες και το κράτος δεν το ξέρει.

    Στην παγίδα θα πέσουν όσοι αγόρασαν ή πούλησαν σπίτι σε τιμή υψηλότερη από την αντικειμενική που δηλώθηκε στο συμβόλαιο, αλλά ενδεχομένως και όσα νοικοκυριά έχουν κρυμμένα μετρητά στο μαξιλάρι τους, λίρες, ακριβούς πίνακες, αλλά και θυρίδες.

    Συμπληρώνοντας το νέο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, οι 6,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αποκαλύπτουν τα πάντα...


    taxalia

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ