Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Το Άγιον Όρος προειδοποιεί: Ο εφιάλτης είναι στη πόρτα μας! Να είστε έτοιμοι…

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ | Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ! «Να είσαστε έτοιμοι»
“Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!
ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ…
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ!”


Κύκλωμα Μυκόνου: Διάλογοι-«φωτιά» -Ο Αραβας που ζητούσε 4 γυναίκες και ο γκέι πολιτικός [διάλογοι]

Τριγμούς προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως για το κύκλωμα της Μυκόνου που αναλάμβανε να καλύψει τα πανάκριβα γούστα των πλούσιων τουριστών του νησιού σε ναρκωτικά και οργιώδη σεξουαλικά πάρτι. 

Παραιτήθηκε ακόμη και ο λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα, Θοδωρής Κόλλιας

Ο Θ. Κόλλιας ήταν σύμβουλος στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού μετά την αναρρίχηση του Α. Τσίπρα στην πρωθυπουργία. Μάλιστα, το 2012, όταν ο Νίκος Παππάς πήγε φαντάρος, ήταν ο κ. Κόλλιας που τον αντικατέστησε στη θέση του διευθυντή του γραφείου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Τράγκας ξέχασε να δηλώσει 10 εκατ. ευρώ!!!

Σε ανάκριση ο Γιώργος Τράγκας για ανακριβές «πόθεν έσχες»
Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του Πρωτοδικείου βρίσκεται ο δημοσιογράφος και εκδότης ημερήσιων εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων Γιώργος Τράγκας για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Το πολεμικό πλοίο του μέλλοντος (βίντεο)

Μοιάζει με κάτι από Star Wars, όμως τα Βρετανικά πολεμικά πλοία του μέλλοντος μπορεί να μοιάζουν σαν κι αυτο σε μόλις 35 χρόνια.

Κοπτικό κείμενο που αναφέρει τον Ιησού ως παντρεμένο «σκανδαλίζει» τους χριστιανούς

Καινούργιες έρευνες που διεξήχθησαν σε ένα κομμάτι παπύρου, ενδέχεται να ισχυροποιήσουν την άποψη πως τελικά ο Ιησούς ήταν παντρεμένος!

Το αποκαλούμενο «Ευαγγέλιο της συζύγου του Ιησού», είναι ένα απόσπασμα από ένα κοπτικό κείμενο, όχι μεγαλύτερο από μια επαγγελματική κάρτα, στο οποίο, μια μεταφρασμένη γραμμή, κάνει αναφορά σε λεγόμενα του Ιησού με τη φράση «η σύζυγός μου», όπως γίνεται επίσης αναφορά σε ένα άτομο από τους μαθητές του, με το όνομα «Μαρία».


Κινέζα έβγαλε κέρατο 12 εκατοστών πάνω στο κεφάλι της (βίντεο)

Μια 87χρονη Κινέζα από το Γκουγιάν, στην επαρχία Σιτσουάν, αναζητά μια εναλλακτική θεραπεία για να ξεφορτωθεί ένα κέρατο που εμφανίστηκε στο κεφάλι της και έχει φτάσει τα 12 εκατοστά μέσα σε έξι μήνες.

Ποιοι θα μπουν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ;

Με γνώμονα τη χθεσινή «γραμμή» του Αλέξη Τσίπρα να μην υπάρχουν σταρ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ οι επιτελείς της Κουμουνδούρου οργανώνουν τις λίστες του κόμματος για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Ημέρα της Κρίσης: Τα γεράκια των ΗΠΑ ωθούν τον πλανήτη στο χείλος του πυρηνικού πολέμου!

Οι νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ σκόπιμα επιδεινώνουν τις εντάσεις με την πυρηνική Ρωσία και απερίσκεπτα πιέζουν τον κόσμο στο χείλος ενός απόλυτου πυρηνικού πολέμου, προειδοποιεί ο βετεράνος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής Dr. William R. Polk.

Ως ανεξάρτητη με τη «Λαϊκή Ενότητα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ως ανεξάρτητη θα συμπράξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τη «Λαϊκή Ενότητα» στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε η ίδια στη συνέντευξη Τύπου από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, που είναι σε εξέλιξη.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» της Microsoft

«…«Κρυμμένο μέσα στις 45 σελίδες όρων και προϋποθέσεων υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα: Η εταιρεία συλλέγει δεδομένα για πολλά από αυτά που κάνετε χρησιμοποιώντας το νέο λογισμικό της» αναφέρει το περιοδικό.

Οι 10 πιο έξυπνες απαντήσεις στην Ιστορία -1η, μια ελληνική

Ενα απάνθισμα των πιο έξυπνων απαντήσεων που δόθηκαν διαχρονικά, από αστραφτερούς και ετοιμόλογους εκπροσώπους της τέχνης και της δημόσιας ζωής, φιλοξενεί ο βρετανικός Independent.
Στην κορυφή των δέκα καλύτερων απαντήσεων φιγουράρουν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, όταν τους απείλησε ο Φίλιππος της Μακεδονίας.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που “προφήτευε” η Σιωνίστρια Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, με την ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ είναι γεγονός.

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αποκάλυψη: Πως η Άγκυρα κατευθύνει τα «ποτάμια» των λάθρο στις ελληνικές ακτές

Την απροκάλυπτη συνεργασία της τουρκικής Ακτοφυλακής η οποία προωθεί τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, την αναλγησία των Τούρκων διακινητών και το σκηνικό χάους που επικρατεί στο αφύλακτο Αιγαίο περιγράφουν με κάθε γλαφυρότητα άνδρες του Λιμενικού -,Σώματος.

Απίθανο! Το τέχνασμα κατά της αϋπνίας που θα σας κάνει να κοιμάστε σε λιγότερο… από ένα Λεπτό!

Πρόκειται για μια μέθοδο- τέχνασμα η οποία στηρίζεται στην μαθηματική ακολουθία: 4-7-8. Τι είναι αυτή η ακολουθία; Σύμφωνα με την ολιστικό σε θέματα υγείας, δρ Andrew Weil, είναι ένα κόλπο που με βάση τις αναπνοές που θα πάρουμε πριν κοιμηθούμε θα βοηθήσουμε την καρδιά να ρίξει τους 
ρυθμούς τις και τον εγκέφαλο να χαλαρώσει.


ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ DNA.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Γ. ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ DNA, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Εκπληκτικό: Δείτε πως φτιάχνεται το παγωτό που «σαρώνει» στη Νέα Υόρκη (Βίντεο)

Χαμός επικρατεί καθημερινά στο παγωτατζίδικο «10Below» στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης για ένα… παγωτό.
 
Πρόκειται για το ταϊλανδέζικο rolls και την αμερικανική του εκδοχή.
 

Τραυματίστηκαν πυροσβέστες στη μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι, ανάμεσα στους οικισμούς Άνω Συχαινά και Βούντενη των Πατρών. Η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά -μόλις δύο χιλιόμετρα- από την πόλη της Πάτρας και η ατμόσφαιρα από τους καπνούς είναι αποπνικτική, κυρίως στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Βούλιαξε η Μυτιλήνη - Ξεπέρασαν τους 12.700 οι λαθρομετανάστες

Άλλοι 1.700 λαθρομετανάστες έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της Μυτιλήνης ανεβάζοντας τον αριθμό των λαθρομεταναστών που βρίσκονται σήμερα στο νησί στους 12.700.

Πως θα επιβιώσουμε τις ημέρες του Αντίχριστου;

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ λοιπόν εμείς ή τα παιδιά μας να επιβιώσουμε προσεχώς σε αυτές τις ημέρες του αποκλεισμού από κάθε τροφή και περίθαλψη που θα επιβάλει ο Αντί-χριστός σε όσους δεν δεχθούν το σφράγισμά του 666;

Στρατόπεδα της FEMA – RFID τσιπάκια – στρατιωτικός νόμος. Οι «θεωρίες συνωμοσίας» τώρα επαληθεύονται

Παρακάτω θα δείτε μια καταπληκτική συλλογή από τηλεοπτικές ειδήσεις,συνεντεύξεις και ομιλίες που έγιαναν τα τελευταία χρόνια ,όλα σχετικά με θέματα που συνηθίζαμε να αποκαλούμε «θεωρίες συνωμοσίας».

Επίθεση της Μπόκο Χαράμ με 80 νεκρούς σε χωριά της βορειοανατολικής Νιγηρίας

Οι ισλαμιστές της Μπόκο Χαράμ σκότωσαν τουλάχιστον 80 άτομα σε επίθεσή τους σε χωριά της βορειοανατολικής Νιγηρίας, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.

Topless Ελληνίδα τραγουδίστρια! (photos)

Παπαράτσι έπιασαν την Ελληνίδα τραγουδίστρια την ώρα που έκανε topless σε παραλία.

Εντυπωσιακό κορμί διαθέτει η Μαρία Ψιλοπούλου η οποία τραγουδάει σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Η ίδια αποφάσισε να κάνει topless μπάνιο και οι παραπάτσι την έπιασαν!

Δέκα σημάδια-SOS ότι σας λείπει σίδηρος

Εάν τον τελευταίο καιρό εκδηλώνετε τα παρακάτω συμπτώματα, ετοιμάστε γρήγορα μια μπριζόλα και μια σαλάτα με σπανάκι!
Η έλλειψη σιδήρου είναι μια αρκετά συνηθισμένη διατροφική έλλειψη που πλήττει συχνότερα τις γυναίκες σε σύγκριση με τους άντρες. Ο σίδηρος είναι ένα πολύ σημαντικό μέταλλο, καθώς είναι απαραίτητος για να μεταφέρεται οξυγόνο σε κάθε κύτταρο του σώματος.
Δείτε πώς θα καταλάβετε ότι τα επίπεδα σιδήρου στον οργανισμό σας έχουν μειωθεί ανησυχητικά.

Φρίκη: Νήπιο «τζιχαντιστής» παραδίδει στην πυρά το αρκουδάκι του (photos)

Μυούν τα παιδιά στη λογική του μίσους από τη βρεφική ηλικία. Τα προσηλυτίζουν από νωρίς στο δρόμο του εξτρεμισμού, χρησιμοποιώντας τις πιο ακραίες μεθόδους.
Στις εικόνες φαίνεται ένα παιδί όχι πάνω από τριών χρόνων, το οποίο με πλήρη «τζιχαντιστική» εξάρτυση και μπροστά από τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, παραδίδει στις φλόγες το λευκό αρκουδάκι του.

Αυτές είναι οι τροφές που μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας

Ίσως να έχετε κάποιο φίλο που είναι χορτοφάγος, μπορεί να είστε σε περίοδο νηστείας, ή να προσπαθείτε να... μειώσετε την ποσότητα του κρέατος που καταναλώνετε σε εβδομαδιαία βάση.Σε κάθε περίπτωση, ένα διαιτολόγιο χωρίς κρέας (κόκκινο κρέας, πουλερικά και ψάρι) γεννάει πάντα απορίες για το πόσο ασφαλές είναι και τι πρέπει να προσέχουμε.

«Φάρμακο» κατά της υπέρτασης ο μεσημεριανός υπνάκος

Ένας υπνάκος τις μεσημεριανές ώρες σχετίζεται με μειωμένα επίπεδα αρτηριακής πίεσης καθ’ όλο το 24ωρο και, κατά συνέπεια, με λιγότερη ανάγκη για αντι-υπερτασικά φάρμακα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη Ελλήνων επιστημόνων, η οποία παρουσιάστηκε το σαββατοκύριακο στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας, που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Παντρεύτηκαν το 1955 και τρώνε ακόμα τη γαμήλια τούρτα τους!


Η Ann και ο Ken Fredericks γιόρτασαν φέτος τα 60 χρόνια έγγαμου βίου τους, αφού παντρεύτηκαν στις 19 Αυγούστου 1955 στη Νέα Υόρκη και τήρησαν για ακόμα μία χρονιά την παράδοση ανήμερα της επετείου τους τρώγοντας ένα μικρό κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους. Μάλιστα καλά διαβάσατε και όχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο.

Απίστευτο...Μητέρα οδηγήθηκε στη φυλακή- Ούρλιαζε όταν έκανε σεξ και ενοχλούσε τους γείτονες

Η Gemma Wale, 23 ετών και μητέρα ενός παιδιού, φαίνεται ότι απολαμβάνει να κάνει σεξ με ανοιχτά παράθυρα. Για την ακρίβεια δεν έχει πρόβλημα εάν τα παράθυρα του σπιτιού της είναι ανοιχτά.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οι παπούδες μας κακώς πολέμησαν στην Πίνδο και το 1940 έπρεπε να είχαμε πάει με το Χίτλερ;

Του Στρατή Μαζίδη

Όχι δεν στρεψοδικώ, δε λέω ότι θέλω, δεν παρερμηνεύω, ορθά αναρωτιέμαι...

Ο Αλέξης Τσίπρας στο τελευταίο του 24ωρο ως πρωθυπουργός άφησε ένα μεγάλο στίγμα λέγοντας στη συνέντευξη του ALPHA [26.08.2015]:


130 εκατομμύρια ευρώ θα μας κοστίσουν οι κάλπες φέτος...

Στα 130 εκατομμύρια ευρώ, θα φθάσει η συνολική κρατική δαπάνη για τη διενέργεια των εκλογικών αναμετρήσεων του τελευταίου οκταμήνου, μετά και τις επερχόμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, αναφέρει το...
σημερινό ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου". 

Το μυστηριο της οργανωσης Vrill

Η Οργάνωση vill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι' αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες. Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους. ', 'Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την

Κᾶνε ΚΛΙΚ γιὰ νὰ σὲ …ἐκπαιδεύσουν νὰ γίνῃς (κι ἐσύ) …gay!!!

Κάνε κλικ να μάθεις πώς ανακάλυψε την …ομοφυλοφιλία της η κόρη του Τζόνι Ντεπ.
Το υπόγειο μήνυμα:

«Αφού το κάνει μια όμορφη, διάσημη και πλούσια, εσύ γιατί να φοβηθείς να το δοκιμάσεις;». Ασχοληθείτε με τον πισινό σας και τα γεννητικά σας όργανα… 
Για όλα τ’ άλλα υπάρχει η Κομισιόν και ο Ντράγκι.

Μην με πας από το σπίτι, στο υπουργείο να με πας! Η Πρωτοψάλτη στο υπουργείο

Στο υπουργείο Τουρισμού προσήλθε το πρωί η υπουργός Τουρισμού, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δηλώνοντας πως είναι η πρώτη μέρα σήμερα και η ίδια έχει σειρά συναντήσεων.

Με καύσωνα μπαίνει ο Σεπτέμβριος, αλλά μετά μίνι χειμώνας

Μπορεί ο Αύγουστος να ήταν... περίεργος, να είχε και τις βροχές του και τις τελευταίες ημέρες να έπεσε και η θερμοκρασία, ωστόσο, το επόμενο διάστημα προμηνύεται... θερμό!

Κραχ στα δημόσια ταμεία - Μείωση 50% στο εφάπαξ


Στον αέρα βρίσκεται η καταβολή του εφάπαξ για περισσότερους από 42.000 δημοσίους υπαλλήλους συνολικού κόστους 1,2 δισ. ευρώ, καθώς το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) έχει στη διάθεσή του μόλις 150 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή έχουν «παγώσει» 19.000 αιτήσεις εφάπαξ που έχουν υποβληθεί σε Τομείς Πρόνοιας του ιδιωτικού τομέα, ορισμένοι εκ των οποίων διαθέτουν τα απαιτούμενα ποσά αλλά δεν μπορούν να τα καταβάλουν.

Δημιουργείται...παράδοση. Έχασε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Για να μπορέσεις να κερδίσεις, αρχικά θα πρέπει να βάλεις γκολ. Ο ΠΑΟΚ το έβαλε, αλλά αυτό έγινε όταν όλα είχαν τελειώσει.

Tα κριτήρια για δωρεάν διακοπές μέσω ΟΑΕΔ και τον χειμώνα

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της περιόδου 2015 – 2016.
 

Μακριά απ’ αυτούς: 5 τύποι αντρών που δεν κάνουν για γάμο

Οι γυναίκες ερωτευόμαστε με τις λέξεις και οι άντρες με τις πράξεις ή τουλάχιστον έτσι λένε. Ένας άντρας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λιώσει με ένα ποίημα, με υποσχέσεις και με όμορφα κομπλιμέντα. Για αυτό είμαστε πολύ πιο επιρρεπείς σε άντρες που απλά ‘λένε’ αλλά ‘δεν κάνουν’ ποτέ.


Υπάρχουν 5 κατηγορίες αντρών που δεν φοβούνται να μιλήσουν για τον γάμο και μελλοντικά σχέδια αλλά κατά βάθος δεν σκοπεύουν να παντρευτούν ποτέ ή απλά δεν κάνουν για γάμο.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!! SOS ! ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !

ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
-ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 30Ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Κατά τα άλλα Προδότης Γ.Βαρουφάκης, έτοιμος να παίξει Γροθιές για χάρη της Ελλάδας στο Eurogroup

Αυτόν τον Ανθρωπο (Γιάννη Βαρουφάκη) Διαφοροι πολιτικοί κυρίως της Αντιπολίτευσης, τον κατηγορούν για εσχάτη προδοσία!
Ας θυμηθούμε ποιοι:
Τη δίωξη του Γιάνη Βαρουφάκη για δόλια προπαρασκευαστική επεξεργασία διάπραξης του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας ζητεί με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Η σύντροφος του Ολάντ παίζει «ανέμελα» με τα κύματα και αποκαλύπτει τη θηλυκότητά της

Η Ζουλί Γκαγιέ, η νέα σύντροφος του Ολάντ έκανε μία φωτογράφιση η οποία δεν άφησε και πολλά στη φαντασία.

Τουρκία: Αστυνομία και Στρατός μαζεύουν συνεχώς πτώματα από τις επιθέσεις των Κούρδων μαχητών

 Η Αστυνομία και ο Στρατός της Τουρκίας συνεχίζουν να μαζεύουν πτώματα από τους δρόμους και πέριξ των στρατιωτικών μονάδων από τις επιθέσεις που συνεχίζουν να δέχονται από τους Κούρδους μαχητές ως απάντηση στους βομβαρδισμούς και στις επιχειρήσεις κατά του PKK στο Ιράκ και στη Συρία, αλλά και στο εσωτερικό της Τουρκίας.
 

Ελληνικό έδαφος υπό κατοχή: 11.000 λάθρο έχουν κυριεύσει την Λέσβο!

Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι αυτη την στιγμή ξένοι λαθρομετανάστες! Συνολικά στους 11.000 ανέρχονται οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στο νησί με την χθεσινή ημέρα να κατέχει τα πρωτεία στην βίαιη είσοδο ξένων σε ελληνικό έδαφος από το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα!

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Τουρκικό σήριαλ γυρίζεται στη Χίο!

Στη Χίο γίνονται αυτές τις ημερες με ταχείς ρυθμούς τα γυρίσματα της σειράς ''Κιοσέμ Σουλτάν'' (Σουλτάνα Κιοσέμ), γράφει η εφημερίδα  Aksam.
Στην σειρά - την παραγωγή της οποίας ανέλαβε η TIMS Productions- λαμβάνει μέλος και η γνωστή Τουρκάλα καλλιτέχνιδα Beren Saat.- η πασίγνωστη και στην

Μετανάστευση: ο χάρτης του τρόμου! Εκατομμύρια άνθρωποι έτοιμοι να "πατήσουν" Ευρώπη

Δεν έχουμε ζήσει ακόμη τίποτα με το θέμα της μετανάστευσης. Ο χάρτης με τους αριμθμούς μεταναστών και προσφύγων που αναμένουν να “πατήσουν” Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας, είναι τρομακτικός. Όλα αυτά με την Ευρώπη να δείχνει “σαστισμένη”. Και την Ελλάδα να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, έχοντας να αντιμετωπίσει όλο και πιο δύσκολες καταστάσεις. Ο θάνατος του 15χρονου μετανάστη κατά τη διάρκει καταδίωξης στη Σύμη το επιβεβαιώνει.

Ένα χωριό... Τζιχαντιστών δύο ώρες από τα σύνορα

Μόλις 200 χιλιόμετρα από τους Ευζώνους, κοντά στα σύνορα του Κοσόβου με την ΠΓΔΜ, στον δρόμο Σκοπίων-Πρίστινας, βρίσκεται ένα άντρο των τζιχαντιστών στα Βαλκάνια.
Πρόκειται για την πόλη Κάτσανικ, με πληθυσμό 30.000 Αλβανούς Κοσοβάρους, στην οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 24 άτομα τα οποία έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος και πολεμούν στις τάξεις των τζιχαντιστών στη Συρία και στο Ιράκ, ενώ είναι άγνωστος ο πραγματικός αριθμός των ομοϊδεατών τους στην πόλη αυτή του Νοτιοανατολικού Κοσόβου. 

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην Καλλονή - Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηρακλή - Ο Αστέρας έχανε τις ευκαιρίες αλλά ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε πάνω στην Καλλονή για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα επικρατώντας με 4-0 της ομάδας της Μυτιλήνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Καρέλης (9΄), Μπεργκ (31΄), Ταυλαρίδης (53΄) και Πέτριτς (80΄).


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ… ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !

ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ !!!!!!