Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ξανά ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη προς το Δημόσιο

Συνελήφθη ξανά, την Παρασκευή, ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας Λάκης Γαβαλάς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης πέντε ετών, για χρέη προς το Δημόσιο.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΛΙΚ κ εχασες το σπιτι σου

Έρχονται πλειστηριασμοι κατοικιων ον λάιν.
Όπως οι προφορικές απόκρατικόποιήσεις ακινήτων του δημοσίου με ονλαιν πλειστηριασμούς.

Ανακαλύφθηκε η μυθική Υπερβορεία στη Ρωσία;

Στη βορειοδυτική Ρωσία ανακαλύφθηκαν τα ερείπια αρχαίου αστεροσκοπείου και μυστηριώδεις επιγραφές σε λίθους.
 
Αρκετοί τα θεωρούν απομεινάρια του αρχαίου πολιτισμού της Υπερβορείας, μιας απόκρυφης χώρας σαν τη Σαμπάλα και την Ατλαντίδα. Ωστόσο, επιστήμονες υποστηρίζουν ότι απλά τα έφτιαξε η φύση.
 

Δείτε πως ήταν ο Άρης πριν από 4 δισ. χρόνια [βίντεο]

Οι επιστήμονες είναι σίγουροι πως ο πλανήτης Άρης ήταν κάποτε παρόμοιος με την Γη, έχοντας ατμόσφαιρα και νερό.
 
Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν πρόλαβε ποτέ να αναπτυχθεί στον γειτονικό μας πλανήτη κάποια μορφή ζωής. Το ερώτημα αυτό παραμένει ακόμα αναπάντητο. Ωστόσο η NASA μας δίνει ορισμένες απαντήσεις δείχνοντάς μας πώς ήταν ο Κόκκινος -σήμερα- Πλανήτης, όταν ήταν «κατοικίσιμος».
 

Μια συνέντευξη για το Ιερό Δισκοπότηρο

Δέχτηκα πρόσφατα την πρόταση συνέντευξης από φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα το Ιερό Δισκοπότηρο και την γνωστή παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια όπως επίσης και τις τουριστικές προεκτάσεις που δέχτηκε το όλο ζήτημα.
Το αποτέλεσμα του διαλόγου μας είναι το παρακάτω κείμενο που μοιράζομαι μαζί σας…
Κύριε Ιωαννίδη, τι αντιλαμβάνεστε ως Ιερό Δισκοπότηρο;

Η σύγχρονη Ατλαντίδα: Ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να χτίσει την πρώτη υποβρύχια πόλη

Οι υποβρύχιες πόλεις δεν είναι τόσο σπάνιες όσο πιστεύουμε. Ενδεικτικά, μερικές υποβρύχιες πόλεις είναι το Πορτ Ρουαγιάλ στην Τζαμάικα που βυθίστηκε λόγω του σεισμού που χτύπησε την περιοχή το 1692, η αρχαία πόλη της Ντουάρκα στην Ινδία, τα ερείπια της οποίας ανακαλύφθηκαν το 2000 και φυσικά η Ατλαντίδα, η πιο διάσημη υποβρύχια πόλη όλων των εποχών.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα» επιμένει ο πιστολέρο – Τι είπε ο ταξιτζής

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα», συνεχίζει να υποστηρίζει στην απολογία του, για την επίθεση με το καλάσνικοφ στο νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο από την οποία τραυματίστηκαν 11 άτομα, ο 31χρονος Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Χοντρός καβγάς «on air»: Άδωνις: Είσαι Στάλιν! – Παπαδάκης: Είσαι γελοίος!

Χαμός έγινε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς στον αέρα, με αφορμή τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, για απόπειρα δωροδοκίας μέσω Facebook από στέλεχος της ΝΔ.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε αλλά ηττήθηκε στη Μόσχα από την Ντιναμό

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στη Μόσχα της Ντιναμό, αλλά δεν άντεξε στο β' μέρος και η ρωσική ομάδα νίκησε 2-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. 


Γιουρόπα Λιγκ: Κοντά στην πρόκριση ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ

Με τον «συνήθη ύποπτο» Στέφανο Αθανασιάδη να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα πέντε στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 στο παγωμένο Μπορίσοφ τους Λευκορώσους για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες προς τους γονείς για την αγορά παιχνιδιών εν όψει γιορτών

Τι πρέπει να προσέξουν για την ασφάλεια των παιδιών, σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ. Εκατομμύρια ευρώ θα δαπανηθούν και φέτος από τους Έλληνες γονείς για την αγορά παιχνιδιών… ενόψει των Χριστουγέννων και τής Πρωτοχρονιάς, αλλά τα χρήματα αυτά δεν θα διατεθούν πάντα για σωστές επιλογές, σε σχέση τόσο με την ασφάλεια των παιδιών, όσο και με τον χαρακτήρα τους, όπως προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: Βίντεο με Αυθεντικές εικόνες !

Από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δείχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά. Το βίντεο επί της ουσίας υποδηλώνει πως ερπετοειδή και δαίμονες είναι ένα και το αυτό, απλά οι ονομασίες αλλάζουν…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΤΕΝΤΑ: Με μια μπαλαντέζα και έναν αναπτήρα αλλάζεις τα φώτα στην ΔΕΗ!!! (βίντεο)

Βλέπουμε σύντομα η ΔΕΗ να μείνει άνεργη με αυτό το video. Με μια μπαλαντέζα και ένα αναπτήρα αλλάζεις τα φώτα στη ΔΕΗ!…


Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ILLUMINATI ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ..... ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ

Οι τραπεζίτες πεθαίνουν μυστηριωδώς και όλοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Κάτι συμβαίνει εδώ;



Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν άμαχοι στον αόρατο πόλεμο που μαίνεται σε αυτό τον ψεύτικο κόσμο. Ενας πόλεμος χωρίς τουφεκιές, πηραύλους, βόμβες σπαθιά, ακόντια - πιό αδυσώπητος από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Χειρότερο από τον 3 παγκόσμιο πόλεμο αλλά και από την εκστρατεία του Πολέμαρχου του Θεού - του μαρμαρωμένου βασιλιά. 


Κολοκύθα γίγας στο Τρίλοφο (Κούρνοβο) Φθιώτιδας…

Κολοκύθα γίγας στο Τρίλοφο (Κούρνοβο) Φθιώτιδας… Η Νίκη και ο Γιώργος Κιτσάκης επέστρεψαν στο χωριό μετά από ένα μήνα περίπου.
Όταν πήγαν στο μποστάνι τους περίμενε μια έκπληξη, που τους έκανε να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Είχαν δει κι άλλες φορές μεγάλες κολοκύθες, αλλά σαν αυτή ποτέ.

Γκουχ! Τα σημάδια τα βλέπεις;

Την περασμένη εβδομάδα η Ολλανδία ξαναείδε τους 122 τόνους χρυσού που της επέστρεψε η Αμερική. Δήλωσαν οτι μυστικά μεταφέρθηκε ο χρυσός στον πραγματικό του ιδιοκτήτη. Γκουχ..



ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΤΕ

Αναφυλαξία είναι η απειλητική για τη ζωή οξεία αλλεργική αντίδραση, η οποία σχετίζεται με μη φυσιολογική υπερευαισθησία σε κάποια ουσία.
Στην εκδήλωση αναφυλαξίας μπορεί να συμμετέχουν τουλάχιστον δύο συστήματα του ανθρώπινου σώματος (συνήθως δέρμα, αναπνευστικό, κυκλοφορικό, γαστρεντερικό).

Αυτοί είναι όλοι οι μνημονιακοί νόμοι με τους οποίους η κυβέρνηση έβαλε «ταφόπλακα» στην έννοια της αξιοπρεπούς διαβίωσης

ΕΤΣΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!

Όλοι οι μνημονιακοί νόμοι με τους οποίους η κυβέρνηση έβαλε «ταφόπλακα» στην έννοια της αξιοπρεπούς διαβίωσης

Στο βωμό του success story κυβέρνηση και δανειστές συνέτριψαν μισθωτούς και συνταξιούχους προκειμένου να επιτύχουν πρωτογενή πλεονάσματα που υποτίθεται ότι θα έβγαζαν τη χώρα από το τέλμα. 

ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

"Χτενίζουν" την Αθήνα για να τον βρουν
Όχι απλά είχαν βρει τον Αλβανό κακοποιό, τον είχαν πάει και στη ΓΑΔΑ.

Κάθε μέρα και μια απόπειρα αυτοκτονίας...Η μεγάλη επιτυχία του SUCCESS STORY

Σε πλήρη εξέλιξη το…SUCCESS STORY: Μια απόπειρα αυτοκτονίας την ημέρα…
Τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σοκάρουν… Τα στελέχη της μέσα σε πέντε ημέρες γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πέντε ανθρώπους που είχαν πάρει απόφαση να αυτοκτονήσουν.


MΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ- Δείτε τι βρήκαν σε παρτίδες AΛΑΤΙΟΥ στα ελληνικά Super Market και θα πάθετε ΣΟΚ!!!


Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μία χώρα που έχει φτάσει στα όριά της και τώρα να προσπαθούν να την εξοντώσουν με δηλητήρια. Μετά απο εκτεταμένες έρευνες που έγιναν από επιστήμονες, βρέθηκε οτι το αλάτι το οποίο πωλείται στα ελληνικα super market εμπεριέχει απίστευτες ποσότητες χλωρίου και νατρίου. Σύμφωνα με πηγές φτάνει απο 97% μέχρι ακόμα και το 99%!!! Τι μας βάζουν να δώσουμε στα παιδιά μας;

Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ζουν ανάμεσά μας από το 1965 με μορφή ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ! ΗΠΑ! – Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ζουν από το 1965 ανάμεσά μας με μορφή ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σχετικά με τους αποστάτες:«Όντα υλιστικά που θέλουν να γίνουν αθάνατοι, απαίσιοι και κακοί μέχρι βαρβαρότητας,


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ! ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ Η ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!...

ΠΙΕΖΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΤΡΟΙΚΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ “ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ” – ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ…

SOS: Πώς θα καταλάβετε αν φράζουν οι αρτηρίες σας

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι παθαίνουν έμφραγμα του μυοκαρδίου ή πεθαίνουν από στεφανιαία καρδιακή νόσο...

Βασική αιτία είναι φυσικά οι φραγμένες αρτηρίες που εμποδίζουν τη ροή του αίματος και κουράζουν την καρδιά.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ: Δείτε τι ΜΑΚΑΒΡΙΟ θα πωλείται σε λίγο καιρό στα σούπερ μάρκετ [photos]

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Walmart φαίνεται πως το... προχώρησε πάρα πολύ και... εγκαινιάζει μια νέα σειρά προϊόντων κάπως διαφορετική και μακάβρια! Συγκεκριμένα σε λίγο στις ΗΠΑ και στα καταστήματα του brand θα μπορεί κάποιος να βρει φέρετρα και τεφροδόχους! Δείτε τις φωτογραφίες στο AthensMagazine.gr για δείτε τι θα βλέπουν σε λίγο καιρό στα ράφια δίπλα από τις μαρμελάδες και τις φρυγανιές οι Αμερικανοί καταναλωτές!

Ακόμη πιο αρχαίος ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων - Νέες εκτιμήσεις ότι ξεκινά να «μετράει» από το 205 π.Χ.

Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι πιθανώς ακόμη πιο αρχαίος από τις έως τώρα εκτιμήσεις, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη, ενός Αργεντινού και ενός Αμερικανού ερευνητή.


H NTΠ επελαύνει - Το Facebook ζητά στοιχέια της ταυτότητας των χρηστών!

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι χρήστες του Facebook βλέπουν τις σελίδες τους στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «μπλοκαρισμένες» και ένα μήνυμα από την εταιρεία με το οποίο τους ζητά να «ανεβάσουν» τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να συνδεθούν και να επανέλθει ο λογαριασμός τους.
 

Φωτογραφίες από τη «βυθισμένη πόλη» Θώνις-Ηράκλειο - Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο

Η χαμένη πόλη που ήταν γνωστή ως Θώνις στους Αιγύπτιους και Ηράκλειο στους Έλληνες έχει τη δική της ιστορία. Για αιώνες, το λιμάνι Θώνις – Ηράκλειο ήταν απλά ένας μύθος, αφού το κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα πριν από 1.200 χρόνια.

"ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ;

Προκαλεί ο Γ.Καμίνης: "Στην Αθήνα διασκεδάζουμε - Υπερβολές τα περί φτώχειας και πείνας"
Με απύθμενο θράσος ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης χαρακτηρίζει υπερβολή το ότι οι Έλληνας πεινάνε, υπάρχει φτώχια και εξαθλίωση και προκαλεί ακόμη περισσότερο λέγοντας πώς η κατάσταση έχει βελτιωθεί και η διασκέδαση στην Αθήνα παραμένει αμείωτη σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο κ. Καμίνης προφανώς ζει σε ξένη χώρα, διοικεί άλλη πόλη ή βρίσκεται στο δικό του κόσμο.

Ρωσικό καταφύγιο σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης (εικόνες)

Η Ρωσία δέχεται πυρηνική επίθεση από τους αντιπάλους της. Οι σειρήνες ηχούν. Ο πανικός που επικρατεί στους δρόμους δεν περιγράφεται. Περίπου 2.700 Ρώσοι θα φύγουν άρον άρον από τα σπίτια τους για να κρυφτούν σε μια παλιά αποθήκη, σε ένα προάστιο της Μόσχας, που έχει μετατραπεί σε καταφύγιο για τέτοιες ακραίες περιπτώσεις.

Καταγεγραμμένη απαγωγή από Εξωγήινους σε κάμερα ασφαλείας!

ΔΕΙΤΕ το BINTEO: Απαγωγή Από Εξωγήινους Καταγεγραμμένη Σε Κάμερα Ασφαλείας!
Δείτε ένα video από μια πιθανή απαγωγή από εξωγήινους που καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας…

Πιο Ρεπούση και απ’ την…Ρεπούση...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ – Πιο Ρεπούση και απ’ την…Ρεπούση: Αυτή είναι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που κετέθεσε ερώτηση υπέρ Σκοπιανών Φασιστών !!
Τι δουλειά εχει μια βουλευτής Β´ Πειραια να καταθέτει ερωτήσεις για σεσημασμένους Σκοπιανούς ακροδεξιούς; Η δικαιοσύνη ποτέ θα ασχοληθεί με την περίεργη δράση της κυρίας;… Ποσά δις ευρώ παίζονται στο παιχνίδι της σκοπιανής παρακρατικής οργάνωσης;

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δείτε πως αποκαλούν την χώρα μας στο εξωτερικό - Ποιο είναι το μοναδικό κράτος που μας αποκαλεί ΕΛΛΑΣ; [photo]

Η αρχαία ελληνική κουλτούρα και η γλώσσα επηρεάζουν ακόμη και σήμερα την ευρωπαϊκή κουλτούρα... Ο ρωμαϊκός πολιτισμός εμπνεύστηκε από τους ισχυρούς προκατόχους του και στη συνέχεια βοήθησε στην περαιτέρω εξάπλωση της αρχαιοελληνικής ταυτότητας. Δείτε αυτήν την επιρροή πόσο ισχυρή είναι στην σύγχρονη Ευρώπη. Αυτοί που σχεδίασαν τον χάρτη απάντησαν σε ένα σχετικά απλό ερώτημσ : με ποια ονομασία αποκαλούν την Ελλάδα οι υπόλοιποι «εταίροι».


Προσέξτε τις σκέψεις σας. O μεγαλύτερος πόλεμος που έχουμε να κερδίσουμε είναι απέναντι στον εαυτό μας.

“Προσέξτε τις σκέψεις σας, γιατί γίνονται λέξεις. Προσέξτε τις λέξεις σας γιατί γίνονται πράξεις. Προσέξτε τις πράξεις σας, γιατί γίνονται συνήθειες. Προσέξτε τις συνήθειές σας, γιατί γίνονται ο χαρακτήρας σας. Προσέξτε τον χαρακτήρα σας, γιατί γίνεται το πεπρωμένο σας.” ~ Indira Gandhi  


ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ... ΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ FORD MEVERICK ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ...!!!

Στα ίχνη του ένοπλου, που «γάζωσε» με Καλάσνικοφ του τα ξημερώματα νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, φέρεται να βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης (ΦΩΤΟ) είναι Αλβανός υπήκοος 

Η στιγμή του ΦΟΝΙΚΟΥ σεισμού στην Κίνα (Βίντεο)

Χάος επικράτησε στην Κίνα και συγκεκριμένα στην επαρχία Σετσουάν από τον... σεισμό μεγέθους 5,9R που σημειώθηκε το Σάββατο (22/11).

Απίστευτο! Κάνουν κηδείες με εκπτωτικά κουπόνια και δόσεις

Το κλισέ θέλει το συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο να μην κινδυνεύει ποτέ από κρίση, αφού το «μοιραίο»- που αποτελεί το αντικείμενο εργασίας- είναι αναπόφευκτο. Κι όμως, ακόμη και τα γραφεία τελετών πλήττονται από τα οικονομικά προβλήματα.


ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ο ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ: Δεν θα πληρωθεί το χρέος!!

Από το βιβλίο “Κοσμάς ο Αιτωλός” του… Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας “Ο Σταυρός”

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Είναι 179 ετών,πιστοποιητικό γέννησης το 1835 – Εχουν πεθάνει ακόμη και τα εγγόνια του

Ενας Ινδός, ο Μαχάστα Μουράσι όχι μόνον υποστηρίζει αλλά και έχει επίσημα χαρτιά που αναγράφουν ως ημερομηνία γέννησής του την 6η Ιανουαρίου του 1835. Αυτό εφόσον είναι αληθές δεν τον καθιστά μόνον το γηραιότερο άνθρωπο στη Γη αλλά και αυτό που έζησε περισσότερα χρόνια, μετά τον Μαθουσάλα που έφτασε σύμφωνα με τον θρύλο τα 969 χρόνια και τον Νώε στα 950.

Οι πιο γελοίες εντολές στα στρατιωτικά χρονικά

Ολότελα βλακώδη παραγγέλματα που στοίχισαν ακριβά!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο πόλεμος είναι η πλέον επικίνδυνη ανθρώπινη δραστηριότητα και ευτυχώς που υπάρχουν στρατηγοί ξεφτέρια δηλαδή για να κρατούν τα στρατεύματά τους στη ζωή. 

Εκτός φυσικά κι αν μιλάμε γι’ αυτούς τους στρατιωτικούς ηγέτες!

Τα φτερά της πεταλούδας στο μικροσκόπιο

Φαίνονται ακόμα πιο θεαματικά κάτω από το φακό

Ο Βιοχημικός Linden Gledhill μας αποκαλύπτει τα μικρά πράγματα που κάνουν μια πεταλούδα όμορφη. 

Μέσα από το φακό του μικροσκοπίου του, ο Gledhill συνέλεξε μια σειρά από σπάνιες και πολύχρωμες πεταλούδες και ιδού το αποτέλεσμα.



ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

Μέχρι το τέλος του 2ου αιώνα π.Χ είχαν καταγραφεί από τους γεωγράφους της αρχαιότητας πάνω από 1500 Ελληνικές πόλεις και αποικίες στις περιοχές της Μεσογείου, Ελληνικής Χερσονήσου (Βαλκάνια), Ευξείνου Πόντου και Βόρειας Αφρικής!!!

Τα ωραιότερα πόδια του Χόλιγουντ

Μια περιήγηση... χάρμα οφθαλμού

Είναι γυναίκες που σε κάνουν να τρελαίνεσαι στο πέρασμά τους, ειδικά όταν φοράνε κοντά φορέματα, σορτς ή τουαλέτες με σκίσιμο που αφήνουν τα ατελείωτα πόδια τους σε κοινή θέα. 

Εκτός από ταλέντο... η φύση τις προίκισε και με πανέμορφα θηλυκά άκρα που κάνουν τους άντρες να παραληρούν. Δεν είναι όμως όλα θέμα γονιδίων. Οι συγκεκριμένες σταρ του Χόλιγουντ βάζουν κι εκείνες το χεράκι τους. Τα εντυπωσιακά πόδια που ακολουθούν είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής αλλά και γυμναστικής. 

Πρώην πρόεδρος της Πορτογαλίας συνελήφθη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Πορτογαλίας
Έρευνες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος

Συνελήφθη χθες ο σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες, στο πλαίσιο έρευνας για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά, ανακοίνωσε η εισαγγελία.


ΞΑΦΝΙΚΑ!!!ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!!!!ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΝΣΑΣ!!![ΦΩΤΟ]

Χρυσές δουλειές κάνει με τον φόβο της Αποκάλυψης κτηματομεσιτική εταιρεία στο Κάνσας, που πουλάει "πεντάστερα" καταφύγια. Ήδη έχει πουλήσει ένα ολόκληρο συγκρότημα από κατοικίες που υπόσχονται ασφαλή διαμονή, ακόμα και αν συμεί πυρηνική καταστροφή ή οποιαδήποτε άλλη θεομηνία!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ... ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

ΑΡΝΙΕΜΑΙ την κάρτα του πολίτη!!! ΑΡΝΙΕΜΑΙ να είμαι ένας αριθμός σε ένα κοπάδι!!! ΑΡΝΙΕΜΑΙ να με σκοτώνουν τα μνημόνια!!! ΑΡΝΙΕΜΑΙ να προσκυνώ τους μιναρέδες της φυλακής μου!!!  ΑΡΝΙΕΜΑΙ το σκοτάδι τους!!!  

Κυβέρνηση - χορηγός της Digea. O λογαριασμός στους πολίτες

Όσοι νόμιζαν ότι τα πλούσια δώρα της κυβέρνησης στην κοινοπραξία των μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, την Digea, τελείωσαν με την παραχώρηση του φάσματος συχνοτήτων ψηφιακής τηλεόρασης, έναντι πινακίου φακής, κάνουν μεγάλο λάθος.

του Νίκου Μιχαλίτση


Επιβίωση στο βουνό | Προσανατολισμός στη φύση .

Προσανατολισμός 


Κρίνετε απαραίτητο για λόγους επιβίωσης αλλά και διαβίωσης, να κατέχουμε γενικά μία γνώση για το προσανατολισμό, μπορεί να μας χρειαστεί ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα, είτε αυτό αφορά κάποιο φυσικό περιβάλλον, είτε κάποιο δομημένο.