• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

    Επιταχύνονται οι αλλαγές στη Γη, 12 μεγάλοι σεισμοί χτύπησαν την Χιλή τις τελευταίες 24 ώρες.

    Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών, φαίνεται ότι υπήρξε πολύ περισσότερη δραστηριότητα από το κανονικό, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά μήκος του Δαχτυλιδιού της Φωτιάς.
    Σύμφωνα με τη σελίδα Γεωλογικής Επισκόπησης των ΗΠΑ, η Χιλή είχε πληγεί με 12 μεγάλους σεισμούς μέσα στις τελευταίες 24 ώρες μόνο. Το μικρότερο μέγεθος ήταν 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και οι δύο μεγαλύτεροι και οι δύο μεγέθους 6.9.
    Είδαμε επίσης δεκάδες ηφαίστεια να εκρήγνυνται πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά επικίνδυνου Mt. Popocatepetlin στο Μεξικό. Ευτυχώς δεν έχουμε δει μια μεγάλη καταστροφή που να σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους ακόμα, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι όλη αυτή η ανακίνηση οδηγεί κάπου. Επιπλέον, ο καιρός σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο ανατριχιαστικός.
    Μόλις σήμερα, η Υεμένη χτυπήθηκε από έναν δεύτερο μεγάλο τροπικό κυκλώνα σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Κάθε μία από αυτές τις παράξενες καταστροφές από μόμη της δε φαίνεται σημαντική, αλλά αν αρχίσεις να βάζεις όλα τα κομμάτια μαζί αρχίζει να γίνεται σαφές ότι κάτι πραγματικά σημαντικό λαμβάνει χώρα.
    Γιατί, λοιπόν, συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα; Κάποιοι ειδικοί επισημαίνουν τον ήλιο. Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μια τεράστια διαφημιστική εκστρατεία για την «υπερθέρμανση του πλανήτη», αλλά η αλήθεια είναι ότι τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο ήλιος μας θα μπορούσαμε να πούμε ότι διανύει μια περίοδο «χειμερίας νάρκης» ...
    Ο ήλιος θα μπει σε κατάσταση «χειμερίας νάρκης» γύρω στο 2030, και έχει ήδη αρχίσει να πέφτει σε υπνηλία. Στην ετήσια συνάντηση της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας τον Ιούλιο, η καθηγήτρια Βαλεντίνα Zharkova, του Πανεπιστημίου Northumbria στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιβεβαίωσε ότι ο ήλιος θα αρχίσει να πιάνει την ελάχιστη τιμή του (Μεγάλο ηλιακό ελάχιστο) σε 15 χρόνια. Άλλοι επιστήμονες είχαν προτείνει πριν από χρόνια ότι αυτή η αλλαγή ήταν επικείμενη, αλλά το μοντέλο της Zharkova λέγεται ότι έχει σχεδόν τέλεια ακρίβεια.
    Και τι είδαμε τον περασμένο χειμώνα; Ήταν ένας πολύ κρύος, πικρός χειμώνας που έσπασε νέο ρεκόρ σε όλο τον πλανήτη.


    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ