Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… «Όπλο Μεγατόνων» στα Χέρια της Μέρκελ οι «Πρόσφυγες»… Ο Τελικός «Τρομακτικός» Στόχος

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΎΨΗ ΤΩΡΑ…
Η Μέρκελ θέλει να δημιουργήσει τις «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης»;
Η Γερμανίδα καγκελάριος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα προσφυγική κρίση για να προωθήσει την κατάργηση των εθνικών συνόρων και την περαιτέρω ενσωμάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σας θυμίζει κάτι; Το Πλάνο της Παγκοσμιοποίησης… Το Σχέδιο της Νέας Τλαξης Πραγμάτων.
Η μεταναστευτική κρίση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Άνγκελα Μέρκελ για την οικοδόμηση των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης». Τα εθνικά σύνορα πρέπει να εξαφανιστούν εντελώς, ενώ οι δραστηριότητες φύλαξης των συνόρων αναμένεται να τεθούν στην αρμοδιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να πραγματοποιούνται μόνο στα εξωτερικά σύνορα.
Η Μέρκελ είναι θερμή υπέρμαχος της ταχείας και πλήρους ένταξης στην ΕΕ. Εκείνη βλέπει την προσφυγική κρίση ως μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία για πλήρη κατάργηση των εθνικών συνόρων.
Και χωρίς μια μεγάλη «έκρηξη», μια τέτοια εκτεταμένη πρόθεση ποτέ δεν θα είχε καμία πιθανότητα να εφαρμοστεί. Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή στην εφημερίδα «New York Times», μερικά χρόνια πριν, η πλήρης μεταμόρφωση της ΕΕ για την πολιτική ένωση είναι δυνατή μόνο στην εποχή της κρίσης.
Μετά την εισαγωγή του ενιαίου νομίσματος, η κατάργηση των εθνικών συνόρων είναι να συμβεί αυτό το διάστημα. Τα αντίστοιχα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πρέπει να υποβληθούν το νωρίτερο την επόμενη εβδομάδα.
Εάν εγκριθεί, το νέο σύστημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου αποδυνάμωση των εθνών κρατών, και σε ένα νέο κοινό σύστημα συνοριακών φρουρών. Ωστόσο, ορισμένα από τα κράτη μέλη της ΕΕ ισχυρίζονται ότι δεν είναι έτοιμα για μια τέτοια κοινή προσέγγιση της διαχείρισης των συνόρων και υποστηρίζουν ότι τα μέτρα αυτά θα επηρεάσουν την κυριαρχία τους.
Οι αλλαγές βρίσκονται στα χέρια της Γερμανίας, η οποία έχει ήδη λάβει περισσότερα οφέλη από οποιοδήποτε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Γερμανίδα καγκελάριος ανακοίνωσε ότι τα εσωτερικά εμπόδια θα ενισχύσουν μόνο την αντίφαση μεταξύ των χωρών της ΕΕ και είναι ασυμβίβαστες με τις αρχές της Ένωσης.
Οι δηλώσεις της Μέρκελ για υποστήριξη στους απανταχού «πρόσφυγες» δεν είναι τίποτε άλλο, από μια προφανή κοροϊδία. Στην πραγματικότητα, η προστασία των προσφύγων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπισμού είναι μια άνετη φανταχτερή ρητορική, πίσω από την οποία η Μέρκελ προσπαθεί να προωθήσει τους δικούς της στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.