• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

    Γέροντας Νεκτάριος: Το 2007 ιδιαίτερος του Καραμανλή μου είπε ότι θα ανακατευθεί το σύμπαν στην Ελλάδα – Προσοχή στις…προφητείες

    Στρατής Μαζίδης

    Πολύ σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η παρουσία του αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Μουλατσιώτη στην εκπομπή «Μαζί» της Ελίτας Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ.


    Η βασικότερη εξ αυτών προέκυψε από σπόντα όταν ο γέροντας ερωτήθη σχετικά με όλες αυτές τις προφητείες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

    Ο γέροντας δίνει σαφείς απαντήσεις στα όσα ακούγονται περί προφητειών, Ρώσων και Κωνσταντινούπολης με αναφορές στις δικές του συζητήσεις με τον άγιο Παΐσιο και συνιστώντας να μην παρασύρεται ο κόσμος από υποτιθέμενες προφητείες που ουδέποτε ειπώθηκαν.

    Ωστόσο η είδηση βγαίνει όταν ακριβώς για να εξηγήσει ο γέροντας τη διαφορά της πρόβλεψης που προκύπτει από την πολιτική ανάλυση με την προφητεία, κάνει αναφορά σε συνάντησή του με ιδιαίτερο του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή γύρω στο 2007-8. Ο άνθρωπος αυτός είχε επισκεφθεί το Μοναστήρι και ενημέρωσε το γέροντα για τα όσα θα ακολουθούσαν στην Ελλάδα προτρέποντάς τον να πει στον κόσμο τα γεγονότα και τι θα συμβεί στην Ελλάδα αλλά μην αποκαλύπτοντας την πηγή του.

    Και πράγματι ο γέροντας τα έγραψε και τα δημοσίευσε σημειώνοντας πως μετά το 2010 θα ανακατευθεί το σύμπαν στην Ελλάδα. Κάποιοι βέβαια μετά, αγνοώντας τις πηγές του, ενθυμούμενοι τα γραπτά του, τον θεώρησαν προφήτη.

    Προκύπτει ή δεν προκύπτει μείζον πολιτικό ζήτημα για τον τ. πρωθυπουργό από τη μαρτυρία του γέροντος Νεκταρίου ο οποίος πράγματι είναι αγαπητός σε πολύ κόσμο και αρκετοί τον επισκέπτονται;

    Άξια προσοχής και η αναφορά σε δημοσίευση των ΝΥΤ της θέσης του ΟΗΕ ήδη από το 2000 πως η Ευρώπη θα χρειαστεί δεκάδες εκατομμύρια μεταναστών για να καλύψουν τα εργατικά κενά που θα προκύψουν στη διαρκώς γηράσκουσα ήπειρο.


    freepen.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ