Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

24χρονη ξύπνησε ΠΑΡΑΛΥΤΗ και σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και έγινε ΜΟΝΤΕΛΟ! (φωτο)

Έκανε εγχείρηση και οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσει ποτέ, όμως εκείνη τους διέψευσε. Η 24χρονη Katie Knowles  σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και έκανε το όνειρό της να γίνει μοντέλο πραγματικότητα.
Για χρόνια η Katie υπέφερε από μαρτυρικούς πόνους στην πλάτη. Οι γιατροί διέγνωσαν εκφυλιστική νόσο δίσκων και σπονδυλική στένωση, μια νόσο από την οποία πάσχουν μόνο ηλικιωμένοι.
se-2_2

Στα 20 της υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλά ξύπνησε παράλυτη. Δεν είχε καμία αίσθηση στα πόδια και τους μηρούς. Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η πρώην χορεύτρια μπαλέτου, κολυμβήτρια και παίχτρια του μπάντμιντον ζούσε έναν εφιάλτη.
se-3_2

«Οταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορούσα να περπατήσω ένιωσα τη ζωή μου να τελειώνει. Δεν αισθανόμουν τα πόδια και τους μηρούς μου. Είχα παραλύσει» δήλωσε η φοιτήτρια Νομικής. «Το να μαθαίνω να περπατάω από την αρχή ήταν δύσκολο και συνάμα απογοητευτικό. Στη φυσιοθεραπεία με έλεγαν Bambi γιατί περπατούσα με αστείο τρόπο» είπε, όπως σημειώνει το tilestwra.gr
se-5 se-6
Μια φίλη της πρότεινε να δοκιμάσει το μόντελινγκ. «Ετσι έβγαλα κάποιες φωτογραφίες για πλάκα. Πριν καλά καλά το καταλάβω η φίλη μου τις ανάρτησε στο διαδίκτυο. Και τότε συνέβη κάτι απίστευτο. Φωτογράφοι και σχεδιαστές άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο».
se-9_1 se-98_0
Παρά την κατάστασή της, η Katie είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την καριέρα της στο χώρο της μόδας.
«Εξακολουθώ να στηρίζομαι στις πατερίτσες μου ενώ τις πολύ δύσκολες μέρες χρησιμοποιώ το αναπηρικό καροτσάκι. Είμαι όμως αποφασισμένη. Τίποτα δεν θα με σταματήσει από το όνειρό μου» δήλωσε.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.