Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΑΗΔΙΑ! Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβγαλε μία γυναίκα από το αιδοίο της…και μάλιστα το TΡΩΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος έχει ξεφύγει πλήρως! Μία φοιτήτρια διδακτορικού, πήρε στα σοβαρά την αποστολή της να…“εξερευνήσει την δύναμη του αιδοίου της”!
Στο Πανεπιστήμιο του Ουινσκόνσιν, η Cecilia Westbrook κάνει το διδακτορικό της. Αποφάσισε λοιπόν να προχωρήσει σε ένα μάλλον ακραίο πείραμα. Κατάφερε να φτιάξει δύο ποσότητες, από το δικό της φυσικό γιαούρτι! Δεν εννοούμε με γάλα, αλλά από το ίδιο το αιδοίο της!

Η Westbrook είχε την “έμπνευση”, όταν είδε συνταγές από ανδρικό σπέρμα, χωρίς να υπάρχει όμως κάτι αντίστοιχο από γυναικεία…παράγωγα! “Κατά κάποιον τρόπο είναι προφανές. Μπορείς να φτιάξεις γιαούρτι από την δική σου χλωρίδα, ΄μως κανείς δεν είχε σκεφτεί και τολμήσει να το πραγματοποιήσει”, αναφέρει χαρακτηριστικά!
Πρόκειται για έναν τρόπο ανάδειξης της δύναμης που έχει ο γυναικείος κόλπος και της ομορφιάς της σύνδεσης του σώματός σου με το φαγητό! Μέσα σε μία νύχτα λοιπόν, έφτιαξε το γιαούρτι χρησιμοποιώντας ξύλινο κουτάλι για να συλλέξει τα συστατικά και στην συνέχεια έκανε την ζύμωση σε ένα πιάτο!
Όταν ξύπνησε έφαγε το δείγμα με blueberries, λέγοντας πως είχε γεύση Ινδικού γιαουρτιού! “Κάθε αιδοίο έχει εκατοντάδες βακτήρια και μικροοργανισμούς, διαφορετικών ειδών. Το κύριο όμως λέγεται λακτοβάκιλλος και χρησιμοποιείται αρκετές φορές για την ζύμωση γάλακτος, γιαουρτιού αλλά και τυριού“, ανέφερε η Westbrook.
500
Αφού πραγματοποίησε το πείραμα, ο μικροβιολόγος Larry Forney, που εξέτασε το δείγμα, ανέφερε πως ήταν αρκετά κακή ιδέα. Ο λόγος είναι πως η πληθώρα των βακτηρίων στην χλωρίδα του κόλπου, μπορεί να μην έχει θεμιτά αποτελέσματα στην ζύμωση και κατ’επέκταση στην υγεία αυτού που το καταναλώνει!

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.