Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Το ηλιοσφαιρικό διαστημόπλοιο SOHO κατέγραψε UFO κοντά στον ήλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ηλιοσφαιρικό διαστημόπλοιο SOHO, πριν από λίγες ημέρες, ανίχνευσε την λεγόμενη Hyder φωτοβολίδα,  μια βίαιη έκρηξη εκρήγνει από την φωτόσφαιρα του Ήλιου με ενέργεια ισοδύναμη με δεκάδες ατομικές βόμβες και στη συνέχεια κατέρρευσε και παρήγαγε μόνο ένα σκέλος ισχυρό μαγνητικό. Κατά τη διάρκεια αυτού του φαινομένου, εμφανίστηκαν δύο μυστηριώδες αντικείμενα.

Συνήθως οι ηλιακές εκλάμψεις προέρχονται από ηλιακές κηλίδες, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε ίχνος στην περιοχή της έκρηξης. Τα πλάνα που καταγράφηκαν από την διαστημοσυσκευή SOHO, δείχνουν αυτό το φαινόμενο, βλέποντας πολύ προσεκτικά, μπορείτε να δείτε δύο τεράστια UFO.


Ένα UFO σε σχήμα κύβου (φαίνεται στο πρώτο βίντεο), και ένα γιγαντιαίο UFO σχήματος πούρο στο (δεύτερο βίντεο), τα αντικείμενα φαίνονται να είναι πολύ κοντά στον ήλιο.  
Ο διάσημος επιστήμονας Nassim Haramein υποθέτει ότι ο Ήλιος δημιουργεί τις ηλιακές κηλίδες, που είναι σαν μικρές μαύρες τρύπες, που αντικατοπτρίζουν την πραγματική εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας στον ήλιο, μίας δίνης χώρου-χρόνου που διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες και στη συνέχεια κλείνει. Αυτές οι πύλες βρέθηκαν επίσης και σε αρχαία αντικείμενα των Μάγια, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.








anekshghta-fainomena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.