• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

    Τρόμος σε Χιλιάδες Δανειολήπτες η Συμφωνία Κυβέρνησης Δανειστών για Κόκκινα Δάνεια! Μετά τη Σύλληψη του Καστανά, Έρχεται και η Σειρά μας!!!

    Ενα Αποκαλυπτικό Βίντεο με τις Επιλογές που Έχουμε;
    Μετα την περιβοητη επιχειρηση συλλήψεως του Καστανα που έλαβαν μερος: Δεκατρείς αστυνομικοί, τεσσερα περιπολικα κι ένας γερανός, ολα αυτα εγιναν στη γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη! Άραγε, για ποιον λόγο; Αυτο ηταν μια προβα τζενεραλε της Ελληνικης Αστυνομιας, και της Κυβερνησης της πρωτης φορα Αριστερα.
    Πρώτον: Για να δουν τις Κοινωνικες αντιδρασεις,αν υπαρχουν,»και πως θα της καταστείλουν». Πράγματι υπηρχαν αρκετες εικονες αντιδρασης δια μεσου των Social Media-Facebook,Twitter! Ομως «Ακινδυνες-χωρις κανενα κοστος για την Κυβερνηση του Συριζα!»
    Δευτερον: Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για το θέμα των «κόκκινων δανείων » θα φερει Τσουναμι Κατασχεσεων, Εξοσεων,συλληψεων, και αλλα πολλα που θα φερουν Τρόμο σε χιλιάδες δανειολήπτες, φορολογουμενους που αδυνατουν να πληρωσουν εφορια,και ασφαλιστικα ταμεια! Η Αντιδραση του Ελληνικου Λαου για την ωρα ειναι ανυπαρκτη!….
    .Στο Βιντεο που ακολουθεί, θα πρεπει να προβληματιστούμε και να επιλεξουμε τι θελουμε! Την τυχη του Καστανα! Η την Φωτια απο τα Καρβουνα που σιγο ψηνουν τα καστανα «Που θα φουντώσει και θα καψει την Κυβερνηση»!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ