Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Γεννήθηκε χωρίς χέρια όμως είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης τατουάζ

Ο 27 ετών Brian Tagalog γεννήθηκε χωρίς χέρια όμως αυτή η αντιξοότητα δεν στάθηκε ικανή να τον κρατήσει μακριά από μια φυσιολογική ζωή. 


Έμαθε να χρησιμοποιεί τα πόδια του από πολύ μικρός και να κάνει σχεδόν τα πάντα με πολύ μεγάλη ευκολία. Από το να χρησιμοποιήσει τα μαχαιροπίρουνα στο τραπέζι, μέχρι να οδηγήσει το αυτοκίνητο του. 


Ο χαρισματικός αυτός νέος είναι ο μόνος πιστοποιημένος καλλιτέχνης τατουάζ χωρίς χέρια στον κόσμο. Γεννήθηκε στην Χονολουλού της Χαβάη ενώ μετακόμισε με την οικογένειά του στο Tucson της Αριζόνα, όπου και τελείωσε το πανεπιστήμιο. 


Από πολύ μικρός είχε δείξει ενδιαφέρον για το σχέδιο και στο μυαλό του είχε πάντα την επιθυμία όπως λέει, να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνης τατουάζ. 

Στην αρχή κανείς δεν του έδινε την ευκαιρία, όμως αυτό τον πείσμωνε και τον έκανε να προσπαθεί ακόμα περισσότερο. Τον βοήθησε πάρα πολύ και η θεία του που πίστευε πάρα πολύ σε εκείνον, και ήταν και εκείνη που του αγόρασε το πρώτο tattoo ‘μπιστόλι’. Σήμερα έχει το δικό του μαγαζί που το έχει ονομάσει “Tattoo by Foot”, και είναι πλέων ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης. 


Ο Brian πιστεύει πως η προσπάθεια του θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους, και θα τους κάνει να ακολουθήσουν τα όνειρά τους όσο δύσκολο και αν είναι για να επιτευχθούν. 


allweirdstories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.