Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Είμαστε όλοι ψηφιακά γυμνοί!

Δύο αποκαλύψεις συγκλόνισαν τις τελευταίες ημέρες τον ψηφιακό μας κόσμο: η πρώτη κυβερνοκατασκοπεία του «σκληρού» και η πρώτη ληστεία «της οθόνης»
H Πληροφορική υποτίθεται ότι βρίσκεται στα πρόθυρα συγκλονιστικής μετεξέλιξης: κβαντικοί υπολογιστές επί θύραις, «νέφη λογισμικού» συνδεδεμένα με υπερυπολογιστές που υπόσχονται παγκόσμια τεχνητή υπερνοημοσύνη και «Διαδίκτυο των Πάντων» όπου θα μας δίνει δεδομένα ακόμη και... το παπούτσι μας. Ομως, κάτι πάει θεόστραβα σε αυτό το Βασίλειο των Δεδομένων.

Περί Νηστείας - Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου

Όλα τα πατερικά βιβλία μιλούν για τη νηστεία.

Οι Πατέρες τονίζουν να μην τρώμε δυσκολοχώνευτα φαγητά η λιπαρά και παχιά, γιατί κάνουν κακό στόσώμα αλλά και στην ψυχή...


Νέα προβοκάτσια της Βild κατά της Ελλάδας με φόντο την... δραχμή

Περίεργα σχέδια εξυφαίνονται τις τελευταίες ημέρες από μερίδα του γερμανικού Τύπου με άριστες όμως διασυνδέσεις με την Καγκελαρία, εις βάρος της Ελλάδος. 

Μυστήρια της Ιστορίας: Τα ιαπωνικά αρχαία ειδώλια "ερπετοειδών αστροναυτών"

Η περίοδος Jomon είναι η πρώτη αναγνωρίσιμη περίοδος στην ιαπωνική ιστορία και χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες -την Αρχόμενη, Πρώιμη, Μέση και Ύστερη. Αποτελείται από έναν ανενεργό πολιτισμό, ο λαός Jomon είναι πιο γνωστός για τα περίτεχνα πρώιμα κεραμικά του και θεωρείται ότι δημιούργησε τις πιο πρώιμες μορφές αγγειοπλαστικής στον κόσμο.

Ο άξονας της Γης έχει μετατοπιστεί…Ο ουρανός έχει αλλάξει…Κοσμοϊστορικά γεγονότα έρχονται!

Ο άξονας περιστροφής της Γης έχει μετατοπιστεί σημαντικά.
 Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων θα γίνει ολοένα και πιο συχνή. Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα στις ΗΠΑ είναι μόνο η αρχή. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και τον Απρίλιο με πρωτοφανείς χιονοθύελλες.
 Ο ήλιος που ποτέ δεν φαινόταν βορειότερα από τον...
Τροπικό του Καρκίνου ή πιο νότια από τον Τροπικό του Αιγόκερω εμφανίζεται πλέον πολύ πιο μακριά ​​από αυτά τα σημεία.
 

ΣΟΚ: Το δαχτυλίδι της Αλκυόνας, ενεργειακή επιρροή στον Αττικό ουρανό σήμερα!

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Είναι σοκαριστικό αλλά ταυτόχρονα έχει και ενεργειακές προεκτάσεις, το γεγονός που κατεγράφη σήμερα από φίλο και αναγνώστη του blog από την περιοχή της Γλυφάδας. 

‘SCUM Manifesto’. Το παραλήρημα μίσους «μιας ηρωίδας του φεμινισμού»: Οι άνδρες είναι βιολογικά λάθη και πρέπει να εξαλειφθούν

Το 1967 η φανατική φεμινίστρια Valerie Solanas δημοσίευσε το λεγόμενο SCUM Manifesto” (Scum στα αγγλικά σημαίνει απόβρασμα, κατακάθι), όπου χαρακτηρίζει κάθε αρσενικό ως «βιολογικό ατύχημα» και ζητεί την εξολόθρευση των ανδρών.

Η εποχή του αντι-Χριστιανισμού

Gallia Watch / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

To καθολικό blog Le Salon Beige δίνει μια πολύ μικρή λίστα πράξεων βανδαλισμού και βεβήλωσης εις βάρος χριστιανικών εκκλησιών που διαπράττονται κατά τις τελευταίες εβδομάδες (στη Γαλλία). Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, αυτές οι πράξεις έχουν γίνει πολύ συχνές, αλλά σπάνια τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις αναφέρουν. (Φυσικά κάνουν ακριβώς το αντίθετο όταν πρόκειται για πράξεις βεβήλωσης σε τζαμιά και συναγωγές).

Otherkin: Το νέο σύνορο της «κοινωνικής δικαιοσύνης»

"Otherkin" είναι τα τρανς άτομα που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος φυλή, λάθος είδος ή ακόμα και σε λάθος πλανήτη:

"Τι σημαίνει αυτό; Ένα otherkin είναι ένα ον που γεννήθηκε σελάθος σώμα. Όχι μόνο με τα λάθος μέρη του σώματος, αλλά ως λάθος είδος: οι άνθρωποι που ταυτίζονται ως otherkin πιστεύουν ότι είναι λύκοι, ή ξωτικά, ή πραγματικά οποιοδήποτε είδος ύπαρξης, που γεννήθηκε σε ένα ανθρώπινο σώμα. (Τα Furries, που επικεντρώνονται σε ανθρωπόμορφα ζώα και είναι γνωστά για το ντύσιμο, δεν είναι το ίδιο πράγμα με τα otherkin, πολλοί από τους οποίους δεν ντύνονται ζώα ή δεν αλλάζουν την εμφάνισή τους καθόλου). Ένας πλασματικός είναι σαν ένα otherkin όπου η αλήθεια, η εσωτερική ταυτότητα είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας – τα deku scrubs είναι μικροσκοπικά πλάσματα από την σειρά video games The Legend of Zelda’.

ΗΠΑ: «Είμαι γκέι και θέλω και το παιδί μου να γίνει γκέι», λέει γνωστή ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια, που παραδέχεται ότι στενοχωριέται που η 6χρονη κόρη της αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τα αγόρια...

Η 37χρονη εβραϊκής καταγωγής Sally Kohn είναι ένα γνωστό πρόσωπο στα αμερικάνικα media. Ομοφυλόφιλη "λίμπεραλ" πολιτική σχολιάστρια, που έχει εμφανιστεί στο CNN και τοMSNBC και ζει με την σύντροφό της στο Μπρούκλιν.

Δημοσιογράφος-ειδικός για τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ: Οι Podemos χρηματοδοτούνται από Μασόνους! (video)

Του Μάνου Χατζηγιάννη (Τηλεγράφημα)
 

Σε μια σοβαρότητα καταγγελία προέβη χθες ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Daniel Estulin, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Εστούλιν ο"ισπανικός ΣΥΡΙΖΑ", οι Podemos χρηματοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα και μασονικές στοές!

‘Smart Card’ (2005) : Η ζωή σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (video)

Η ταινία μικρού μήκους ‘Smart Card’ (Έξυπνη Κάρτα) του JamesOxford, είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που δείχνει πόσο φρικτή μπορεί να γίνει η καθημερινή ζωή μας από την εξάρτησή μας από τη σύγχρονη τεχνολογία, όπου κάθε συναλλαγή και επικοινωνία γίνεται πλέον μέσω ενός συστήματος, της Έξυπνης Κάρτας.

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα

Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε, λέμε και σκεφτόμαστε.

Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν.


Θέλετε να ζήσετε πάνω από τα 100; Επτά πράγματα που πρέπει να κάνετε από τα 40 για μακροζωία

Πρόληψη, σωστή διατροφή και σωματική άσκηση. Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που «φωνάζουν» εδώ και χρόνια οι ειδικοί.....
Ειδικότερα, όταν είστε στην ηλικία των 40. Αν θεωρείτε σε αυτή την ηλικία πως τα γηρατειά είναι μακριά, φυσικά, έχετε δίκιο. Μπορείτε όμως από αυτή την ηλικία να αποκτήσετε επτά μικρές συνήθειες που θα σας «υποσχεθούν» μακροζωία.

Ρωσία- Δολοφονήθηκε ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης

Το ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης και πρώην αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης επί ..
Μπόρις Γέλτσιν, ο Μπόρις Νέμτσοφ, έπεσε νεκρός από σφαίρες στο κέντρο της Μόσχας την Παρασκευή.
Σύμφωνα με το BBC, ένα αυτοκίνητο τον πλησίασε κοντά στην Κόκκινη Πλατεία και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Πεντανόστιμο και αφράτο κέικ κανέλας: Μία συνταγή που θα λατρέψουν όλοι!

Είσαστε κι εσείς λάτρεις των γλυκών όπως και εμείς;...
Μία-δυο γλυκές αμαρτίες μέσα στην εβδομάδα μπορούν να συγχωρεθούν, αν φυσικά όλες τις υπόλοιπες ημέρες προσέχουμε τη διατροφή μας και φυσικά επισκεπτόμαστε συχνά το γυμναστήριό μας. Παν μέτρον άριστον!

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ η μητέρα του εξαφανισμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη! "Θέλω μόνο να βρω τον Βαγγέλη"!(Video)

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε μέσω του διαδικτύου, από φίλους του Βαγγέλη και την οικογένεια του.....

Το ραντεβού δόθηκε στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά, στις 11.00 το πρωί.

Η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μαρτυρίες που ανάβουν φως…

Στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην κοντινή παραλίμνια περιοχή της εστίασε την έρευνα του το «Τούνελ».
Η ομίχλη που κάλυπτε το θρίλερ του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, φαίνεται να διαλύεται.
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, η έρευνα της εκπομπής έδειξε ότι ο 20χρονος αγνοούμενος απ’ το Ρέθυμνο δεν έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων όπως αρχικά είχε λεχθεί. Βγήκε οργισμένος από τη Σχολή, κινήθηκε εκεί γύρω και επέστρεψε.
Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας απ’ τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει.

Βαριές καταγγελίες Τσίπρα: Το άγνωστο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από τα μνημονιακά κέντρα και το σχέδιο για άνευ όρων παράδοση της κυβέρνησης!

Για τη συμφωνία του Eurogroup, το κυβερνητικό έργο και τις επόμενες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης μίλησε ο πρωθυπουργός,...
Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό κατά την οποία θα εκλεγεί ο νέος Γραμματέας της ΚΕ και της Πολιτικής Γραμματείας. Όμως, αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκανε εκτενείς αναφορές στα εμπόδια και στις προβοκάτσιες που στήνουν στην κυβέρνηση κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας.

TA ΣΠΑΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ! Δείτε τι είπε από το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ τη στιγμή που ΜΠΟΥΚΑΡΕ το ΣΔΟΕ στο μαγαζί που τραγουδάει!

Έλεγχος του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκε χθες στο μαγαζί που τραγουδά ...
ο Νότης Σφακιανάκης κι όπως ήταν αναμενόμενο αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από τον τραγουδιστή.
Ο Νότης Σφακιανάκης διέκοψε το πρόγραμμά του και σχολίασε από μικροφώνου:

Κλάψτε ελεύθερα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πουλάει παπούτσια σε telemarketing! (VIDEO)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε τηλεπωλήσεις και telemarketing. Με φόντο μια μεγάλη ελληνική σημαία,...
ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξεκίνησε τα δοκιμαστικά για τις τηλεπωλήσεις στις οποίες θα συμμετάσχει.

Η εποχή των τεράτων... (Βίντεο)

«Όταν το παλιό αρνείται να πεθάνει, το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί... και τότε ζούμε την εποχή των τεράτων..» είχε πει ο Γκράμσι.. Πως μπορεί να γεννηθεί μια νέα μέρα για την πατρίδα μας όταν το παλιό μεταμορφώνεται διαρκώς και συνεχίζει να μας διαιρεί αντί να μας ενώνει...;


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ EUROGROUP!!!

Ολα πάνε κατά το ρολόι της Θεϊκής Οικονομίας.

2015 Παραμονή Σάββατο Α΄ Νηστειών- Πρωθυπουργός
1987 Σάββατο Α΄ Νηστειών- ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης
Παραμονή Σαββάτο Α΄ Νηστειών 2015
¨Τα πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση από την ερχόμενη εβδομάδα, αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με όσα έχει δεσμευτεί στη συμφωνία με το Eurogroup, αυτά τα μέτρα, δεν θα έχουν δημοσιονομικό κόστος.
Μεταξύ των άλλων…. 

Επιστολή χαραγμένη σε πήλινη πλάκα που χρονολογείται από το 1750 π.Χ.

Μια επιστολή χαραγμένη σε μια πήλινη πλάκα που χρονολογείται από το 1750 π.Χ., που αντιστοιχεί στην περίοδο της Παλαιάς Βαβυλώνας και σήμερα βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο, θα μπορούσε να είναι μια από τις παλαιότερες επιστολές παραπόνων πελατών.

Πέθανε ο «Μίστερ Σποκ»

Ο Λέοναρντ Νιμόι, ο Αμερικανός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον εξωγήινο «Μίστερ Σποκ» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Σταρ Τρεκ αλλά και στις κινηματογραφικές ταινίες που την ακολούθησαν, πέθανε σήμερα σε ηλικία 83 ετών στο Λος Άντζελες.



ΠΟΙΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ; ΕΣΥ, Η ΜΙΑ… ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ; – Δείτε το βίντεο με τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ μηνύματα!

Ένα τρομακτικό μέλλον ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας. Ένα μέλλον που κάποια ανθρωποειδή έχουν δημιουργήσει. Είναι εξ ολοκλήρου στο χέρι μας, είτε να αποδεχθούμε τη δουλεία, είτε να αγωνιστούμε για την ελευθερία…

Βούτσης: Οι ευρωπαϊκές ελίτ επιθυμούν την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθησή του ότι οι διαφωνίες που εκφράζονται δεν θα προκαλέσουν ρήξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, διατυπώνει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στη Realnews.

Η Μεγάλη Προδοσία της Ελλάδας (βίντεο)

Μόνο αν τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν στους ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους της Νέας Τάξης, τότε θα υπάρξει πραγματική δημοκρατία και αυτός ο τόπος θα μπορέσει επιτέλους να πάει μπροστά.

Nτοκιμαντέρ που πρέπει να δει κανείς για να καταλάβει τι ακριβώς φοβούνται οι ΗΠΑ

Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11;
Ντοκιμαντέρ που πρέπει να δει κανείς για να καταλάβει τι ακριβώς φοβούνται οι ΗΠΑ. Η πραγματική αποστολή του Απόλλων 11 και η συνάντησή του με εξωγήινο πολιτισμό…


ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο! Θα πάθετε ΣΟΚ μόλις δείτε το βίντεο! (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ)

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία από το βίντεο που έχει κάνει το γύρο των social media και στο οποίο ένα ζευγάρι φαίνεται να κάνει “καυτό” σεξ μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Βάλεϊ”, το γήπεδο της Τσάρλτον!

Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1945 -1980… (Eξαιρετικό)

Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1945 -1980
H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε…
Είμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας.
Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.

Τρομοκρατημένη η παγκόσμια ελίτ…εγκαταλείπει το πλοίο! Ποιος είναι ο άγνωστος κίνδυνος που κρύβουν σκόπιμα;; (βίντεο)

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακραία καιρικά φαινόμενα, οικονομικό χάος, πολεμικέςπροετοιμασίες και συζητήσεις για επερχόμενες συγκρούσεις…

Η πρώτη φωτογραφία της Γης από το Διάστημα απο τους Ναζί!!!

Η ιστορική πρώτη εικόνα της Γης από το Διάστημα. Credit: (Johns Hopkins University)

Η ασπρόμαυρη, μάλλον θολή εικόνα ελήφθη σε ύψος άνω των 100 χιλιομέτρων από έναν πύραυλο V-2 το 1946

Λονδίνο 


Αυτό το αυτοκίνητο ίσως να μην το έχετε ξανά δει ποτέ! (Βίντεο)

Το αυτοκίνητο ονομάζεται «Upside Down Truck» και χτίστηκε από τον μηχανικό Rick Sullivan μέσα σε 6 μήνες, είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα σε ένα Ford Ranger (1991) και ένα Ford F-150 (1995) με αντίθετο προσανατολισμό.



Η κρυμμένη έκπληξη που μεταμορφώνει αυτοκίνητο της Tesla Motors στο υποβρύχιο όχημα του Τζέιμς Μποντ [βίντεο]

Η Tesla Motors του Έλον Μασκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στον χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ως εκ τούτου τα μοντέλα της παρουσιάζουν πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον – ωστόσο, το Tesla Model S πάει ένα βήμα παραπέρα, χάρη σε ένα «easter egg» (κρυμμένη έκπληξη- πλάκα), που «μετατρέπει» το αυτοκίνητο στο διάσημο υποβρύχιο όχημα του Τζέιμς Μποντ, πράκτορα 007 από το «Η κατάσκοπος που με αγάπησε» (τουλάχιστον, εικονικά).
 

Αυτοί οι άνθρωποι ζουν με τεχνολογία του 1986 [βίντεο]

Πήραν μια απόφαση ζωής και φαίνεται πως τους αρέσει.
 
Η Μόργκαν Πάτει, ο Μπλερ ΜακΜίλαν και τα δύο παιδιά τους ζουν στο Γκουέλθ του Οντάριο στον Καναδά.
 
Εδώ και ένα χρόνο αποφάσισαν να απομακρύνουν από την καθημερινότητά τους όλες τις τεχνολογικές συσκευές που δημιουργήθηκαν μετά το 1986.
 

"Ισοπέδωσε" τον Ά.Γεωργιάδη μέσω Twitter ο Γ.Γ των ΑΝΕΛ: "Άλλο επιστήμονας άλλο παρλαπίπας"

Δεν έχει τέλος το κράξιμο που τρώει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter μετά από κάθε προκλητική ανάρτηση.
Αυτή την φορά όμως την πάτησε πολύ άσχημα αφού η απάντηση ήρθε από τον Γενικό Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννη Μοίρα και ήταν ισοπεδωτική.

Goldman Sachs: "Η Τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο" [βίντεο]

Το 2008 μετά από το ξέσπασμα της κρίσης, η αμερικανική κυβέρνηση αρνήθηκε με πρόταση του υπουργού Οικονομικών Τζ. Πόλσον να χρηματοδοτήσει αρχικώς τις αμερικανικές Τράπεζες.

Νέα θεωρία ανατρέπει το "Big Bang" - Το σύμπαν είναι... αγέννητο

Σύμφωνα με την έρευνα ακαδημαϊκών του πανεπιστημίου του Lethbridge, στον Καναδά, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Physical Letters B», το σύμπαν δεν ξεκίνησε ποτέ από ένα μοναδικό σημείο της ύλης – για την ακρίβεια, μπορεί και να μην ξεκίνησε και ποτέ.
 

Τι είναι το deja vu και γιατί μας συμβαίνει; [Βίντεο]

Ολοι έχουμε βιώσει deja vu τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας.

Είναι πολύ συνηθισμένο, να νιώθουμε ένα συναίσθημα, ή να βλέπουμε ένα μέρος και να νομίζουμε ότι έχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση. Γιατί όμως μας συμβαίνει αυτό;




Ανακαλύφθηκε το γονίδιο που κάνει ξεχωριστό τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Γερμανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γονίδιο που φαίνεται να έχει παίξει ρόλο κλειδί στην αύξηση του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του ανθρώπινου εγκεφάλου, κάνοντάς τον να ξεχωρίζει στο ζωικό βασίλειο.
 

Δυσοίωνες προβλέψεις από το αμερικανικό γεωπολιτικό ινστιτούτο Stratfor: Έρχεται η δεκαετία του αίματος

Έκθεση-πρόβλεψη για μια δεκαετία με πολύ αίμα έβγαλε το αμερικανικό γεωπολιτικό ινστιτούτο Stratfor, που προμηνύει άσχημα «μαντάτα» για την ΕΕ, την Ρωσία και γενικότερα για όλους τους αντιπάλους των ΗΠΑ.


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΤΖΕΝΤΑ 2015!Σοκαριστική Αποκάλυψη σε βίντεο!!Αποδείξεις οτι τα ανθρώπινα υβρίδια είναι υπαρκτά!!!Θα χαιρετίσουν την έλευση του Αντίχριστου!!!

Οι Παγκοσμιοποιητές τρέχουν γοργά την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Και τα στοιχεία και οι αποδείξεις που βλέπουν όλο και πιο συχνά το φως της δημοσιότητας κυριολεκτικά σοκάρουν… Ένα καλά κρυμμένο μέχρι τώρα σοκαριστικό μυστικό γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό.

O ALAN GREENSPAN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!Και θα τελειώσει μ’ έναν βίαιο τρόπο!!!

O ALAN GREENSPAN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ «ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!



Μετά από την εκτύπωση από το Federal Reserve τρισεκατομμυρίων δολαρίων για να επιβιώσει το οικονομικό σύστημα, πολλοί επενδυτές και οικονομικές αυθεντίες έχουν συμπεράνει ότι τα θεμελιώδη οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατά την διάρκεια του κραχ του 2008 έχουν επιλυθεί. Οι μετοχές βρίσκονται εξάλλου σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΑΥΤΟ είναι το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ στον κόσμο ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Το κατασκεύασαν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες… 

Επιστήμονες στην Ελλάδα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λέιζερ ατόμων, που είναι επτά φορές πιο ισχυρό από ό,τι είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα. Παγκοσμίως, περίπου δέκα ερευνητικές ομάδες ασχολούνται με τα λέιζερ ατόμων και μία από αυτές βρίσκεται στην Κρήτη, με εντυπωσιακές μάλιστα επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ VIDEO ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Πολλά videos έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, προσφέροντας απλόχερα επιχειρήματα σε όσους πιστεύουν πως δεν είμαστε μόνοι στο μάταιο τούτο κόσμο.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ! (VIDEO)

Μία ακόμη δημόσια εμφάνιση - αυτή τη φορά στην Αυστραλία - πραγματοποίησε επισκέπτης από τον… άλλο κόσμο, δίνοντας «τροφή» στους υποστηρικτές του… παραφυσικού και δουλειά στους κυνηγούς φαντασμάτων!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ «ΓΚΡΙΖΑΣ ΚΥΡΙΑΣ»; (PHOTOS)

Δύο νεαρά κορίτσια, που επισκέπτονταν το παλάτι του Χάμπτον, ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να απαθανατίσουν το διάσημο στη Βρετανία φάντασμα της «Γκρίζας Κυρίας».