Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου - Ξεπερνά κάθε φαντασία!

Πολύ σύντομα το Ντουμπάι, νικήτρια πόλη παγκοσμίως για τα μεγαλύτερα, ψηλότερα και πιο ακριβά κτίρια της θα έχει ανταγωνιστή, τη Σαουδική Αραβία. Ο ψηλότερος ουρανοξύστης του Ντουμπάι μπορεί να χάσει τη θέση του από το βιβλίο Γκίνες αν η Σαουδική Αραβία καταφέρει να ολοκληρώσει την κατασκευή του Jeddah Tower.

Κύπρος: Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα AIDS το 2014

Διπλάσια κρούσματα οροθετικών περιστατικών HIV καταγράφηκαν πέρσι στην Κύπρο με τον αριθμό να ανέρχεται στα 70 νέα περιστατικά.
Ανακοίνωση του Κυπριακού Γραφείου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με την ευκαιρία της αυριανής

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Πανικός με τα "κατεβασμένα" tweets του Τσίπρα στα διεθνή ΜΜΕ - Απορίες προκάλεσε η υπαναχώρηση του πρωθυπουργού [photos]

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το χθεσινό «επεισόδιο» στο Twitter μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Τούρκου ομολόγου του Αχμέτ Νταβούτογλου στα διεθνή μέσα ενημέρωσης καθώς... τελικά τα επίμαχα tweet "κατέβηκαν" δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι η ελληνική ηγεσία φοβήθηκε τις αντιδράσεις. 

Κακώς τα δεχτήκαμε! Ο ισλαμικός στρατός δημιουργεί μεγάλη στρατιωτική βάση απέναντι από την Κρήτη!

Δεν φτάνoυν τα προβλήματα μας με την ανεξέλεγκτη είσοδο χιλιάδων μεταναστών από την  Τουρκία, τώρα έχουμε και τη δημιουργία στρατιωτικής βάσης του ISIS στην πόλη της Σύρτης στη Λιβύη,  κοντά στην  Κρήτη. 
Οι ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης «ισλαμικός στρατός», μετέφεραν χιλιάδες μαχητές και βαρύ οπλισμό από όλη την Λιβύη και όχι μόνο, δημιουργώντας μια νέα βάση στην πόλη της Σύρτης, που βρίσκεται στις ακτές

Γιατί να μάθω στο παιδί μου σκάκι;

Του Θοδωρή Διάκου

Ένα από τα αρχαιότερα παιχνίδια λογικής, το σκάκι αποδεδειγμένα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να ακονίσετε το μυαλό σας. Τι οφέλη, όμως, μπορεί να έχει το να μάθετε στο παιδί σας να παίζει σκάκι;

 

Οι 14 πιο σημαντικές εφευρέσεις για το 2015 [εικόνες-τιμές]

Η λίστα με τις σημαντικότερες εφευρέσεις για το 2015 σύμφωνα με το TIME δημοσιευθηκε απο το γνωστο περιοδικό. Αναμεσά τους τα εξής δεκατέσσερα νέα προιόντα:
1) Phunkee Duck, 1500$

ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ «ΧΟΡΟ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ … ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συνεχίζονται τα επικίνδυνα παιχνίδια με την «φωτιά» καθώς κάποιοι εκεί στην Γερμανία εμφανίζονται πρόθυμοι να συνδράμουν με τους Τούρκους στα σχέδια τους να εισβάλλουν στην Συρία, με την αποστολή ακόμα και στρατιωτικών δυνάμεων στην Τουρκία.


Δώσε το σπίτι σου να παίρνεις σύνταξη!

Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά για τους σχεδιασμούς που προβλέπουν την ευρεία απαλλοτρίωση όλης της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα. Οι ευρύτατες αναδιαρθρώσεις που έχουν σχεδιαστεί προωθούνται με όλα τα μέσα. Τα «κόκκινα δάνεια» και οι πλειστηριασμοί είναι η αρχή. Η μεθοδευμένη κατάρρευση του ασφαλιστικού και η απειλή για μείωση έως εξαφάνιση των συντάξεων εξυπηρετεί αυτούς τους σχεδιασμούς. Μαζί η ανεργία που συνεχώς αυξάνεται και αποστερεί τους εργαζόμενους από τη δυνατότητα συμπλήρωσης του απαιτούμενου χρόνου εργασίας. «Reverse Mortgage» το λένε στην πρωτοπόρα Αμερική … 

Στο φως νετρίνα που παρήχθησαν 1 δευτερόλεπτο μετά τη Μεγάλη Έκρηξη

Ένα νέο «παράθυρο» που οδηγεί στις πρώτες στιγμές γέννησης του σύμπαντος, υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν Αμερικανοί αστρονόμοι από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Το «παράθυρο» αυτό είναι ίχνη από αρχέγονα νετρίνα, τα οποία όλα δείχνουν πως δημιουργήθηκαν ένα δευτερόλεπτο μετά τη Μεγάλη Έκρηξη.


Επιστήμη και "υπερήρωες"

Θα γίνουμε όλοι υπερήρωες;


Γροθιές που ρίχνουν τον αντίπαλο κάτω μονομιάς, μαχητές που παραμένουν άτρωτοι ενώ οι σφαίρες πέφτουν επάνω τους σαν βροχή, άνθρωποι που πετάνε. Αυτά γίνονται μόνο στα κόμικς και στις ταινίες, θα πείτε. Και όμως, ίσως στο κοντινό μέλλον όλοι να μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιες από τις μαγικές ιδιότητες των υπερηρώων. Με τη βοήθεια της επιστήμης, φυσικά. 


Μόνικα Μπελούτσι: Πώς συνδύασε την ώριμη ηλικία με την επαγγελματική... καταξίωση

Συνέντευξη-εξομολόγηση και παράλληλα την τελευταία, όπως η ίδια δήλωσε, αισθησιακή της φωτογράφιση έδωσε στο γαλλικό περιοδικό «Lui» η διάσημη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «Spectre» στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Ντάνιελ Κρέιγκ.

Melanie Sykes: Κορμί θανατηφόρο στα 45 της

H βρετανίδα παρουσιάστρια βάζει κάτω πολλές εικοσάρες


«Δεν κάνουν έρωτα για ένα σάντουιτς οι ελληνίδες φοιτήτριες»

Ο καθηγητής Γ. Λάζος διαψεύδει δημοσίευμα των «Times» του Λονδίνου..

Διαψεύδει ο καθηγητής κ. Γρηγόρης Λάζος δημοσίευμα των Times του Λονδίνου
με τίτλο «Greek students sell sex for food», το οποίο τον φέρει να δηλώνει ότι Ελληνίδες φοιτήτριες εκδίδονται για να τραφούν.


Θρίλερ με γιγαντιαία επίθεση ξένων χάκερ κατά ελληνικών τραπεζών

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται μια μεγάλη επίθεση ξένων χάκερ με επίκεντρο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Οι χάκερς προσπαθούν να ρίξουν τα συστήματα των ελληνικών τραπεζών, γεγονός που έχει σημάνει γενικό συναγερμό.

Μερικά βήματα πριν την πανθρησκία...

Πάπας: Χριστιανοί και μουσουλμάνοι είναι αδέλφια


Επίσκεψη στο μεγάλο τέμενος του Μπανγκί


Ο Πάπας Φραγκίσκος ξεπέρασε σήμερα ένα ιδιαίτερα συμβολικό όριο στην προσπάθειά του για συμφιλίωση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία μεταβαίνοντας την τελευταία

Πέθανε και ζωντάνεψε ξανά μετά από 20 λεπτά (Βίντεο)

Ο 17χρονος Ζack Clements πέθανε και επανήλθε μετά από 20 λεπτά.
Ο νεαρός καθώς έτρεχε έπεσε στο έδαφος λόγω ανακοπής. Όμως αυτό που είδε τα συγκεκριμένα 20 λεπτά ήταν πραγματικά περίεργο και αφύσικο. Συνήλθε και το διηγήθηκε.
Τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα.

Συγκλονιστική έρευνα! Μόνο 1 στους 3 Έλληνες παράγει εισόδημα στην Ελλάδα των μνημονίων!

Απάνθρωπες συνθήκες στην Ελλάδα του 21ου αιώνα…

 Η έγκριτη Γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel παρουσιάζει το νέο κοινωνικό status quo που διαμορφώνεται στην Ελλάδα, υπό το πρίσμα πως μόνο ένας στους τρεις Έλληνες ανήκει στο οικονομικά ενεργό μέρος του πληθυσμού, την ίδια ώρα που οι συντάξεις βουλιάζουν.


ΔΙΑΒΙΩΣΗ-ΕΠΙΒΙΩΣΗ:Πώς να κάνετε οικονομία στο ρεύμα!

Πληροφορίες για τις δύσκολες μέρες που έρχονται
Τα οικονομικά είναι για πολλούς σφιχτό, αλλά υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να μειώσουμε τις μηνιαίες δαπάνες μας.
Ένας τρόπος είναι να μειώσετε το λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος με αυτές τις εύκολες συμβουλές και κόλπα.

Όλοι ξέρουν τι θα ΣΥΜΒΕΙ τον Δεκέμβριο!! Γιατί μας το κρύβουν;;

Αιματοβαμμένα δυστυχώς, είναι τα ενημερωτικά που στέλνει η αμερικανική πρεσβεία στα κεντρικά του State Department για τις εξελίξεις στην Αθήνα. Για την ακρίβεια είναι σοκαριστικά μια και περιγράφουν έναν κολασμένο χειμώνα με σκηνικό πολέμου στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΑΝΠΑΛΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Είναι γεγονός ότι η ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου 2015 είχε αναφερθεί σε πολλά γραπτά αυτών που μελετούν το μέλλον γιατί ξεπεταγόταν παντού: σε προφητείες, σε ταινίες και συναυλίες, στο ημερολόγιο των υποχρεώσεων του Πάπα, στις δηλώσεις των πολιτικών, ακόμα... και στους υπολογισμούς ενός διάσημου μαθηματικού από τον 18ο αιώνα.


Νεκροταφείο για... ζωντανούς!

Τι κάνει ο άνθρωπος για το χρήμα... Ένας Κινέζος είπε να εκμεταλλευτεί το... οικοπεδάκι που έχει κοντά στο Πεκίνο με έναν αρκετά πρωτότυπο, αλλά και μακάβριο τρόπο...
Έφτιαξε ένα νεκροταφείο, και το γέμισε με κενούς τάφους στους οποίους όμως έβαλε τα ονόμτα όλων των κατοίκων της περιοχής!

«Φύλακες γρηγορείτε!»

Πάει και τούτος ο μήνας. Πάει και τούτος ο χρόνος άπραγος, άκαρπος και μίζερος....
Ήρθε πάλι η εποχή που την Ελλάδα την μαστίζει η έλλειψη των ανδρείων και ευνουχίστηκε η ορμή. Με μάτια γεμάτα απορία και πίκρα συλλογιέμαι εάν τούτος ο τόπος είναι η Ελλάδα που λάτρεψα, εάν οι εθελόδουλοι τούτοι άνθρωποι

Ο 15χρόνος από την Καβάλα στον οποίο 'υποκλίθηκαν' Sr Stelios και ελληνική επιχειρηματική κοινότητα

Ο Δημήτρης Χατζής δημιούργησε μόνος του ένα απίστευτο ανθρωποειδές με 500 ευρώ. Είναι ένας από τους έξι στον πλανήτη που έχουν κατασκευάσει InMoov ρομπότ
Για τον Δημήτρη Χατζή η Πέμπτη θα μπορούσε να είναι η πρώτη ημέρα της νέας του ζωής αν ο ίδιος δεν ήταν τόσο σεμνός και μαζί με την οικογένεια του δεν πατούσαν τόσο γερά στα πόδια τους. Και τις τρεις φορές που ανέβηκε στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας του ξενοδοχείου Intercontinental, oπου η Λέσχη

Λαχταριστή τυρόπιτα με φέτα

Το mamapeinao.gr σου δείχνει την πιο τέλεια συνταγή για τυρόπιτα με φέτα και πουρέ πατάτας.
Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μερίδες: 6

Υλικά

2 φύλλα σφολιάτα
1 φάκελος πουρές πατάτας MAGGI
500 ml γάλα με πλήρη λιπαρά
250 ml νερό
1 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο

Μηχανή του Χρόνου: Ο αγρότης από τη Λακωνία, που έθαψε ζωντανά δύο παιδιά του στο υπόγειο του σπιτιού του

"Τα λυπήθηκε η ψυχή μου και αποφάσισα να δώσω τέλος στη μίζερη ζωή τους". Ο αγρότης από τη Λακωνία που έθαψε ζωντανά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του στο υπόγειο του σπιτιού του, επειδή, όπως δικαιολογήθηκε, "αρρώσταιναν συχνά"
Από τη mixanitouxronou.gr

Τι είναι λοιπόν τα ψυχοσωματικά; Και πως συνδέονται με τις αρρώστιες;

Για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ιδιο­συγκρασία του ατόμου στην υγεία του, πρέπει να θυμηθούμε τη στενή σχέση ανάμεσα στο μυαλό και στο σώμα. Για κακη μας τύχη, το 17ο αιώνα ο διάσημος Γάλλος φι­λόσοφος Ρενέ Ντεκάρτ, ο οποίος απαρίθμησε τους κανό­νες απόκτησης της γνώσης -παρατήρηση, ανάλυση και σύνθεση— κι έκανε γνωστή τη φράση «Σκέπτομαι, άρα υπάρχω», υποστήριξε πως υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στο άυλο κι αφηρημένο μυαλό και στο σώμα από σάρκα και οστά. Στον έκτο στοχασμό του έργου του Στο­χασμοί (1641) ο Ντεκάρτ υποστήριξε ότι το μυαλό και το σώμα δημιουργήθηκαν από το Θεό ως ξεχωριστες κι ανεξάρτητες οντότητες. Η παράξενη αυτή ιδέα πήγε τη μελέτη της σχέσης μυαλού και σώματος τουλάχιστον δια­κόσια χρόνια πίσω.


ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Δεν θα πιστεύετε τι ευθύνεται για τα αυτοκίνητα που σηκώνονται ξαφνικά στον αέρα τις τελευταίες μέρες [video]

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται κάποια.. . εξωγήινη δύναμη αλλά ένα...
καλώδιο Μεγάλη συζήτηση προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας με αυτοκίνητα να σηκώνονται στον αέρα από μια «ανεξήγητη δύναμη» σε δρόμο της Κίνας.

 

Καλλονή, πρώην μοντέλο από τον Καναδά, πολεμάει εναντίον του ISIS

Η Καναδή Χάνα Μπόχμαν, πρώην μοντέλο και μητέρα 2 παιδιών έχει ταχθεί στο πλευρό των Κούρδων στη Συρία, για να πολεμήσει κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Αφορμή για την απόφασή της να βρεθεί στο πεδίο μάχης ήταν ένα βίντεο: Είδε τον Καναδό, John McGuire, να κάνει προπαγάνδα μέσω βίντεο υπέρ των τρομοκρατών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ... ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΤΕ ΕΚΕΙ!!!!

ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! 

===ΑΚΟΥΣΤΕ:

Πως είναι δυνατόν κυβερνήσεις και κόμματα εν Ελλάδι υπεραντιελληνικά να κάνουν άρον άρον υπόγειες σύρηγγες επιβίωσης;



===Επειδή εκεί θα σφαγιαστούν πιθανότατα οι Έλληνες από τους Τζιχαντιστές εν Ελλάδι όπου θα συρρεύσουν εκεί άοπλοι και ανυποψίαστοι όπως στα γήπεδα και στα θέατρα όπως στην Γαλλία με τες ανατινάξεις των Τζιχαντιστών.


Τελευταία μέρα για ΚΤΕΟ

Σήμερα λήγει η προθεσμία για όσα οχήματα συμπλήρωσαν εξάμηνο χωρίς να έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο από την 1/1/2015 έως και τις 14/9/2015, καταβάλλοντας μειωμένο τέλος εκπρόθεσμης προσέλευσης
Από αύριο 1 Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες οχημάτων που

Μια ξανθιά αποπλάνηση… Οι ναζιάρες πόζες της Kayla Rae Reid

Ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, με όνειρα, φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους, είναι η Kayla Rae Reid. Η Μις Ιούλιος του Playboy κάνει ό,τι μπορεί για να αυξήσει και άλλο τους followers της στο Instagram και να ανεβάσει τις μετοχές της στον χώρο της σόουμπιζ.
Κάθε προσπάθεια και μείον ένα ρούχο…

Γενική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη

Γενική απεργία προκήρυξε για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η ΓΣΕΕ και  ΑΔΕΔΥ ως αντίδραση στις αλλαγές που φέρνει το μνημόνιο στο ασφαλιστικό και ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού. Το ραντεβού δίνεται στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00, αλλά και στην περιφέρεια, στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Πώς βγήκε η φράση «δεν ιδρώνει το αυτί του»

Για ανθρώπους αναίσθητους και αδιάφορους, λέμε ότι «δεν ιδρώνει το αυτί τους».
Τη φράση αυτή, τη χρωστάμε στον πατέρα της Ιατρικής, τον Ασκληπιό.

Αυτό θα πει επιχειρηματικό δαιμόνιο...

Η καφετέρια που έχει τον τρόπο να παίρνει εξαιρετικές κριτικές
Το Bikini Beans Espresso στο Κεντ, στην Ουάσιγκτον βλέπει

Τι δείχνει ο αριθμός των σεξουαλικών σας συντρόφων…

Σύμφωνα με τους επιστήμονες που μελετούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων είναι ενδεικτικός της σεξουαλικής ταυτότητας του ατόμου αλλά και ορισμένων πτυχών της προσωπικότητάς του.

Το μεγάλο κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες είναι γεγονός

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις προεκλογικές... κορώνες του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για τις τράπεζες, που θα περνούσαν υπό τον πλήρη κρατικό έλεγχο, λόγω των δισεκατομμυρίων που χρεώθηκε ο ελληνικός λαός για την ανακεφαλαιοποίησή τους επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας;

Πρώτη φορά Αριστερά... Χαϊδεύει τους εφοπλιστές, σκοτώνει τους συνταξιούχους!

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ Ή ΤΑ ΕΧΕΤΕ...ΒΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ; ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΙΔΟΥ ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ

Πέντε φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να σωθεί η ανθρωπότητα

Black Friday - Μια φορά τον χρόνο, τα πολυκαταστήματα σε ΗΠΑ και Βρετανία κάνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται  στην είσοδο ουρές από την προηγούμενη νύχτα.


Να πόσα ζώα τρώει ο άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του

Το Vegetarian Calculator είναι ένα site που στόχο έχει να αναδείξει τα περιβαλλοντικά - και όχι μόνο - οφέλη της υιοθέτησης ενός χορτοφαγικού διαιτολογίου.

Η αυτοεκτίμηση των παιδιών έχει ήδη καθοριστεί από την ηλικία των 5 ετών

Σύμφωνα με μια καινούρια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, μέχρι την ηλικία των 5 ετών τα παιδιά έχουν μια αίσθηση της αυτοεκτίμησης ανάλογη με εκείνη των ενηλίκων. Επειδή η αυτοεκτίμηση συνήθως παραμένει σταθερή σε όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου, η μελέτη δείχνει ότι αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας διαμορφώνεται ήδη προτού τα παιδιά αρχίσουν το νηπιαγωγείο.

Φόβος για τα πάντα: Μέχρι πότε θα παίζεις το παιχνίδι τους;

Ο φόβος. Συναίσθημα που βιώνεις για κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή απειλή. Συναίσθημα που φυτρώνει μέσα σου από την πρώτη στιγμή που αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Βρίσκει μια καλή θέση, γραπώνεται και φωλιάζει εκεί για πάντα. Κι όσο τον ποτίζεις, αρχίζει κι απλώνεται. Ζει μαζί σου. Από την πρώτη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου, τον φυτεύουν μέσα σου. Κι αυτός, ριζώνει καλά και θεριεύει όσο περνάνε τα χρόνια…

Άγιος Ανδρέας ο Απόστολος, ο Πρωτόκλητος

Ἀντίστροφον σταύρωσιν Ἀνδρέας φέρει,
Φανεὶς ἀληθῶς οὐ σκιώδης ἀντίπους.
Σταυρὸν κακκεφαλῆς τριακοστῇ Ἀνδρέας ἔτλη.

Oἱ «παιδαγωγικές» προκλήσεις συνεχίζονται! Συνεργάτης τοῦ Φίλη: Τζιχαντιστές τῆς ἐποχῆς τους ἦταν καί οἱ Μακεδονομάχοι!!!…

Ὁ κ. Φίλης καί οἱ συνεργάτες του τῆς συμφορᾶς ὅλοι,
μᾶλλον θά τιμῶνται ὡς ἐθνικοί εὐεργέται στήν Τουρκία!
Ντροπή τους νά λέγονται Ἕλληνες (ἄν εἶναι πραγματικά)
καί νά στρογγυλοκάθονται στό Ὑπουργεῖο (παρα)Παιδείας…
Παραιτηθεῖτε τώρα!

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ: Πότε και Πώς θα Πάρετε Σύνταξη με τα Νέα Όρια Ηλικίας

Οδηγός Επιβίωσης για 3,5 εκατ. ασφαλισμένους σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, Ταμεία ΔΕΚΟ-τραπεζών
Δέσμη αλλαγών που καθορίζουν νέες προϋποθέσεις συνταξιοδότησης για 3,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΟΓΑ και ταμεία ΔΕΚΟ και τραπεζών περιλαμβάνουν οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί μέχρι τώρα για το συνταξιοδοτικό σύστημα και αφορούν στην αύξηση των ορίων ηλικίας αλλά και στον υπολογισμό των συντάξεων για πλήρη και για μειωμένη σύνταξη.

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 3 δισ. ευρώ στην Άγκυρα για να ανακόψει τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη και επανέναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων!

Η επανενεργοποίηση της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας, η οικονομική βοήθεια ύψους 3 δισ. και η βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας στη διαχείριση των προσφυγικών ροών καταγράφονται στην κοινή δήλωση που δημοσιεύτηκε μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφης ΕΕ-Τουρκίας.


Ο κλαψιάρης... τζιχαντιστής! Απίστευτο video

Δεν είναι τόσο σκληρός με τα χέρια πισθάγκωνα και τα μάτια του δεμένα ένας "σκληρός" τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους. Και όχι μόνο δεν είναι σκληρός, αλλά κλαίει και σαν μωρό! Το video έχει γίνει... viral!
Ο τζιχαντιστής ξεσπάσει σε κλάματα λίγο αφού συλλαμβάνεται από Κούρδους μαχητές στο Ιράκ. Του δένουν τα χέρια και τα μάτια και τον βάζουν στο πίσω κάθισμα ενός φορτηγού. Κλαίει και φωνάζει αλλά οι Πεσμεργκά που τον έχουν συλλάβει, δεν δείχνουν να... συγκινούνται.

Χωρίς ρούχα έμειναν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ για καλό σκοπό

Γυμνές φωτογραφήθηκαν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ για την κοινωνική καμπάνια προς ενημέρωση του κοινού για τον ιό HIV. Αναφερόμαστε στις Λίζα Κλέμονς, Τζάσμιν Ρέντμον, Δήμητρα Τελίδου, Σταυρούλα Σπανίδου, Εύα Κατωπόδη και Ελένη Κυρατζή οι οποίες φωτογραφήθηκαν

Μυστηριώδης ήχος από τον ουρανό τρομάζει ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη (vid)

Ένας περίεργος ήχος, που θυμίζει τρομπέτα, ακούγεται από τον ουρανό, προβληματίζοντας χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Οι επιστήμονες έστειλαν φωτόνια στο παρελθόν!

Ένα πείραμα που πραγματοποίησαν επιστήμονες έρχεται να επιβεβαιώσει το …απίστευτο!

Επιστήμονες από τον Πανεπιστήμιο του Queensland χρησιμοποίησαν φωτόνια για να προσομοιώσουν ταξίδι των κβαντικών σωματιδίων στο χρόνο.