Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Εξοντώνουν τους Έλληνες με ακριβό ρεύμα μέσα στην κρίση!

Την κοινωνικά ανάλγητη πολιτική της ΔΕΗ, αλλά και του αρμόδιου προϊσταμένου υπουργού, Παναγιώτη Λαφαζάνη στο μείζον θέμα του ενεργειακού κόστους για τους Έλληνες πολίτες και τα χιλιάδες -υπό το φάσμα της φτώχειας- ελληνικά νοικουριά, έρχεται να «φωτίσει» ο Επίτροπος Ενέργειας της Ε.Ε. Arias Cañete. 

Ρώσος επιστήμονας φωτογραφίζει την ψυχή τη στιγμή του θανάτου! Δείτε τη μαγική φωτογραφία

Η χρονική στιγμή της αστρικής απενσάρκωσης, κατά την οποία... το πνεύμα αφήνει το σώμα, έχει συλληφθεί από το Ρώσο επιστήμονα Konstantin Korotkov, ο οποίος φωτογράφισε ένα πρόσωπο κατά τη στιγμή του θανάτου του με μια βιοηλεκτρογραφική κάμερα.
 

Παρασκευή Κουτσαΐδη: Η τυφλή μαθήτρια από την Κρήτη που αρίστευσε στις εξετάσεις

«Μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες γιαυτό θα δηλώσω πρώτη τη Γαλλική Φιλολογία. Στο μέλλον θα μου άρεσε να διδάξω ή να ασχοληθώ με τη μετάφραση και τη διερμηνεία» λέει η Παρασκευή Κουτσαΐδη. Το φθινόπωρο που έρχεται, θα ανέβει τα σκαλιά της Φιλοσοφικής χρησιμοποιώντας το λευκό μπαστούνι της.
 

Κυβέρνηση: "Απορρίπτουμε την πρόταση των δανειστών - Φέρτε άλλο σχέδιο αύριο"

Η κυβέρνηση απορρίπτει την πρόταση των θεσμών για παράταση του υφιστάμενου ελληνικού προγράμματος, με χρηματοδοτική κάλυψη ύψους 15,5 δισ. ευρώ, ανέφεραν σήμερα από τις Βρυξέλλες ελληνικές κυβερνητικές πηγές .
 

Δείτε που συνεδριάζει η παγκόσμια ελίτ ... (Φωτογραφίες)

Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν πρόσβαση σε χώρους συνάντησης των πιο ισχυρών ηγετών του κόσμου.

Η ασφάλεια είναι το παν σε αυτές τις συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτά τα οκτώ δωμάτια, που βρίσκονται σε καλά ασφαλισμένα κτήρια, μερικές φορές μέσα σε τεράστια ασφαλή συγκροτήματα και είναι υποθέσεις κεκλεισμένων των θυρών.


Η ψυχολογία των ατόμων που ανήκουν φανατικά σε μια ομάδα

Γράφει η Αριστονίκη Θεοδοσίου-Τρυφωνίδου, Ψυχολόγος Σχολικής-Εξελικτικής κατεύθυνσης
Πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι που δηλώνουν μέλη μιας ομάδας, μιας θρησκείας, μιας οργάνωσης; Η τυφλή αφοσίωση σε μια ομάδα, σε μια παράταξη, σε μια ιδεολογία, σε μια θρησκεία είναι μια μορφή ενισχυμένης συμμόρφωσης. Ξαναμμένα πρόσωπα, σημαίες και λάβαρα, σύμβολα, χρώματα και συνθήματα μακρόσυρτα ειπωμένα με πάθος αλλά και χάρη σχηματίζουν το πλαίσιο της ασύνειδης οπαδοποίησης των λογής λογής μελών. Το τελετουργικό της χαράς του ανήκειν. Πώς προκύπτει αυτή η οπαδοποίηση και γιατί συμβαίνει;

Κορυφαίος επιστήμονας δηλώνει ότι οι περισσότερες έρευνες για τον καρκίνο είναι απάτη...

Άρθρο του Arjun Walia

«Όλοι πρέπει να μάθουν ότι οι περισσότερες έρευνες για τον καρκίνο είναι σε μεγάλο βαθμό απάτη και ότι οι μεγάλες ερευνητικές οργανώσεις είναι αμελείς ως προς τα καθήκοντά τους και τους ανθρώπους που τους υποστηρίζουν».(1)


Στη Γαλλία οι τζιχαντιστές παίρνουν κεφάλια - Στην Ελλάδα μπορεί να πάρουν και ιθαγένεια!

Σοκ προκαλούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, καθώς, όπως μεταδίδει το RTL πραγματοποιήθηκε νέα επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας και ΙSIS. 
Το RTL αναφέρει ότι ένας άντρας που κρατούσε τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους έκανε έφοδο σε εργοστάσιο αερίου στην Saint-Quentin-Fallavier στην Κραινόμπλ της Γαλλίας.

ΤΟ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «ΠΛΑΤΕΙΑΣ» ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

Στις 5 Οκτωβρίου του 2000 μια λαϊκή εξέγερση μετά τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών όπου καταγγέλθηκε εκτεταμένη νοθεία σε βάρος της αντιπολίτευσης, με φιλονατοικά και φιλοαμερικανικά συνθήματα, ανέτρεψε τον τότε πρόεδρο της Σερβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Είχαν προηγηθεί οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Σερβίας με αμέτρητα θύματα που ξεκίνησαν στις 24 Μαρτίου του 1999 χωρίς να υπάρχει προηγούμενη απόφαση του ΟΗΕ και παρά τη διαφωνία των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, Κίνας και της Ρωσίας. .

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Χαρίζουν σπίτια στη Σικελία - Τα δίνουν δωρεάν, με έναν μόνο όρο

Το τελευταίο διάστημα, μία μικρή πόλη στη Σικελία, έχει αρχίσει να γεμίζει επισκέπτες. Ολοι φτάνουν εκεί, γιατί ο δήμος κάνει μία προσφορά που δύσκολα την απορρίπτει κανείς. Χαρίζει σπίτια.

Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες]

Μία νέα εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών που έχει χαρακτηριστεί το «Instagram του φαγητού» έχει προσελκύσει αρκετούς σταρ, οι οποίοι μοιράζονται διαδικτυακά με τους φαν τα γεύματα τους.

Υποφέρετε από αϋπνίες; Έτσι θα κοιμηθείτε σε μόλις 60 δευτερόλεπτα! (βίντεο)

Έχετε βαρεθεί να μετράτε προβατάκια και ζηλεύετε εκείνους που κοιμούνται σαν… πουλάκια;
Τη λύση για εσάς που υποφέρετε από αϋπνίες έχει ο Αμερικανός επιστήμονας Andrew Weil, που δηλώνει «ειδικός του ύπνου».

«Πολιτειακή Ανωμαλία, Η Ελλάδα τότε θα Φτωχύνει και ο Κόσμος θα Πεινάσει…»

«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ..»
(ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ)
ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2007;
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ – Εντοπίστηκαν 12 διμοιρίες του UCK κοντά σε Δοϊράνη-Ευζωνους-Μεσοχωρί

Ωμός εκβιασμός βρίσκεται εν εξελίξει κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης στο δόγμα του von Clausewitz που λέει ότι«ο πολεμος ειναι η συνεχεια της πολιτικης με αλλα μεσα».

Σου ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ την ΨΥΧΗ- πως ΘΑ την ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ

Τα πάντα γύρω μας είναι έτσι όπως τα αντιλαμβανόμαστε, αλλά περιέχονται και πράγματα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει γι' αυτό. Αυτό είναι ένα μυστικό που κανείς δεν πρόκειται να σου φανερώσει. Κατ' αυτό τρόπο, σου έχουν ήδη κλέψει την ψυχή. Το Matrix, ότι, μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα (σύμπαν, ολογραφικό σύμπαν, σπήλαιο του Πλάτωνα, ο καθημερινός τρόπος ζωής που μας επιβάλεται, κλπ) ενεργοποιεί τα πάντα εκτός από τις ψυχές μας και αυτό εξυπηρετεί κάποιους, στο να ζούμε σε μία ψευδαίσθηση που κυριαρχεί στη ζωή μας, ήδη από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε.

Discovery: Οι αρχαίοι Ελληνες φοβόντουσαν τα ζόμπι -Απίστευτη αρχαιολογική ανακάλυψη

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στην ύπαρξη ζόμπι. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει πρόσφατη αρχαιολογική μελέτη στους σκελετούς που βρέθηκαν στη νεκρόπολη αρχαιοελληνικής αποικίας στην Σικελία.

Γνωστό ως Passo Marinaro, το νεκροταφείο κοντά στην παράκτια πόλη της Καμαρίνα στη νοτιοανατολική Σικελία, χρονολογείται από τον 5ο έως τον 3ο αιώνα π.Χ. Η νεκρόπολη έχει περίπου 2.905 τάφους και περισσότεροι από τους μισούς περιείχαν κτερίσματα, κυρίως πήλινα αγγεία, αλλά και ειδώλια και μεταλλικά νομίσματα. Ωστόσο δύο από τους τάφους είχαν κάτι το μοναδικό.


Σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ο ΟΜΠΑΜΑ με ΝΟΜΟ που ΠΕΡΑΣΕ

Η ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι γεγονός με το πέρασμα ενός μυστικοπαθούς νομοσχεδίου που μετατρέπει τον Ομπάμα σε απόλυτο άρχοντα που μπορεί να ελέγξει και να καθορίσει τα πάντα.


Παρά την μαζική αντίδραση από τον αμερικανικό λαό, το κόμμα των ρεπουμπλικάνων Tea Party και με την πλειοψηφία των Δημοκρατικών, η Γερουσία έδωσε στον Πρόεδρο Ομπάμα τη νίκη του Trans Pacific Partnership (TTP) με 60 ψήψους υπέρ και 38 κατά.

UFO σε ΣΕΙΡΑ, ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ το ΠΕΡΟΥ (video)

Στόλος από UFO εμφανίστηκε πάνω από το Tarma στο Περού. Διακρίνονται 6 και κάποια φορές 7 φωτεινά σημεία στον ουρανό. Όμως, το κάθε ένα από αυτά φαίνεται να έχει
δύο προβολείς ανοιχτούς για να φωτίζουν το σκοτάδι. Εκτός, αν πρόκειται για ζευγάρια ufo που πηγαίνουν πλάι-πλάι. Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για 6 ή 7 άγνωστα αντικείμενα, αλλά για 12 ή 14...



E.Snowden: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ (video)

O Έντουαρντ Σνόουντεν, ήταν ένας Αμερικανός τεχνικός και διαχειριστής συστημάτων στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας NSA και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών CIA. Μέσα στον Ιούνιο του 2013, διέρρευσε στον τύπο ένα μεγάλο αριθμό απόρρητων πληροφοριών που σχετιζόταν με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης από ΗΠΑ και Βρετανία. Από τότε κυνήγηθηκε αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί...



Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ἑλληνόφωνοι πράκτορες τῆς ΜΟΣΑΝΤ ἀνάμεσά μας μᾶς ὑποδεικνύουν τὸ τὶ νὰ …μισοῦμε!!!

Διαβάζεις ένα φυλλάδιο στον δρόμο και δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Γιατί ένας που γράφει στα Ελληνικά μπορεί να θέλει να …πεθάνει η Ελλάδα; 


Μόνο ένας ΜΗ Έλληνας μπορεί να ΜΗΝ νοιάζεται για την Ελλάδα.Ένας που έχει τα συμφέροντα και την οικογένειά του …εκτός Ελλάδας.

Στο σουπερμάρκετ, αγκαλιά με το κινητό

Τα smartphones έχουν γίνει προέκταση του εαυτού μας. Πλέον, εκτός από την επικοινωνία, οι «απαραίτητες» για τους περισσότερους από εμάς συσκευές χρησιμοποιούνται για την εργασία, την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τη δικτύωση, ακόμη και για τις καταναλωτικές μας εξορμήσεις. Η διαρκής «έξυπνη» ηλεκτρονική... συνοδεία έχει προκαλέσει τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό πολλών εννοιών, όπως εκείνης του καταναλωτισμού.

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι κοσμοκράτορες που στα σχέδια τους έχουν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού βρίσκονται εν ενεργεία και πάλι, πιέζοντας σκληρά για την εξάλειψη των έξι δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη Γη για να φέρουν τον πλανήτη κάτω από την "βιώσιμη ικανότητα του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων." 


Άγιο είχε ο άνθρωπος – 25χρονος υπνοβάτης κάνει βουτιά στο κενό από τον έκτο – Το παράδοξο της ιστορίας: σώθηκε !

Φθηνά τη γλύτωσε
Ο Σκοτ ήταν ανέκαθεν υπνοβάτης αλλά αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ταϊλάνδη, το παράκανε!Ο 25χρονος από το Περθ, πήδηξε από την ταράτσα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε και ενω βρισκόταν σε βαθύ ύπνο.

ΚΟΛΑΣΗ στη Βουλή! Ο Χρήστος Παππάς έσκισε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια – “Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό!” (ΒΙΝΤΕΟ)

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, επιχείρησε να δείξει την αντίθεση της Χρυσής Αυγής για το νομοσχέδιογια την ιθαγένεια.
Έτσι ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, έσκισε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ…

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ… ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…


Το στοιχειωμένο κάστρο που κάνει τους σκύλους να αυτοκτονούν (photos)

Είναι 150 χρόνων και βρίσκεται δίπλα σε ένα ποτάμι. Το Overtoun House, το γοτθικό κάστρο διαθέτει μια γέφυρα η οποία είναι γνωστή ως Γεφυρα που αυτοκτονούν οι σκύλοι.

Άκουγε θορύβους στην κουζίνα κι όταν έβαλε κάμερα τρόμαξε πραγματικά (video)

Ο Joe άκουγε περίεργους θορύβους στην κουζίνα του. Επίσης είχε την εντύπωση ότι έλειπαν τρόφιμα χωρίς όμως να είναι απολύτως βέβαιος και χωρίς φυσικά να υπάρχει μια εξήγηση για αυτό.

Ξεκινά την Παρασκευή η εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Όπως ανέφεραν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στο υπουργείο Εργασίας, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, από την ερχόμενη Παρασκευή οι δικαιούχοι των παροχών σίτισης ρεύματος και στέγασης, θα μπορούν να ελέγξουν ηλεκτρονικά ή μέσω των Κέντρων εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) εάν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα, ενώ όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται, θα μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις έως τις 3 Ιουλίου.

Γιατί τα καθίσματα των λεωφορείων είναι πάντα πολύχρωμα; (video)

Σίγουρα όλοι θα το έχετε παρατηρήσει απλά δεν θα σας έχει περάσει από το μυαλό
Στα περισσότερα λεωφορεία ή πούλμαν (αν όχι σε όλα), τα καθίσματα επενδυμένα πάντα με πολύχρωμα υφάσματα.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Σχέδιο της Κυβέρνησης για Μόνιμη Διαμονή Μεταναστών στο Άγιον Όρος!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, στο όνομα της κρίσης… Και το σίγουρο είναι πως δεν έχουν τελειώσει…
Στη χώρα μας έχουν γυρίσει όλα τα πάνω κάτω, με κάθε ηθική και κοινωνική αξία να έχει πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Σχεδόν κάθε πλευρά που θυμίζει παράδοση, πίστη και ιστορία έχει καταρρακωθεί από το σύστημα, που συνεχίζει ακάθεκτο να το κάνει με τελικό στόχο την διάλυση της ορθόδοξης Ελλάδας… Πάντα στο όνομα της οικονομικής κρίσης…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η Νέα 5σέλιδη Αντιπρόταση των Δανειστών

ΤΟ REUTERS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ… Νέες προτάσεις κατέθεσαν σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ, με στόχο να γεφυρωθούν οι διαφορές που εξακολουθούν να υπάρχουν με την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να «κλειδώσει» η συμφωνία και να «ξεκλειδώσει» η χρηματοδότηση, ανέφεραν στο πρακτορείο πηγές που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια να βρεθεί λύση, μετά την απόρριψη μέρους των ελληνικών προτάσεων. 

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Προκαλεί ΣΟΚ Η Προσεδάφιση ΑΤΙΑ στον πλανήτη Άρη; – Δείτε το βίντεο προσεκτικά

Δείτε το βίντεο και πείτε μας την άποψη σας.Με βάση κάποιες εικόνες που τραβήχτηκαν από την επιφάνεια του πλανήτη Άρη, στο βίντεο που ακολουθεί εξετάζεται το ενδεχόμενο εξωγήινης προσεδάφισης στον κόκκινο πλανήτη.

Δείτε πως θα λειτουργούσαν τα πάντα αν δεν υπήρχε η ηλεκτρική ενέργεια (video)

Πως θα λειτουργούσαν όλα αν δεν υπήρχε το ηλεκτρικό ρεύμα; Δείτε μια εκδοχή…..


Γνωρίζατε πως το κόκκινο υγρό στο κρέας δεν είναι αίμα;

Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα.

Σχεδόν όλο το αίμα αφαιρείται από το κρέας κατά τη σφαγή και… αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε αίμα σε αυτό που χαρακτηρίζουμε λευκό κρέας. Μόνο μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα αίματος παραμένει εντός του μυϊκού ιστού, στο κρέας που αγοράζουμε από το κατάστημα.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Το «χρυσό» παιδί της Ελλάδας: «Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στην Ελλάδα μας, η οποία αντιστέκεται»

Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα (είχε προηγηθεί και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονπελιέ) στέφτηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.


Μόνο ο άνθρωπος που ρισκάρει είναι πραγματικά ελεύθερος

” Όταν γελάς, κινδυνεύεις να σε περάσουν για χαζό. Και τι με αυτό; Οι χαζοί διασκεδάζουν πολύ!”

“Όταν κλαις κινδυνεύεις να σε περάσουν για συναισθηματικό. Και βέβαια είμαι συναισθηματικός. Μου αρέσει. Τα δάκρυα βοηθάνε.”

Το τρώμε και στη χωριάτικη σαλάτα και μπορεί να μας σώσει από το εγκεφαλικό. Τι είναι;

Εμποδίζει την παραγωγή χοληστερόλης και αναστέλλει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα

Πολλοί από εσάς ίσως να το ακούτε και να το διαβάζετε για πρώτη φορά. Και όμως, το λυκοπένιο η χημική αυτή ουσία που ευθύνεται για το κόκκινο χρώμα σε διάφορα φρούτα και λαχανικά (ντομάτες, πιπεριές, καρπούζια) μπορεί να λειτουργήσει σαν ασπίδα και να προστατεύσει τον οργανισμό από εγκεφαλικά.

Δήμητρα Μαργέτη: Η πρώην σατανίστρια της Παλλήνης μιλάει για τη δική της σημερινή κόλαση [εικόνες]

Τον Δεκέμβριο του 1993 ήρθε στο φως μια από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις εγκλημάτων στην ελληνική ιστορία.
Τρία νέα παιδιά οι Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη συνελήφθησαν, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για δύο δολοφονίες που σχετίζονταν με τελετές μαύρης μαγείας και τον σατανισμό.

Πώς δημιουργήθηκε η Σαντορίνη!

Μαγεία μετά από εκρήξεις στο Αιγαίο: Ετσι δημιουργήθηκε η Σαντορίνη [βίντεο]

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε μπάνιο;

περισσότερους ανθρώπους το μπάνιο αποτελεί ένα ευχάριστο ή έστω απαραίτητο καθημερινό τελετουργικό.Για κάποιους άλλους αποτελεί καταναγκαστικό έργο που προσπαθούν να αποφεύγουν όσο είναι δυνατόν ή να εκτελούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία και αναρωτιέστε πόσο συχνά χρειάζεται, τέλος πάντων, να κάνει ο άνθρωπος μπάνιο, η απάντηση των επιστημόνων είναι μάλλον με το μέρος σας.

Η παιχνιδιάρα Samantha Hoopes για τα μάτια σας μόνο

Μία από πιο σέξι πρωτοεμφανιζόμενες στον χώρο του μόντελινγκ είναι η Samantha Hoopes. Η 24χρονη εντυπωσιακή ξανθιά ζει στο Λος Άντζελες και έχει δηλώσει ότι θα ήθελε στο μέλλον να ασχοληθεί με την ηθοποιία.
Και αν ακόμα δεν έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα γνωστή το υπερχρήσιμο εργαλείο που λέγεται Instagram είναι βέβαιο ότι σίγουρα θα της ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της επιτυχίας, αφού έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα…

Ο «σιωπηλός δολοφόνος» που επηρεάζει την υγεία μας

Αν έχετε στραμπουλήξει ποτέ τον αστράγαλό σας, αν έχετε αλλεργία στη γύρη ή απλά μια μικρή μόλυνση από μια σκλήθρα στο δάχτυλό σας, θα γνωρίζετε τα δυσάρεστα συμπτώματα της ζέστης και του πρηξίματος που προκαλείται στην πάσχουσα περιοχή από την τοπική φλεγμονή.
Βέβαια, παρότι αυτά τα περιστατικά μπορεί να είναι σχετικά ασήμαντα, οι φλεγμονές δεν είναι ένα τόσο… επιφανειακό πρόβλημα.

Αλεξιπτωτιστής έπιασε με τα πόδια συνάδελφό του στον αέρα



Ένας αλεξιπτωτιστής του βρετανικού στρατού, της περίφημης μονάδας επιδείξεων των «Κόκκινων Διαβόλων» σώθηκε την τελευταία στιγμή, μπροστά σε εκατοντάδες θεατές, όταν τον έπιασε στον αέρα ένας συνάδελφός του καθώς το αλεξίπτωτό του δεν είχε ανοίξει κανονικά και κατευθυνόταν με ταχύτητα προς το έδαφος.

Αποκάλυψη – «βόμβα»: Πώς «πούλησαν» την Ελλάδα οι ξένοι τραπεζίτες

Ένα ντοκουμέντο - φωτιά, που εγείρει ακόμη και θέμα αποζημίωσης της Ελλάδας από την ΕΚΤ, φέρνει στη δημοσιότητα «Το ΧΩΝΙ».
Αποκάλυψη «κόλαφος» για ΕΚΤ και «εταίρους», που παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις τους, άφησαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα, κερδοσκοπώντας πάνω στην καταστροφή που μας προκάλεσαν.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο Γιγαντιαίος Ρόλος της Ελλάδας στη Νέα Οικονομική Εποχή

Γι’ αυτό Ευρωπαίοι, Δυτικοί και Αμερικανοί πολεμούν λυσσαλέα της χώρα και κάνουν τα πάντα για να τη διατηρήσουν στην παγκοσμιοποιημένη φυλακή τους…
Σήμερα ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα στέκεται ισχυρή στους ώμους της Ρωσίας και της Κίνας. Αποκαλύπτοντας παράλληλα τον δρόμο προς τον χρυσό των 19.000 δολαρίων…

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μετανάστρια βγάζει selfie στον Πειραιά με βαμμένο νύχι και δαχτυλίδι!

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει τα περιούσια κανάλια που τους λένε ότι είναι σωστό να θέλεις ανοικτά σύνορα και να δίνεις γη και ύδωρ σε όποιον μπουκάρει στην χώρα σου...


Μας ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ Παγκοσμίως – Τα ξένα ΜΜΕ ΓΕΛΑΝΕ με τη ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Ελλάδος!!

Διαβάστε τι έγραψαν τα διεθνή ΜΜΕ για την ντροπιαστική ήττα της Εθνικής. Κάποια από τα  ξένα μέσα δεν παρέλειψαν να βάλουν και μια δόση ειρωνείας… για την οικονομική κατάσταση της χώρας:

Αριστοτέλης Ωνάσης: οι 40 διάσημες ατάκες του Κροίσου που άφησαν εποχή

Ένας άνθρωπος που μέχρι σήμερα βρίσκεται στην επικαιρότητα…
Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1906. Το 1922ήρθε ως πρόσφυγας στην Ελλάδα και έπειτα από λίγο μετανάστευσε στην Αργεντινή. Το 1932 αγόρασε το πρώτο του πλοίο, το οποίο ονόμασε Καλλιρρόη προς τιμήν της αδελφής του. Ο Κροίσος που κατέκτησε τα πετρελαιοφόρα, ο μεγιστάνας που άνοιξε φτερά σε πέντε ηπείρους με την Ολυμπιακή, ήταν, είναι και θα είναι για τους οικονομικούς κύκλους παγκοσμίως, αλλά και για τους απλούς ανθρώπους που τον γνώρισαν, ο Χρυσός Έλληνας.

10 διάσημοι και οι μεταθανάτιες περιπέτειες τους!

Για πάνω από 500 χρόνια, η τύχη του Ριχάρδου του Γ” της Αγγλίας, που σκοτώθηκε σε μια από τις τελευταίες μάχες του Πόλεμου των Ρόδων, ήταν άγνωστη.