Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Έρχεται να αναστατώσει το διαδίκτυο …

Την γνωρισαμε μεσα απο τα αρθρα της και τις πολλες καταγγελιες της για την διαφθορα στο υφυπουργειο Αθλητισμου.
Η ηρωικη και τολμηρη δημοσιος υπαλληλος Θεοδωροβια Πλακα τολμησε να καταγγειλει στην δικαιοσυνη και στην
αστυνομια πολιτικα θηρια, αθλητικους παραγοντες και πληθος δημοσιων υπαλληλων της Γ.Γ.Αθλητ.για παρανομιες και ατασθαλιες μεγατονων,αδιαφορωντας για την ασφαλη καρεκλα της και τον μισθο της δημοσιου υπαλλαλου,αλλα υπερασπιζομενη το δημοσιο συμφερον.
Την κηνηγησαν ανελεητα οι «δικοι της»δεξιοι και της εδωσαν δολια την χαριστικη βολη οι αριστεροι,απολυοντας την ,με πολυ περιεργο τροπο.
Αρρωστησε πολυ,γονατισε,αλλα εχοντας κληρονομησει ενα δυνατο DNA απο τον ηρωα πατερα της Κωνσταντινο Πλακα,δεν το βαζει κατω.
Σηκωνεται και συνεχιζει με περισσοτερο πεισμα.
Κινδυνευει η ζωη της,απειλειται πολλες φορες,δεχεται εξυβρισεις , βιαιες επιθεσεις και συκοφαντιες,αλλα παραμενει απτοητη στους στοχους της.
Να,τιμωρησει τα λαμογια.
Κι ενω εχει παραδωσει σε εισαγγελεα,σε σδοε και οικονομικη αστυνομια την λεγομενη πλεον και απο την εφημεριδα «Παραπολιτικα» λιστα Πλακα, με αρκετα ονοματα παρανομων και καταχραστων,η κυβερνηση παιζοντας το παιχνιδι εντυπωσεων, μιλαει δημοσια για καινουργιες λιστες συνεχεια,χωρις αποτελεσμα,ενω εχει στα χερια της απο το 2012,την λιστα της Ελληνιδας ηρωιδας Πλακα.
Να τραβας τα μαλλια σου,σε οσους εχουν μεινει,με αυτο το κρατος!
Ολοι μαζι δεξιοι,αριστεροι στον ιδιο βουρκο.Οποιους θελουν διωκουν ,οποτε θελουν η και καθολου στην περιπτωση πολιτικων.
Να ειστε σιγουροι οτι ο «επιμενων νικα»παντα!
Εχει βαρυ πολιτικο λογο, αφου ασχολειται χρονια με την πολιτικη.
Τα πολιτικα της αρθρα καταπελτης για πολλους πρωην και νυν κυβερνωντες.
Εχει κανει προγνωστικα εκλογων και πεφτει μεσα,αρκει να διαβασετε τα αρθρα της και να κατανοησετε την εμπειρια της.
Σε ενα τελευταιο γραφει, οτι τον Τσιπρα θα τον ριξουν οι αγροτες και τον Φεβρουαριο θα εχουμε εκλογες.Για να δουμε,θα πεσει μεσα και αυτη την φορα;
Και ενω ολοι μπορει να περιμεναν να εξαφανιστει,για να ηρεμησει και να ησυχασει,εκεινη κανει την εκπληξη και την στροφη της….
Ερχεται να αναστατωσει το διαδικτυο με ζωντανες διαδικτυακες εκπομπες αναδεικνυοντας το «αλλο της προσωπο»! Το καλλιτεχνικο!
Συντομα η φωνη της θα μας διασκεδαζει και θα μας ψυχαγωγει παροσιαζοντας ελληνικη και ξενη μουσικη,τραγουδια και χορο με ζωντανες ιντερνετικες εκπομπες.
Και οχι μονο,αφου θα καυτηριαζει και τα πολιτικα δρωμενα με τον δικο της μοναδικο τροπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.