• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

    Τα αρπακτικά ξεκίνησαν τις απειλές μέσα στις γιορτές για τα απλήρωτα δάνεια

    Όσοι δανειολήπτες έχουν σημαντικές καθυστερήσεις στην πληρωμή των δόσεων για τα δάνεια τους παίρνουν ήδη ειδοποιήσεις από τις τράπεζες για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους εντός 15 ημερών. Ακολουθεί μάλιστα απειλή ακόμα και για την πρώτη κατοικία.
    Ξεκίνησαν οι πιέσεις των τραπεζών προς τους δανειολήπτες με σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των δόσεων τους. Σημαντικές καθυστερήσεις εννοούνται αυτές που ξεπερνούν τις 30 ημέρες.
    Σε αυτήν την κατηγορία των δανειοληπτών οι τράπεζες άρχισαν να στέλνουν ειδοποιητήρια για να καταβάλουν τις δόσεις τους εως τις 30 Δεκεμβρίου. Αν δεν πληρώσουν τις οφειλόμενες δόσεις τότε, σύμφωνα με την Ημερησία, οι τράπεζες θα στείλουν μία πολύ πιο αυστηρή προειδοποίηση. Η νέα επιστολή ουσιαστικά θα είναι απειλή απώλειας ακόμα και της μοναδικής κατοικίας.

    Με βάση το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή τα funds μπορούν να πάρουν αρχικά τα μεγάλα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια καθώς και τα στεγαστικά, εκτός από τα δάνεια για την πρώτη κατοικία. Αυτά όμως θα επανεξεταστούν στις 15 Φεβρουαρίου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ