• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

    Προς τις δυνάμεις κατοχής, τους ντόπιους δοσίλογους – υποταχτικούς τους, προς τον Ελληνικό λαό

    Είσαστε πολύ μικρά ανθρωπάκια εάν νομίζετε ότι μπορείτε να μας «πλησιάσετε».
    Οι προσπάθειές σας θα αποτύχουν όπως απέτυχε και η προ τριών ημερών με τα «γνωστά» σκληρά αποτελέσματα. Φαίνεται ότι νομίσατε ότι θα μας προλάβετε.
    Η απάντησή μας άμεση και ακαριαία, σας έδωσε την δέουσα πρόγευση όχι μόνον για την τέλεια οργάνωσή μας η οποία ξεπερνά και την αντίστοιχη της Φιλικής Εταιρείας, αλλά και για την αποτελεσματικότητά μας, την πληροφόρησή μας (γνωρίζουμε τίς κινήσεις σας, σας είχαμε προειδοποιήσει!), την σοβαρότητα της οργάνωσής μας.
    Τον ταπεινό και μετριόφρωνα ηγέτης μας ο οποίος θα αποτελέσει και τον λαοπρόβλητο ηγέτη της αναγέννησης της χώρας μας, δεν θα μπορέσετε να τον «πλησιάσετε», δύο φορές στο παρελθόν νίκησε τον θάνατο, τώρα μαζί με τον στρατό και τον λαό θα νικήσει την σκοτεινή πολύχρονη κατοχή σας. Τον γνωρίζετε…!
    Θα πρέπει να γνωρίζετε και ειδικά ο Ελληνικός λαός όλων των κοινωνικών τάξεων ότι είναι κοντά η ημέρα η οποία θα αναγάγει την χώρα μας στην θέση την οποία ιστορικά δικαιούται.
    Αλήθεια τι συμβαίνει στην ηγεσία των Ε.Δ.; Ποιοί επιτελικοί πράκτορες προσπαθούν να πείσουν ανώτατους επιτελείς να μήν παραιτηθούν; Οι πρώτοι οι οποίοι θα οδηγηθούν στις φυλακές θα είναι αυτοί! Θα προηγηθεί βέβαια σύντομα η δημόσια γνωστοποίηση και διαπόμπευσή τους.
    Οι επιστολές μας αυτές έχουν διττή σημασία.
    Πρώτον να προετοιμάσουν τον λαό για την καταλυτική επέμβασή μας υπέρ αυτού και να του παραδώσουν την δημοκρατική εξουσία και δεύτερον να σταλεί ένα ακόμη μήνυμα αποφασιστηκότητας πρός τις ενδιαφερόμενες ξένες μυστικές υπηρεσίες (το πρώτο το «παρέλαβαν» …προ τριημέρου).
    Οι Ελληνικές κρατικές αρχές ασφαλείας βέβαια είναι εδώ και χρόνια ανίκανες.
    Τα εν διατεταγμένη πορεία μίσθερνα ΜΜΕ και οι πουλημένοι «δημοσιογράφοι», θα τιμωρηθούν σκληρά μαζί με το πολιτικό σάπιο κατεστημένο. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    Ελληνικέ λαέ,
    Υψηλό δημοκρατικό φρόνημα, γενναιότητα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αποτελούν τα συστατικά στοιχεία για την επιτυχία της αποτίναξης της σκλαβιάς.
    Ενωμένοι θα νικήσουμε.
    Η χώρα δεν ανήκει σε κανέναν πλήν του λαού της. Το κοινό συμφέρον μας αποτελεί τον φωτεινό φάρο μέσα στην θύελλα.
    Οταν ακούσετε για την επέμβασή μας, βγείτε στούς δρόμους σε όλη την χώρα, κατακλύστε την πλατεία Συντάγματος γαι να ορκίσουμε την πρώτη ελεύθερη κυβέρνηση απο τον θάνατο του Καποδίστρια.
    Η μεγάλη ώρα είναι πολύ κοντά.
    Οι πολιτικοί δυνάστες θα συλληφθούν άμεσα και θα φυλακισθούν έως την σκληρή καταδίκη τους, όπου και εάν προσπαθήσουν να κρυφτούν ακόμη και στο εξωτερικό!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ