• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

    Αυτό κι αν είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!! Η Κου Κλουξ Κλαν καλεί γκέι, μαύρους και Εβραίους να γίνουν μέλη !!!

    Όλους όσους έχει σε στόχαστρο και έχουν πέσει θύματα της Κου Κλουξ Κλαν τώρα τους καλεί να την ακολουθήσουν…Τα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν βρίσκονται πίσω από εκατοντάδες εγκλήματα, εμπρησμούς και βασανισμούς μαύρων που γίνονταν με σκοπό την διατήρηση της ανωτερότητας της λευκής φυλής έναντι της «μαύρης»
    απειλής και οποιασδήποτε άλλης θεωρούνταν πως «μολύνει» την κοινωνία επειδή είναι κάτι το διαφορετικό.

    Μετά από δεκαετίες, η οργάνωση περνάει σε μία νέα φάση σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρχηγού της, Τζον Άμπαρ και κάνει άνοιγμα σε εκείνους που μισούσε θανάσιμα.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα των International Business Times, η οργάνωση κάνει ένα πρωτοφανές άνοιγμα για τα δεδομένα της, δίνοντας το «πράσινο φως» σε μαύρους, ομοφυλόφιλους, ισπανόφωνους Αμερικάνους και Εβραίους που επιθυμούν να ενταχθούν. Ο Τζον Άμπαρ τονίζει πως οι αγριότητες ανήκουν στο παρελθόν και η νέα Κου Κλουξ Κλαν θα φέρει το όνομα Rocky Mountain Knights. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί μία νέα οργάνωση που σκοπό δεν έχει την λευκή ανωτερότητα αλλά την ισχυρή Αμερική, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
    «Η Κου Κλουξ Κλαν απευθύνεται στην ισχυρή Αμερική. Η λευκή ανωτερότητα αντιπροσωπεύει την παλιά Κλαν. Αυτή είναι η Νέα Κλαν», τόνισε ο Άμπαρ, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την πρόθεσή του να νομιμοποιηθεί η χρήση μαριχουάνας, να επιτραπούν οι αμβλώσεις, αλλά και να καταργηθεί η θανατική ποινή. Όλα αυτά, ενώ μέχρι πριν δύο χρόνια στην οργάνωση είχαν καταγραφεί 5.000-8.000 μέλη.
    Ο επικεφαλής της νέας Κου Κλουξ Κλαν τονίζει πως υπάρχουν προϋποθέσεις για τα νέα μέλη, όπως να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να ζουν στην περιοχή Κασκάντια και να φορούν την χαρακτηριστική λευκή στολή με την κουκούλα της οργάνωσης.
    Πάντως η… μετριοπάθεια που δείχνει ο νέος φιλόδοξος ηγέτης της Κου Κλουξ Κλαν, δεν φαίνεται να πείθει στους Αμερικάνους με την Ρέιτσελ Κάρολ-Ρίβας, εκπρόσωπο της οργάνωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα να δηλώνει: «Αν ο Τζον Άμπαρ είχε πραγματικά αλλάξει, θα απέρριπτε την ταμπέλα της ΚΚΚ, όπως διαβάσαμε και στο σχετικό άρθρο στο koolnews.gr Ξέρουν ότι οι πεποιθήσεις τους δεν είναι δημοφιλείς, έτσι προσπαθούν να φανούν μετριοπαθείς. Πιστεύω πως πρόκειται για φάρσα. Η αποστολή μας τα τελευταία 24 χρόνια είναι να ρίχνουμε φως στο μίσος».
    Ωστόσο, ακόμα και πιο σκληροπυρηνικά μέλη της Κου Κλουξ Κλαν αντιδρούν στην αλλαγή, με το υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης, Μπράντλει Τζένκινς, όπως επισημαίνουν οι International Business Times, να υποστηρίζει ότι ο Άμπαρ πάει κόντρα σε όσα πρεσβεύει η Κου Κλουξ Κλαν και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τις αλλαγές για να προωθήσει την πολιτική του καριέρα.

    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ