Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Καταργείται η προσευχή και ο εκκλησιασμός στα σχολεία;

Πρώτα ήταν ο θρησκευτικός όρκος. Το επόμενο βήμα φαίνεται πως θα είναι η κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της πρωινής προσευχής στα σχολεία.
Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας (αναπληρωτής υπουργός Παιδείας) στον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Τάσο Κουράκη και μέχρι πρότινος συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Βρέθηκε ο Mπεν μετά από 24 χρόνια; Απίστευτη εξέλιξη που συγκλονίζει

Νέα αποκάλυψη του «Τούνελ» στην εκπομπή της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου στην υπόθεση του μικρού Μπεν, κάνει το γύρο του Βρετανικού Τύπου και δρομολογεί νέες εξελίξεις στις έρευνες που θέλουν να βρέθηκε ο Μπεν. 

Tην πέταξε κάτω ένα… φάντασμα (Bιντεo)

Μια κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που μια γυναίκα πέφτει κάτω σαν να τη σπρώχνει κάποιος αλλά δεν φαίνεται κανένας. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ένιωσε ένα φάντασμα να τη σπρώχνει με δύναμη.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η απότομη, αναίτια πτώση καθώς και το ξάφνιασμα της γυναίκας.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!!ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Σιδηροδρομικό δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι, στο Σουφλί στον Έβρο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του evros24, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή από σημείο όπου δεν υπάρχουν μπάρες, λίγο πριν τη βόρεια έξοδο της πόλης.
 

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Δείτε την Αντίδραση του Χίτλερ, όταν μαθαίνει την απάντηση Βαρουφάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προσφέρει γέλιο μέσα από μια δόση μεγάλης αλήθειας.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο youtube ο χρήστης Martiriarhs:

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ανηλίκους! Ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει μαθήματα γλειψίματος στον αέρα και προκαλεί ΠΑΝΙΚΟ!

Αυτά βλέπουν τ΄ αγόρια στην τηλεόραση και μετά κάνουν… φαντασιώσεις. Μα είναι δυνατόν Eλληνίδα παρουσιάστρια να το γλείφει λες και είναι σπίτι της; Λες και δεν τη βλέπει κανείς;
Να μου πεις το ήθελε τόσο που δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.
Άντε και το παίρνει στο στόμα της.

Γυναικάρα! Αυτή η 53χρονη, ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ και βάζει κάτω όλες τις Μικρότερες! (SEXY PHOTOS)

Βλέπαμε τις φωτογραφίες που πόσταρε στα social media και δεν την χορταίναμε…
Ο λόγος για την Rita Rusic, που (δεν μπορείτε να πείτε!) ξέρει πώς να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας…
Δείτε τις φωτογραφίες από το sportdog που…ξεσηκώνουν!

Αυτά έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο (εικόνες)

«Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»… είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν! Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει! Τι;

Kαι κάτι που μας αφορά όλους - Πως να τρώτε σουβλάκια και πίτσες χωρίς να παχαίνετε

Θα ήθελες να τρώς πίτσα, σουβλάκια ή σοκολάτες και να μην παχαίνεις σίγουρα ε; Σουηδοί επιστήμονες έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη που θα αλλάξει σίγουρα τα δεδομένα των λιπαρών τροφών…
 

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
1) Лавров пригласил нового главу МИД Греции посетить Москву ( http://itar-tass.com/politika/1732202) – Ο Λαβρόφ προσκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών στη Μόσχα (αναφέρεται στο πολύ ζεστό και φιλικό τηλεγράφημα του Λαβρόφ προς τον Κοτζιά)

ΝΕΑ ΜΑΝΤΑΤΑ!!!!ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ!!!

Θέμα σεβασμού των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας...
από την Τουρκία θέτει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Sabah, λίγα μόλις 24ωρα πριν πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι ως πρωθυπουργός στη Λευκωσία.

Η Κρυφή Ατζέντα της «Φάρσας» που λέγεται Υπερθέρμανση του Πλανήτη… Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση…

Αυτή είναι η Κρυφή ατζέντα που αφορά την… κατασκευασμένη υπερθέρμανση του πλανήτη: Μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης θριαμβολόγησαν για το 2014, αναφέροντας πως ήταν το θερμότερο έτος που έχει καταγραφεί.


Τι σημαίνει διατροφικά το μανταρίνι

Καλύπτει σχεδόν το 50% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνη C

Το μανταρίνι είναι ένα χαρακτηριστικό φρούτο του χειμώνα, ιδιαίτερα αγαπητό από μικρούς και μεγάλους, γεγονός που οφείλεται όχι μόνο στη νοστιμιά του, αλλά και στην ευκολία που προσφέρει στην κατανάλωσή του εντός κι εκτός σπιτιού. Παράλληλα, το διατροφικό του «προφίλ» περιλαμβάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της χειμερινής περιόδου.

«Το παιχνίδι τέλειωσε, η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ»

Διαβάστε το άρθρο της Telegraph

«Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ, να χρεοκοπήσει και να προχωρήσει». Αυτό γράφει ο αρθρογράφος της Telegraph Allister Heath, εκτιμώντας ότι πλέον υπάρχει ένας και μόνο δρόμος.

Ποια γνωστή ηθοποιό φώναζαν «Βαγγέλη» όταν ήταν μικρή

«Δεν με βλέπανε σαν κορίτσι»

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πώς όταν ήταν μικρή την φώναζαν «Βαγγέλη» επειδή της άρεσε να παίζει μόνο με αγόρια. 

Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με Μία» είπε:

Τι θα πάθετε αν πίνετε πάνω από δύο ποτήρια αλκοόλ την ημέρα

Οι επιπτώσεις που έχει στην υγεία η κατάχρηση του αλκοόλ είναι λίγο-πολύ γνωστές.
Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, η κατανάλωση περισσότερων από δύο αλκοολούχων ποτών ημερησίως στη μέση ηλικία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού πιο πολύ και από τους παραδοσιακούς παράγοντες, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Π.Καμμένου στα Ίμια - Εμπλοκή με ελληνικά

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε το μεσημέρι πάνω από τα Ίμια.
 
Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος πραγματοποιούσε ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, τιμώντας τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα στην κρίση των Ιμίων, σημειώθηκε εμπλοκή.
 

Ο ελεγκτής της τρόικας Εδουάρδος Λω, που ερωτεύθηκε μια πανέμορφη Ελληνίδα. Και για χάρη της, έγραψε μια ευνοϊκή οικονομική έκθεση για την Ελλάδα, που τελικά πτώχευσε...

Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς

Ατελείωτες είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που ως εκπρόσωποι των ξένων μεγάλων δυνάμεων και των δανειστών μας ανέλαβαν να ελέγξουν τα οικονομικά της χώρας μας από την εποχή του Όθωνα μέχρι τις ημέρες μας.

Παναγία της Τήνου: Η εικόνα που ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής

Στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τήνου, η Μεγαλόχαρη απεικονίζεται σε στάση προσευχής να προφέρει τα λόγια από ένα ανοιχτό βιβλίο.
 
Απέναντί της είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ που κρατάει στα χέρια του έναν κρίνο ο οποίος συμβολίζει την αγνότητα, ενώ το Άγιο Πνεύμα με τη μορφή περιστεριού κατεβαίνει από τον ουρανό. Τη θεματολογία της εικόνας τη γνωρίζουμε από αντίγραφο, αφού η αυθεντική εικόνα είναι σκεπασμένη από πολύτιμα πετράδια, αφιερώματα που καλύπτουν την παράσταση του Ευαγγελισμού και όχι της Κοιμήσεως, όπως ίσως θεωρούν κάποιοι εξαιτίας της γιορτής το Δεκαπενταύγουστο.
 

Ποιοι πρέπει να διορθώσουν το έντυπο Ε9

Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι φορολογούμενοι που απέκτησαν, πώλησαν ή μεταβίβασαν με γονική παροχή ή δωρεά ακίνητα εντός του 2014.


Ιταλός καθηγητής πανεπιστημίου υποστηρίζει πως οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική!

Το 1492 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία. Ο κόσμος ξαφνικά “μεγάλωσε” μετά την ανακάλυψη της Αμερικανικής Ηπείρου και η Ευρώπη έπαψε να είναι το κέντρο της γης. Ωστόσο, ένας Ιταλός φυσικός, φιλόλογος και ιστορικός των επιστημών ο οποίος διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Ρώμης, ο Lucio Russo, επιμένει πως αυτός ο “Νέος Κόσμος” ήταν ήδη γνωστός στους αρχαίους Έλληνες.
 

Γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι… ανακατεμένα;

Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους! Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή! Η πρώτη γραφομηχανή κατασκευάστηκε το 1868 στις ΗΠΑ από τον Christopher Sholes Latham και περιελάμβανε έναν κινητό μηχανισμό με μελάνι, έναν μοχλό για τη συστροφή του χαρτιού και ένα πληκτρολόγιο με γράμματα, τα οποία ήταν τοποθετημένα αλφαβητικά.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Με "βέτο" της κυβέρνησης η Ελλάδα μπλόκαρε τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας! (upd)

Η κυβέρνηση του Α τσίπρα συνεπικουρούμενη από τις κυβερνήσεις της Αυστρίας της Σλοβενίας και της Φινλανδίας ανάγκασαν το φιλοπόλεμο κονκλάβιο της ΕΕ σε άτακτη υποχώρηση μπλοκάροντας όλες τις νέες κυρώσεις που ετοιμάζονταν κατά της Ρωσίας!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!!!Άσκησαν στον ύψιστο βαθμό την φιλανθρωπία και ανακούφισαν τον πόνο χιλιάδων αναξιοπαθούντων!!!

Οι Τρεις Ιεράρχες πρώτευσαν σε όλους τους τομείς της πνευματικής ζωής. Κατέκτησαν με τον προσωπικό τους αγώνα και την βοήθεια της θείας Χάριτος τις κορυφές της αγιότητος και καλούσαν τους πιστούς να ανεβαίνουν στις ωραίες πνευματικές αναβάσεις.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ;;;ΑΛΕΞΗ;;;!!!

ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ;ΑΛΕΞΗ;
                       
 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          
  Ελληνίδες και Έλληνες περαστικά μας.
            Οι προχθεσινές εκλογές  κατέδειξαν το γεγονός πως  η Νέα Τάξη μπορεί να πετυχαίνει τον στόχο της, ανεξάρτητα από τις διάφορες φωνές που αντιστέκονται, προειδοποιώντας  και ενημερώνοντας  τους Έλληνες.
            Αυτό που καταφέραμε τελικά όσοι αντιστεκόμαστε στην Νέα Τάξη, ήταν όπως φαίνεται να τις στερήσουμε 2-3 έδρες, δηλαδή να τις στερήσουμε την αυτοδυναμία.  Ίσως αυτό να μην είναι τίποτα και να μην μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια, αλλά ίσως και να αποδειχθεί αρκετά μεγάλο εμπόδιο. Το κοντινό μέλλον θα το δείξει.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα των Ρώσων στην Ελλάδα: Eλάτε στην Μόσχα... να συζητήσουμε

Η σημερινή αλλαγή της κυβέρνησης μάς επιτρέπει να ελπίζουμε ότι οι σχέσεις μας αυτές θα δυναμώσουν, είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, που έχει ήδη καλέσει τον Έλληνα ομόλογο του στη Μόσχα. 

Σταθάκης: Τέλος στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων!!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!
Eκτός της αλλαγής της σχέσης της κυηβέρνησης με την Τρόικα και το Μνημόνιο ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης…

Nέος νόμος για τα "κόκκινα" δάνεια με μοντέλο Ιρλανδίας

Με βάση το "ιρλανδικό μοντέλο" αναμένεται να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση τα "κόκκινα" δάνεια.

Στα επιχειρηματικά, στόχος είναι η διευθέτηση να μην είναι τόσο "τραπεζοκεντρική" αλλά να επιλέγεται μια λύση πιο ισορροπημένη, υπό την έννοια της διασφάλισης αφενός της βιωσιμότητας της επιχείρησης και αφετέρου της αποπλήρωσης των οφειλών προς όλους τους πιστωτές.


Οδηγός επιβίωσης: Πώς θα επιζήσετε από μία καταστροφή

Γιατί σε ένα ατύχημα να πεθαίνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, την ώρα που έχουν τα μέσα να σωθούν; Στα περισσότερα σενάρια καταστροφής, εξηγεί ο Leach, δεν χρειάζεσαι ειδικές ικανότητες για να σωθείς. Απλά πρέπει να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις (Pics)

Σαν σήμερα πέθανε ο Ι.Μεταξάς. Aκόμη και ο θάνατός του,αμφιλεγόμενος.ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννης Μεταξάς. Από ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού έφθασε να γίνει πρωθυπουργός και δικτάτορας της Ελλάδας (1936-1941).


Στην ιστορία έμεινε για το θρυλικό ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου 1940. Η δικτατορία του και οι μέθοδοι που ακολούθησε το καθεστώς είναι η άλλη μαύρη πλευρά της ιστορίας.
Ο Μεταξάς πέθανε ξαφνικά.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η Μάχη της Καστέλας στον Πειραία

Πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη 
Πολεμική αναμέτρηση μεταξύ Ελλήνων και Οθωμανών στο λόφο της Καστέλας στον Πειραιά, που κατέληξε σε νίκη των ελληνικών όπλων. 

ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Απομακρύνθηκαν τα κάγκελα από το Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη 

Η πρωτοβουλία είχε εξαγγελθεί από το νέο αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA σημείωσε ότι «δεν λύνει το μέτρο αυτό κανένα πρόβλημα ασφάλειας». 

Αστυνομικός αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του στο 401 νοσοκομείο

Νοσηλευόταν στο 401, ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε μόλις την Τρίτη, όταν και αυτοπυροβολήθηκε στο στομάχι 

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ένας 31χρονος αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο προχώρησε σε αυτοχειρία και μάλιστα μπροστά στα μάτια της τραγικής του μητέρας. 

13 απίστευτα γεγονότα οπου θα μείνεις με το στόμα ανοικτό!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας… παρουσιάζαμε μερικά ιστορικά στοιχεία, που ενδεχομένως οι περισσότεροι από εσάς να μη γνωρίζατε έως τώρα;
Σύμφωνα με τον συγγραφέα Paul Smith οι παρακάτω πληροφορίες ίσως να σας είναι άγνωστες:

Πέθανε, τον επανέφεραν στην ζωή και δεν φαντάζεστε τι ρώτησε!

Διαβάστε για το απίθανο περιστατικό!!…Η Ται Χιούστον, 48 ετων, νοσοκόμα, είχε πάει να ψηφίσει αλλά στο εκλογικό κέντρο ένας ηλικιωμένος άνδρας κατέρρευσε την ώρα που ψήφιζε…
«Ηταν νεκρός», είπε η Χιούστον. «Δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε.

Η ιστορία των φιδιών ξαναγράφεται! Ανακαλύφθηκαν τα αρχαιότερα απολιθώματά τους, ηλικίας έως 167 εκατ. ετών

Τα φίδια σέρνονται στη Γη, πολύ περισσότερο καιρό απ΄όσο πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες. Τα αρχαιότερα απολιθώματα φιδιών μέχρι σήμερα ήταν 102 εκατ. ετών. Παρόλα αυτά, απολιθώματα ηλικίας 140 έως 167 εκατ. ετών, που βρέθηκαν σε Αγγλία, Πορτογαλία και ΗΠΑ, «σπρώχνουν» προς τα πίσω κατά σχεδόν 70 εκατ. χρόνια, την εμφάνιση των εν λόγω ερπετών.
 

Σοκαριστικό βίντεο: Οι πνεύμονες αποκτούν μαύρες κηλίδες σαν σημάδια από μούχλα από το τσιγάρο!

Οι εικόνες αυτές ήταν μέρος τηλεοπτικής αντικαπνιστικής καμπάνιας. Προβλήθηκαν στο κανάλι CCTV και είχαν στόχο να προειδοποιήσουν τους καπνιστές αλλά και τους παθητικούς καπνιστές για τους κινδύνους από το μακροχρόνιο κάπνισμα.

Και όμως οι οδοντόκρεμες δεν είναι τόσο ''αθώες'' - Δείτε τα επικίνδυνα συστατικά που περιέχουν

Όλο και περισσότεροι οδοντίατροι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η οδοντόκρεμα που χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε τα δόντια μας μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει κακό στην υγεία μας.
 

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΙΑ; Δεν της “καθότανε” κανείς και δείτε τι έκανε! (ΦΩΤΟ)

Μα πόση απελπισία πια…
Δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς συχνά στο eBay: Μια γυναίκα να βγάζει η ίδια τον εαυτό της σε πλειστηριασμό.
Κι όμως, η 49χρονη Βρετανή μητέρα δύο παιδιών Lois Curtis αποφάσισε να θέσει τον εαυτό της προς πώληση, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «χρησιμοποιημένη, αλλά σε καλή κατάσταση».

Μασήστε τσίχλα και «σκοτώστε» τα βακτήρια στο στόμα

Η τσίχλα καθαρίζει το στόμα μας από τα βακτήρια και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ! Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν Ολλανδοί επιστήμονες.

Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μία και μόνη τσίχλα μπορεί να δεσμεύσει μέσα σε ένα δεκάλεπτο 100 εκατομμύρια βακτήρια από το στόμα.
Η ποσότητα αυτή αντιστοιχεί στο 10% της μικροβιακής χλωρίδας του σάλιου και είναι παρόμοια με αυτήν που απομακρύνεται με τον καθαρισμό με οδοντικό νήμα, αν και οι τσίχλες και το νήμα απομακρύνουν τα βακτήρια από διαφορετικά τμήματα του στόματος.
Στη διάρκεια των ερευνών τους οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η τσίχλα απομάκρυνε τα περισσότερα βακτήρια από το στόμα μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα από την έναρξη της μάσησης, ενώ μετά ο ρυθμός της απομάκρυνσης μειωνόταν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι «ευεργετικές ιδιότητες» είχαν βέβαια, οι τσίχλες με τεχνητά γλυκαντικά. Όσες περιείχαν ζάχαρη τροφοδοτούσαν την ανάπτυξη των μικροβίων. Ωστόσο οι ερευνητές προειδοποιούν να μην μασάμε επ’ αόριστον τις τσίχλες διότι τελικά τα βακτήρια θα αρχίσουν πάλι να διαρρέουν πίσω στο στόμα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Βρήκαν Μούμια 200 ετών σε στάση Διαλογισμού! (ΦΩΤΟ)

Μία μούμια σε στάση λωτού βρήκαν οι επιστήμονες στη Μογγολία. Η μούμια, αν και ακόμα οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, πιθανόν να χρονολογείται 200 χρόνια πριν και ανήκει σε βουδιστή μοναχό.

“ΣKIZEI” τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ η Nέα Kυβέρνηση! Έρχονται αυξήσεις, επαναπροσλήψεις και Δωρεάν ΡΕΥΜΑ!

Oι υπουργοί πριν καν “ζεστάνουν” την καρέκλα τους στο υπουργείο με μια χιονοστιβάδα δηλώσεων έβαλαν μπροστά την πλήρη κατάργηση δεσμεύσεων και μνημονιακών νόμων.

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ να περπατάει και να μιλάει!

Γέροντας Παΐσιος ήταν μια άγια μορφή της Εκκλησίας μας ο οποίος έχει χαρακτηριστεί μέγας προφήτης από κάποια στελέχη της εκκλησίας. 

Αυτοκτόνησε όταν η κόρη του πόζαρε γυμνή στο Playboy

Απομονώθηκε από την οικογένεια και απαγχονίστηκε

Η εντυπωσιακή Loredana Chivu έβγαλε τα ρούχα της προκειμένου να ποζάρει για το περιοδικό Playboy (έκδοση Ρουμανίας). Δε περίμενε ωστόσο, ότι η πράξη της αυτή θα οδηγούσε τον πατέρα της στην απόγνωση με δυσάρεστη τροπή: Να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Επικίνδυνη για υπέρταση η αϋπνία και η υπερδιέγερση

Ο κίνδυνος αυξάνεται κατά 300-400%

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από αϋπνία, αλλά το πρωί βρίσκονται σε σωματική υπερδιέγερση, μπορεί να αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο υπέρτασης, σύμφωνα με μια νέα διεθνή έρευνα με ελληνική υπογραφή.

Σεισμός 5 ρίχτερ νότια του Ηρακλείου

Το εστιακό του βάθος εκτιμάται σε 30 χιλιόμετρα

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 5:54 μμ στην θαλάσσια περιοχή νότια του Ηρακλείου.

Ανακαλύφθηκε "χαμένος κόσμος" κάτω από εκατοντάδες μέτρα πάγου στην Ανταρτική [εικόνες]

Έναν "χαμένο κόσμο", μακριά από τα ανθρώπινα μάτια και κάτω από εκατοντάδες μέτρα πάγου ανακάλυψαν τα μέλη ερευνητικής αποστολής στην Ανταρκτική. Σπονδυλωτοί και ασπόνδυλοι θαλάσσιοι οργανισμοί εντοπίστηκαν να ζουν στα σκοτεινά και παγωμένα νερά της παγωμένης ηπείρου.
 

Τι γίνεται στον κόσμο: Επιστήμονες ξαναέκαναν βραστό αυγό ωμό

Κι όμως είναι αλήθεια. Μία ομάδα επιστημόνων, από πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και της Αυστραλίας πήρε ένα σφιχτό βρασμένο αυγό και το ξαναέκανε ωμό, προσθέτοντας ουρία, μία οργανική ένωση.
 

Άρης Πουλιανός: "Ό,τι δεν θέλουν να ξέρουμε για το σπήλαιο των Πετραλώνων" (vid)

Ο Άρης Πουλιανός είναι από την κάστα εκείνη των ανθρώπων που γι' αυτούς γράφουν οι εγκυκλοπαίδειες. Το έργο τους αθόρυβο, πολυετές, κοπιώδες, μα η σημασία του τόσο μεγάλη που η ιστορία έχει φυλάξει αρκετές σελίδες για να την καταγράψει.