• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

    Σήμερα κάρτα φιλάθλου, αύριο κάρτα πολίτη. Ξύπνα ... (Σελίδα κατά τις κάρτας πολίτη)

    Ο αγώνας κατά της κάρτας πολίτη - φιλάθλου γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Η Original 21 προχώρησε σε νέα σελίδα και ζητά την συμμετοχή όλων των φιλάθλων απο όλες τις ομάδες. Εννοείται πως αυτός ο αγώνας μας αφορά όλους, έτσι θα πρέπει να τον στηρίξουμε και να βοηθήσουμε αυτή την κίνηση βάζοντας στην άκρη όποιες διαφορές κι αν έχουμε..!!

    Διαβάστε την ανακοίνωση της Original 21..



    Original 21: Ελεύθεροι πολίτες; Όχι! οπαδοί..

     Η ιστοσελίδα που προωθεί η Original και ενημερώνει τους οπαδούς για την κάρτα φιλάθλου.
     Ο αγώνας ενάντια στο «νόμο Κοντωνή» μας βρίσκει στις επάλξεις σε όλα τα μέτωπα. Το πιο θετικό στον αγώνα μας αυτόν, είναι ότι δεν είμαστε μόνοι! Συνεχίζουμε στο κοινό μέτωπο που έχουν δημιουργήσει οι περισσότεροι σύνδεσμοι οπαδών, ενάντια στην «κάρτα φιλάθλου». Ένα κοινό μέτωπο στο οποίο συμμετέχει ενεργά και η ORIGINAL21.

     Το κοινό αυτό μέτωπο των Οπαδών – που αποφάσισε να αφήσει τις διαφορές απ’ έξω και να επικεντρωθεί σε έναν ενιαίο αγώνα ενάντια στο οπαδικό και όχι μόνο, φακέλωμα – δημιούργησε μία ιστοσελίδα στο Internet ώστε να υπάρχει επίσημη φωνή αλλά κυρίως επίσημη ενημέρωση!
     Έτσι λοιπόν στο www.anti-karta.gr , θα μπορούν οι οπαδοί να ενημερώνονται για τις ΚΟΙΝΕΣ κινήσεις που έγιναν ή θα γίνουν σε σχέση με την «κάρτα φιλάθλου».
     
    aek-live.gr
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ