Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το Fight Club γίνεται πραγματικότητα με εφαρμογή στα κινητά

Ονομάζεται Rumblr και φιλοδοξεί να υποκαταστήσει τον επικό Tyler Durden (a.k.a. Brad Pitt/Edward Norton) σε ό, τι αφορά στο στήσιμο αγώνων, ζωντανεύοντας τη διάσημη ταινία Fight Club στον πραγματικό κόσμο
Μια νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα έχει βάλει
στόχο να κάνει πραγματικότητα τον κόσμο της θρυλικής ταινίας Fight Club, προσφέροντας σε όσους το επιθυμούν τη δυνατότητα να βρουν ανθρώπους για να μονομαχήσουν και να βγάλουν το άχτι τους. Το Rumblr, όπως αποκαλείται το application πατάει πάνω στη φόρμα των εφαρμογών γνωριμιών τύπου Tindr, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ και να αναζητήσουν για ενδιαφερούμενους άνδρες και γυναίκες γύρω τους. Με τον ίδιο τρόπο το Rumblr δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να ξεδώσουν με μπουνιές να βρουν άλλους ενδιαφερόμενους στην περιοχή τους και να κλείσουν ραντεβού για ξύλο. 

Κάθε χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή στο κινητό του μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ στο οποίο συμπληρώνει τα στοιχεία του, ύψος, βάρος, ηλικία και φωτογραφίες ώστε να ξέρει κάθε θερμόαιμος χρήστης με ποιον έχει να κάνει. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αναλυτικό χάρτη στον οποίο είναι σημειωμένα τα μέρη όπου έχουν προγραμματιστεί αγώνες. Μάλιστα όπως μας πληροφορούν οι εμπνευστές της εφαρμογής, δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχει κανείς σε έναν αγώνα ως... μαχητής, μπορεί όμως να βρεθεί και να παρακολουθήσει τα "μπουνίδια" σαν θεατής.

Το Rumblr δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα για Android και iPhone, αναμένεται όμως σύντομα όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής. Με σήμα τη μπουνιά, αναμένεται να προκαλέσει έξτρα εφημερίες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε όποια χώρα κι αν κυκλοφορήσει.

Πάντως, η παρατήρηση των φανατικών του Fight Club έχουν δίκιο να παρατηρούν πως μια εφαρμογή που βγάζει τελάλη για τους αγώνες αυτούς καταπατά τον πρώτο κανόνα των αγώνων: "Δεν μιλάμε ποτέ για το Fight Club"!!! Όπως επίσης δεν σέβεται και τον όγδοο κανόνα που προβλέπει πως "αν είναι η πρώτη σας νύχτα στο Fight Club, είστε υποχρεωμένοι να λάβετε μέρος σε έναν αγώνα".



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.