Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Νότια Ουαλία: Τον κήδεψαν ζωντανό, γιατί τους παράτησε για μία γυναίκα (Φωτογραφίες)

Οι φίλοι του Keiran από τη Νότια Ουαλία, κερδίζουν, χωρίς αμφιβολία, το βραβείο του πιο έξυπνου τρόπου να παραπονεθείς στον κολλητό σου ότι βάζει τις γυναίκες πάνω από τα "αδέρφια" του.


Ο Keiran από τότε που βρήκε κοπέλα, χάθηκε από την παρέα του, και οι φίλοι του αποφάσισαν να του κάνουν μία μακάβρια μεν, εύστοχη δε πλάκα.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα στο Bored Panda, ο Keiran πριν από 18 μήνες βρήκε κοπέλα, την Jess, και από τότε "ξέχασε" εντελώς τους φίλους του. Εκτός του ότι δεν έβγαινε μαζί τους, σταμάτησε να απαντάει σε τηλέφωνα και emails. Η παρέα του, λοιπόν, αποφάσισε να του δώσει ένα καλό μάθημα: τον ανακήρυξε... νεκρό. 

Η σχετική φάρσα ήταν απόλυτα οργανωμένη και το μυστήριο περιλάμβανε όλα τα απαραίτητα. Το φέρετρο, η νεκροφόρα, τα κηδειόχαρτα, 50 καλεσμένοι αλλά και ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στήθηκαν και περίμεναν τον 20χρονο Keiran, μία από τις σπάνιες, πλέον, φορές που έκανε τη χάρη στα αγόρια, να βγει μαζί τους.

Μέρος του εγκωμίου που είχε γραφτεί για τον Keiran έλεγε: "Ο Keiran είχε 18 δύσκολους μήνες, προσπαθώντας να κρατήσει τη φιλία του με τους φίλους του στη ζωή, αλλά η αναμονή δυστυχώς τελείωσε και έφυγε για τις πύλες του ουρανού. Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ότι εμείς στερηθήκαμε πολύτιμο χρόνο για να του πούμε 'αντίο', από τότε που το relationship status του, άλλαξε από 'ελεύθερος' σε 'σε σχέση'".



Ο Keiran και το κορίτσι του, για χάρη του οποίου παράτησε τους φίλους του (έτσι λένε εκείνοι, τουλάχιστον)

Η αντίδραση του Keiran όταν είδε το μακάβριο θέαμα; "Βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ και δεν ήξερα τι να κάνω ή να πω". Τελικά, έκανε το χατίρι στους (πρώην;) κολλητούς και συμμετείχε στη διαδικασία.

Ο φίλος του Keiran, Ben, αποκάλυψε πώς η παρέα "κατέβασε" την ιδέα: "Ο Keiran ξεκίνησε μια σχέση και ήταν σαν να είχε πεθάνει, επειδή κανένας μας δεν τον είχε δει από τότε. Μια-δύο εβδομάδες πριν ήμασταν όλοι στην pub και όλοι ξεκινήσαμε να λέμε RIP Keiran".

"Εκείνος δεν είχε ιδέα τι θα συνέβαινε. Νόμιζε πως θα βγαίναμε να παρακολουθήσουμε αγώνα ράγκμπι, αλλά αυτός κατέληξε σε ένα φέρετρο. Δανειστήκαμε μια νεκροφόρα και οδηγήσαμε το φέρετρο από pub σε pub. Ένα άλλο από τα αγόρια, ο Daniel Bundock, έκανε τον εφημέριο και έδωσε ομιλίες από την Παλαιά Διαθήκη. Οι δρόμοι ήταν εντελώς κλειστοί, ήταν επικό", συνεχίζει ο Ben.

Πάντως παρά την υποτιθέμενη κηδεία και το παράπονο των φίλων του, η Jess, το κορίτσι του Keiran, όπως σημειώνεται στην Elite Daily, λέει πως ο καλός της μπορεί να κάνει παρέα με τους φίλους του, όποτε ο ίδιος θέλει. Να την πιστέψουμε;

Ορίστε και το φωτογραφικό υλικό...


Πηγή

sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.