Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Στην Ρωσία ετοιμάζεται η σύγχρονη «Κιβωτός του Νώε» για την ημέρα της μεγάλης καταστροφής

Τι φοβούνται τα κράτη του κόσμου; Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί η επίσημη ανακοίνωση της Ρωσίας για την δημιουργία μιας μεγάλης σύγχρονης «Κιβωτού», όπου θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα της έμβιας ζωής του πλανήτη μας, και τα δεδομένα της δυνατότητας αναπαραγωγής τους, ύστερα από μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Ὁ μπλὲ χρυσὸς καὶ ἡ Παγκόσμιος Οἰκονομικὴ Δικτατορία.

Νερό! Τὸ νερό μας! Ἡ ἀνάγκη ἐπιβιώσεως τοῦ κάθε ζωντανοῦ ὄντος ἐπὶ τοῦ πλανήτου! Νερό! Τὸ Ἄλφα καὶ τὸ Ὠμέγα τῆς Ὑπάρξεώς μας! Κι ὅμως… Κάποιοι, ἀπολύτως παρανοϊκοί, θεωροῦν πὼς τὸ νερὸ εἶναι εἶδος ἐμπορίας. Εἶναι ἀπὸ τὰ σημαντικότερα ποὺ πρέπει νὰ κάνουμε σήμερα! Εἶναι Ἀνάγκη νὰ προστατεύσουμε τὸ νερό μας! Πάσῃ θυσία! 

Πως καλλιεργείται η ανθελληνική προπαγάνδα στην Τουρκία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Επειδή τα τελευταία χρόνια έχει εξαπολυθεί μια κατευθυνόμενη προπαγάνδα από πολλά ελληνόφωνα ΜΜΕ, αλλά και από διάφορους δημοσίους παράγοντες που υποκρίνονται τον αόμματο και τον κουφό στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, ότι στην γειτονική και σύμμαχο μας Τουρκία όλα είναι «ωραία» και «καλά», καλό θα είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα που κανείς δεν θα τα προβάλλει στην χώρα μας.

Όλη η Αλήθεια για τη Νεοταξίτικη Aτζέντα: Ο Πλανήτης Πριν την Τελική Μάχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας παρακολουθούν μέσω της καλωδιακής τηλεόρασης, κάθε τηλεφωνική μας κλήση καταγράφεται…Ο «Μεγάλος Αδελφός» είναι πλέον γεγονός και υπηρετεί τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.



SOS!!!ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!!Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!ΗΡΘΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ!!!

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ!!!!

Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης"The Australian" που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα,
αναστάτωσε ...μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας! Το δημοσίευμα μιλαει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την... μυστική λέσχη Bilderberg ως ο... επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ!

ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ !!!

Η ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!
Η ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΩΝ ΡΙΧΤΕΡ ...

Ο Ηλιος εξακολουθεί να «βρυχάται»

Σε υπερδραστηριότητα συνεχίζεται να βρίσκεται ο Ηλιος καθώς το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί σειρά εντυπωσιακών φαινομένων - τα περισσότερα εκ των οποίων καταλήγουν στην εκτόξευση γιγάντιων ποσοτήτων ύλης στο Διάστημα.

Με αυτές τις υπηρεσίες δεν θα σε βρει η NSA, σύμφωνα με τον Edward Snowden

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (και όχι μόνο) μπορούν να σπάσουν οποιοδήποτε σύστημα κρυπτογράφησης για να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών, αλλά όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Der Spiegel ακόμη υπάρχουν τρόποι να προστατευτούμε.

Γιατί Δεν Βρίσκεις Δουλειά; Το Κείμενο Που Κάνει Το Γύρο Του Facebook!

Ο Γιάννης άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του (MADE IN JAPAN) για τις 6 το πρωί…
Έφτιαξε τον καφέ του σ’ ένα “μπρίκι” (MADE IN TURKEY)
Ξυρίστηκε με την ηλεκτρική του μηχανή (MADE IN GERMANY)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ… Οι πρώτες σοκαριστικές εικόνες από τα πτώματα του αεροπλάνου της AirAsia (Βίντεο)

Τουλάχιστον 40 πτώματα έχουν ήδη περισυλλεγεί από τη θάλασσα και προέρχονται από την μοιραία πτήση QZ8501 της Airasia που συνετρίβη της Κυριακή τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιάβας και Τζακάρτας. Σοκάρουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με γυμνά πτώματα να επιπλέουν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… Η Εξαφάνιση του Αεροσκάφους της AirAsia είχε Προβλεφθεί Δύο Εβδομάδες Πριν!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Η Παγκόσμια Κοινότητα από την 15η ημέρα του Δεκεμβρίου είχε προβλέψει το γεγονός της εξαφάνισης του αεροσκάφους τηςAirAsia… Επανειλημμένα είχε προειδοποιήσει του ανθρώπους να μείνουν μακριά από τις αερογραμμές των Malaysia Airlines, AirAsia, αφού το «ατύχημα» είχε προβλεφθεί!: «Μην ακούτε τι σας λένε οι υπεύθυνοι, μείνετε μακριά. Μην χρησιμοποιήσετε την πτήση. Είναι πολύ αργά, θα το μετανιώσετε».

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ 42! ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΚΑΙ ΜΙΑ «ΠΥΛΗ»;), ΣΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ 1200 ΤΕΤΡ. ΜΕΤΡΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Είναι στιγμές στήν ζωη, που, κάποια γεγονότα, λειτουργούν σάν «βέλη», τά οποία δείχνουν πρός κάποια «κατεύθυνση», αλλά δέν έχουμε τήν ικανότητα νά τό αντιληφθούμε, παρά, πολύ αργότερα, όταν, η σύγκλισις, αυτών τών «βελών», μάς δείχνει, ολοκάθαρα, «κάτι»!


Τι άλλο θα δούμε! Χριστουγεννιάτικα στολίδια για… μούσια

Ως και χριστουγεννιάτικα στολίδια για… μούσια επινόησε η αγορά για να καλύψει τις εορταστικές… ανάγκες των γενειοφόρων που όλο και πληθαίνουν, αφού το μούσι είναι η τελευταία τάση της ανδρικής εμφάνισης.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε τι θα συμβεί στα ΚΙΝΗΤΑ σας την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!

Κατόπιν εντολής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), από 1/1/2015 το τέλος τερματισμού για τις φωνητικές κλήσεις από όλα τα δίκτυα προς τους αριθμούς κινητής των Cosmote, Vodafone και Wind μειώνεται από 1,189 ευρωλεπτά ανά λεπτό σε 1,103 ευρωλεπτά ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Δείτε τα ένσημά σας με ένα κλικ

Ανοιξε η εφαρμογή του «Ατλας» που δίνει… τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ενσημά τους από το 1994 και μετά online.
To μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα  «www.atlas.gov.gr» είναι να συμπληρώσει στα ειδικά πεδία το ΑΜΚΑ του και τους κωδικούς του taxisnet

Αυτός αποφασίζει τι διαβάζουμε στο Facebook!

Ένας 26 χρόνος μπορεί και ελέγχει όλα όσα βλέπουμε στο Newsfeed του Facebook
Ο 26χρονος Greg Marra σύμφωνα με τους New York Times είναι ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο αφού είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με τον αλγόριθμο που επιλέγει τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στο Facebook και αποφασίζει για την τύχη τους.

Πρόταση σοκ για κατάργηση της γιορτής των Χριστουγέννων!

Τίποτα σημαντικό δεν θα αλλάξει με την κατάργηση των Χριστουγέννων. Θα διατηρήσουμε το ίδιο εργατικό δυναμικό, τις ίδιες δεξιότητες, τα ίδια εργοστάσια θα τους ίδιους σταθμούς παραγωγής ενέργειας, αναφέρουν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times.
Διαβάστε όλο το άρθρο.
Κι αν καταργήσουμε τα Χριστούγεννα;

ΓΑΛΛΙΑ: Το «κοσμικό» κράτος απαγορεύει την Φάτνη σε δημόσιους χώρους

Στην «κοσμική» Γαλλία έχει ξεσπάσει ένας λεγόμενος «πόλεμος της Φάτνης». Η απαγόρευση από ένα γαλλικό δικαστήριο της Φάτνης σε δημαρχείο προκειμένου να «διαφυλαχθούν οι κοσμικές παραδόσεις της Γαλλίας», προκάλεσε σφοδρή αντίδραση.

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά - Σφοδρή κακοκαιρία σε εξέλιξη - Χιονίζει και στην Αττική

- Κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και καταιγίδες πλήττει από το πρωί τη χώρα
- Σε ισχύ έκτακτο δελτίο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
- Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν εντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Πολικές θα είναι οι θερμοκρασίες, ο υδράργυρος θα δείξει -14 βαθμούς

Γιατί πέφτουν τα αεροπλάνα στην Ασία

Του 

Το περασμένο έτος, η αεροπορική βιομηχανία της Μαλαισίας υπέστη έναν άνευ προηγουμένου αριθμό τραγωδιών. Αν και η πιθανότητα να πεθάνει ένας επιβάτης σε αεροπορικό δυστύχημα είναι περίπου 1 στα 11 εκατομμύρια, τρία αεροσκάφη που είχαν τη βάση τους στη Μαλαισία φαίνεται πως κατέπεσαν, χωρίς επιζώντες. Το τελευταίο -η πτήση QZ8501 της AirAsia- ταξίδευε από τη Σουραμπάγια της Ινδονησίας προς τη Σιγκαπούρη, όταν εξαφανίστηκε πάνω από την Θάλασσα της Ιάβας. 


Φάρμακα, λάθος τροφές και άγχος οι εχθροί της μνήμης

Η αίσθηση σαν αν είστε σε ομίχλη στο μυαλό σας μπορεί να οφείλεται σε πιθανή φαρμακευτική αγωγή, λάθος τροφές ή μικρόβια στα οποία έχετε εκτεθεί.
Διερευνάτε τακτικά το σπίτι για να βρείτε τα κλειδιά σας. Μπορεί  ξαφνικά να μη θυμάστε το όνομα του καθηγητή του παιδιού σας. Μπορεί να κάνατε το 6 μηνών ραντεβού σας στον οδοντίατρο με τρεις μήνες καθυστέρηση. Μη φοβάστε, δεν είναι τίποτα σοβαρό, λέει ο Ματζίντ Fotuhi, MD, PhD, ιδρυτής και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της NeurExpand Κέντρου Εγκεφάλου στο Luterville, και συν-συγγραφέας του The Memory Cure.

Τα εγκεφαλικά μπορούν να προληφθούν

Ως μια υπό εξέλιξη επιδημία χαρακτηρίζει τα εγκεφαλικά επεισόδια σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς όπως αναφέρεται, είναι πλέον ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί χιλιάδες συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κολπική μαρμαρυγή είναι η πιο συχνή μορφή εμμένουσας αρρυθμίας και στην Ευρώπη μόνο, 10 εκατ. άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο αυτή.

Οι υπερβολές στο Facebook οδηγούν στον… ψυχολόγο

Ανησυχητικά είναι τα ευρήματα μιας νέας μελέτης που έγινε για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter.


Η πλανητική ευθυγράμμιση στις 4/1/15 θα προκαλέσει προσωρινή μερική έλλειψη βαρύτητας;

Η πλανητική ευθυγράμμιση της 4/1/15 θα προκαλέσει προσωρινή μερική έλλειψη βαρύτητας; Αν αυτή η ιστορία είναι αληθινή τότε στις 4 του Γενάρη θα ζήσουμε ένα μοναδικό φαινόμενο.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για το 2015 από το Bloomberg – Πόλεμοι, θερμά επεισόδια και καταστροφές!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Bloomberg έκανε προβλέψεις για το 2015 με βοήθεια από πολιτικούς αναλυτές, aaaοικονομολόγους, επενδυτές και στρατιωτικούς να καταθέσουν τις απόψεις για το πού προβλέπουν ότι θα υπάρξουν εστίες έντασης στον κόσμο, μέσα στο 2015. Έτσι που όλα αυτά τα σημεία να φτιάξουν το «χάρτη της κόλασης», όπως τον ονομάζει.
Τα άλλα καταστροφικά σενάρια της οικουμένης είναι η ουκρανική κρίση, η πτώση του πετρελαίου, ηδιαμάχη Ισραηλινών-Παλαιστινίων, το Ισλαμικό Κράτος, η ένταση στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας στη Νότια Θάλασσα και ένας πιθανός πόλεμος Νότιας και Βόρειας Κορέας. Άλλα καταστροφικά σενάρια για το 2015 είναι η μετάδοση της βίας από την Συρία σε Λίβανο, Ιορδανία και Τουρκία, αφού δεν καταστεί δυνατό να αντιμετωπιστεί ο καθεστώς Άσσαντ και το Ισλαμικό Κράτος.

Από τους Ασυμβίβαστους Έλληνες:Τα Σημεία Των Καιρών

Μια ανάλυση των γεγονότων η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι οδεύουμε στις μέρες που αναφέρει η ίδια η Αποκάλυψη. Οι διαμάχες των κρατών, οι γεωστρατηγικές εξελίξεις και οι απειλές πολέμου σηματοδοτούν τα σημεία των καιρών. Μια παραγωγή από τους Ασυμβίβαστους Έλληνες.


Απίστευτο βίντεο: Ληστές εισέβαλαν σε εκκλησία αλλά «πάγωσαν» μπροστά στην Παναγία!

Ένα απίστευτο βίντεο από το κύκλωμα κλειστής κάμερας του Ιερού Ναού της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι δημοσιοποίησε το korinthostv.gr.

Σκληρές αλήθειες που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο

της Ηρώς Κουνάδη 


Όσο και αν δεν θα το παραδεχτούμε ποτέ, σε όλους μας αρέσει να διαβάζουμε λίστες με αποφθέγματα του τύπου «τα μεγάλα ρίσκα και οι μεγάλες δυσκολίες οδηγούν σε μεγάλες κατακτήσεις» (που είναι στην πραγματικότητα μια λίγο μετριασμένη εκδοχή του «όταν θέλεις κάτι πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις»).

Τα μελομακάρονα, τα μακαρόνια και ο μακαρίτης.

Είναι εύκολο να συνδυάσουμε την ετυμολογία του χριστουγεννιάτικου παραδοσιακού γλυκίσματος, του μελομακάρονου, από τις λέξεις μέλι + μακαρόνι . Μην ψάξετε, όμως, να βρείτε ομοιότητα σχήματος ανάμεσα στα μακαρόνια και τα μελομακάρονα. Ψάχνοντας προσεκτικά σε ελληνικά και ξένα  λεξικά  θα βρείτε την εκδοχή ότι η λέξη “μακαρόνι”  παράγεται από τη μεσ. ελληνική λέξη “μακαρωνία” (: νεκρώσιμο δείπνο με βάση τα ζυμαρικά).

Ξυπνάτε! Πλήρες φακέλωμα της ζωής σας:Νόμιμη η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου!

Ηλεκτρονική ταυτότητα για το σπίτι σου μην πάει και έχεις αλλάξει διαρρύθμιση χώρων, αλλά ηλεκτρονική ταυτότητα με τα πόθεν έσχες των τραπεζιτών στα οποία να βασίζεται η δυνατότητά τους να δανείζουν υπέρογκα ποσά δεν υπάρχει!! 

Νεο φρικτό ρατσιστικό έγκλημα στην Κυψέλη – βασάνισαν μέχρι θανάτου γέροντα.

Η Ελλάδα από κοιτίδα ανθρωπισμού εχει μετατραπεί σε θέατρο ρατσισμού με το κράτος να σφυρίζει αδιάφορα.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, 70 ετών βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο διαμερισμά του στην Κυψέλη, την Παρασκευή (26/12/2014) το απόγευμα.


Εργασιακός Μεσαίωνας στο πραγματικό εργαστήρι του Άγιου Βασίλη Απομυθοποίηση

Το κόκκινο χρώμα έχει καλύψει τα ταβάνια και τα πατώματα, στάζει μπροστά από τα περβάζια των παραθύρων, ενώ οι τοίχοι είναι πιτσιλισμένοι με κόκκινες βούλες. Μοιάζει σαν ο καλλιτέχνης, Ανίς Καπούρ, να αφέθηκε και πάλι ελεύθερος να «δημιουργήσει» με το κέρινο κανόνι του. Αλλά αυτή, στην πραγματικότητα, είναι η εικόνα που αντικατοπτρίζει πώς φτιάχνονται τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι η καρδιά του πραγματικού εργαστηρίου του Άγιου Βασίλη – χιλιάδες μίλια μακριά από το Βόρειο Πόλο, στην κινεζική πόλη Γιγού. 


Βρυκόλακες: Οι Σκιές της Νύχτας

Καταχθόνιος, αιμοπότης, ψυχοφάγος, νυχτοβάτης, είναι λίγα από τα πολλά ονόματα που έχουν δοθεί στους γνωστούς σε όλους μας βρικόλακες ή βαμπίρ.
Η λογοτεχνία, ο κινηματογράφος, και η ποίηση έχουν ασχοληθεί με το είδος τους προσφέροντας πολύ καλά δείγματα. Για κάποιους, ο βρικόλακας, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της νύχτας και για άλλους ένας ακόμη δαίμονας.

Βαμπίρ; Τι είναι αυτό;

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία "Santa Claus", γυρισμένη το 1898!

Η μόνο 77 δευτερολέπτων ταινία του 1898 "Santa Claus", του Βρετανού κινηματογραφιστή George Albert Smith, δεν είναι μόνο η πρώτη ταινία με θέμα τα Χριστούγεννα, αλλά ήταν και μεγάλη καινοτομία, για την εποχή της. Πιστεύεται πως είναι η πρώτη ταινία με σκηνές παράλληλης δράσης.

Οι δέκα καλύτερες αναφορές ΑΤΙΑ στην Ελλάδα για το 2014 [Βίντεο]

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις δέκα καλύτερες αναφορές ΑΤΙΑ από τον Ελληνικό χώρο, οι οποίες αποτελούν και απόδειξη ότι η χώρα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες εμφανίσεις του εξωτερικού.


Οι αρχαιολόγοι βρήκαν προσευχή στην Παναγία σε πάπυρο του 3ου αιώνα


Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν πάπυρο σε κοπτική και ελληνική γραφή του 3ου αιώνα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.


Ο πάπυρος περιέχει την αρχαιότερη γραπτή μαρτυρία μιας προσευχής των Χριστιανών προς την Παναγία.

Οι ΗΠΑ δεν συγχωρούν ότι η Αργεντινή επιβίωσε: Κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία των ανθρώπων της Προέδρου Κ.Φερνάντεζ

Νέα επίθεση των "αρπαχτικών" των αγορών εναντίον της Αργεντινής, μέσω της αμερικανικής Δικαιοσύνης, καθώς αυτή τη φορά αναζητούν περιουσιακά στοιχεία του στενού περιβάλλοντος της Αργεντινής προέδρου Κριστίνα Φενρνάντεζ, για να τα κατασχέσουν.
 

Tι συμβαίνει στους πνεύμονες ύστερα από κάπνισμα 60 τσιγάρων! [αποκαλυπτικό βίντεο]

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα αποτελεί έναν μεγάλο κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό και κατά συνέπεια, οι επιπτώσεις του μπορεί να είναι ακόμα και θανατηφόρες!

Πρωτοφανές ρατσιστικό έγκλημα - Αλλοδαποί μαχαίρωσαν έγκυο κοπέλα στα Πατήσια

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 160 ΕΥΡΩ
Πρωτοφανές περιστατικό φυλετικού και θρηκευτικού μίσους έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα στα Πατήσια όπου αλλοδαποί ασιατικής προελεύσεως (άγνωστο εάν πρόκειται για Αφγανούς ή Πακιστανούς) μαχαίρωσαν έγκυο κοπέλα λίγα μέτρα από το σπίτι της!


Ποιοι ήταν οι τρεις Μάγοι; Από που ήρθαν; Πώς γνώριζαν; Μια πολύ ενδιαφερουσα ανάλυση

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο του κειμένου, στις γραμμές του θα ασχοληθούμε με τους τρεις Μάγους που η παράδοση θέλει να οδηγήθηκαν, στο σημείο που γεννήθηκε ο Χριστός, από το «Άστρο της Βηθλεέμ» και να παρέδωσαν στον νεογέννητο Ιησού τα «Τίμια δώρα».
 

Αίγυπτος: Απαγορεύθηκε η προβολή της ταινίας «Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες»

Την κινηματογραφική προβολή του χολιγουντιανού βιβλικού έπους «Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» απαγόρευσε η Αίγυπτος, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος του στούντιο παραγωγής ταινιών 20 Century Fox.

Ρωσία: Ετοιμάζει την «κιβωτό του Νώε» για την ημέρα της καταστροφής- Τι φοβούνται τα κράτη του κόσμου;

Σκέψεις και προβληματισμό προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της Ρωσίας για την δημιουργία μιας «κιβωτού» όπου θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα έμβιας ζωής του πλανήτη, ως αυτά να μπορούν να αναπαραχθούν ύστερα από μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ορατό το Σεληνιακό Χ την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

Αφού πέσει το σκοτάδι, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στην φάση του 1ου τετάρτου.

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δείτε ένα μοναδικό σεληνιακό χαρακτηριστικό, ένα όπου το Χ σηματοδοτεί το σημείο.


Η μούμια με τα τατουάζ και η «κατάρα» της που… προκαλεί σεισμούς και πλημμύρες [Εικόνες]

Οι δοξασίες και οι προλήψεις καλά κρατούν στη Σιβηρία, όπου γέροντες του Κιν Αλτάι ζητούν να επιστραφεί στον τόπο όπου βρέθηκε πριν από 21 χρόνια μια μούμια 2.500 ετών που ανήκε σε κάποια νεαρή πριγκίπισσα, καθώς θεωρούν ότι το γεγονός ότι την μετακίνησαν ευθύνεται για τις πλημμύρες και τους σεισμούς που έχουν πλήξει την περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Άραγε τί είναι αυτό το περίεργο εργαλείο 200.000 ετών που ανακαλύφθηκε τυχαία στην Ρουμανία : (Άρθρο: Harris Koutsiaftis)

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ;, Νο.3: ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 

Το «πέλμα αλουμινίου» είναι ένα αντικείμενο που βρέθηκε κατά τύχη στην Ρουμανία, και εγείρει αναπάντητα ερωτήματα γύρο από την προέλευση του και την κατασκευή του!


Το ένα και μοναδικό δώρο που θέλει κάθε παιδί

Χρόνο με τον χρόνο η περίοδος των Χριστουγέννων τείνει να γίνεται όλο και πιο αγχωτική για τους γονείς και λιγότερο χαρούμενη για τα παιδιά. Όσο περισσότερες υποχρεώσεις βάζει ένας γονιός στη λίστα αυτών των ημερών -ψώνια, στολισμός, μαγειρέματα, εορταστικές εκδηλώσεις- τόσο λιγότερος χρόνος απομένει για να περάσει με τα παιδιά του.

Μια σοκαριστική αλήθεια για τα πατατάκια

Οι περισσότεροι, ενδίδουν, δυστυχώς στον πειρασμό της κατανάλωσης μίας σακούλας με πατατάκια αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των επαγγελματιών υγείας σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά σοκαριστικά στοιχεία για τα πατατάκια:


Κακούργημα πλέον το παράνομο downloading στο internet!

Με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση αυτές τις μέρες (μία από τις πολλές δεκάδες) δίνει την άδεια για άρση του απορρήτου κατόχων sites και blogs.
Η τροπολογία φέρει τον τίτλο «Άρση του απορρήτου για την διακρίβωση των κακουργημέτων που προβλέπονται στο Ν. 2121/1993» που αφορά την πνευματική ιδιοκτησία, τα συγγενικά δικαιώματα και τα, όπως τα λέει, πολιτιστικά θέματα.

Το επεισόδιο των Πόκεμον που έστειλε στο νοσοκομείο 700 παιδιά με κρίσεις και επιληπτικά συμπτώματα. Δεν προβλήθηκε ποτέ ξανά στην τηλεόραση. Ζήτησε συγγνώμη ακόμη και ο πρωθυπουργός

Το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου του 1997, προβλήθηκε στην Ιαπωνία το 38ο επεισόδιο της δημοφιλούς παιδικής σειράς Πόκεμον.
Στο επεισόδιο, με την ονομασία «Ο ηλεκτρικός στρατιώτης Ποριγκόν/ Computer Warrior Polygon», ο Πίκατσου με τον Ας, τη Μίστι και τον Μπροκ ταξιδεύουν στον κυβερνοχώρο μέσω ενός μεταδότη που στην συνέχεια χαλάει και εγκλωβίζονται εκεί μέχρι να φτιάξουν τον μεταδότη.
Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο, 685 παιδιά, 375 κορίτσια και 310 αγόρια, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στα πλησιέστερα νοσοκομεία ύστερα από εκδήλωση ανησυχητικών συμπτωμάτων, μεταξύ των οποίων σπασμοί, κρίσεις, λιποθυμία, εμετός, προσωρινή τύφλωση και ερεθισμός στα μάτια