Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ακτινοβολία: 7,5 δισεκατομμύρια smartphones, tablets, κινητά, laptops σε όλο τον πλανήτη!

Με τόσα gadgets και ακτινοβολία είναι λες και ζούμε σε ένα μπαλόνι …. που μας ψήνει το κεφάλι… σιγά σιγά! Απίστευτος ο αριθμός σε όλο τον κόσμο! Smartphones, tablets, παλαιότερα κινητά τηλέφωνα και laptops «πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια»


Όπως διαβάσαμε και στο evolos.gr, ο αριθμός που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), που ασχολείται σε διεθνές επίπεδο με τους διαχειριστές κινητών συσκευών, για το πόσες τέτοιες συσκευές υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι απίστευτος!



Επτά δισεκατομμύρια, εικοσιδύο εκατομμύρια (7,22 δισ.), κινητές συσκευές με την μορφή tablets, smartphones ή οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρονικής κινητής συσκευής όπως τα laptops ή τα κινητά τηλέφωνα παλαιότερης τεχνολογίας, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα που ξεπερνά τον πολλαπλασιασμό του ανθρώπινου γένους…

Ο ανθρώπινος πληθυσμός πολλαπλασιάζεται με ταχύτητα «δύο άνθρωποι ανά δευτερόλεπτο» ή 1,2% ετησίως, ενώ οι κινητές συσκευές πολλαπλασιάζονται πέντε φορές παραπάνω από τον πληθυσμό της γης.

apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.