• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

    Και νέα καραμπόλα με νταλίκα...Αυτή την φορά στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

    Καραμπόλα στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας - Νταλίκα έπεσε σε φορτηγό και 8 αυτοκίνητα
    Μεγάλη καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (22/10/2014) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά.

    Σύμφωνα με την Τροχαία, όλα συνέβησαν στο ύψος της Αττικής Οδού όταν νταλίκα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε πάνω σε μικρότερο φορτηγό και στη συνέχεια σε οχτώ αυτοκίνητα. 
    Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες, ενώ, ευτυχώς, από το περιστατικό δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι οδηγοί. Ωστόσο, στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και άνδρες της Πυροσβεστικής. 
    Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ανέφερε πως η νταλίκα βρέθηκε πάνω στο κράσπεδο στα δεξιά του δρόμου έχοντας παρασύρει μαζί της αρκετά αυτοκίνητα.
    Αυτή την ώρα στο σημείο παρατηρείται κυκλοφοριακό "έμφραγμα" με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο στην αριστερά λωρίδα στο ύψος του τροχαίου. 
    Σακιά με αλεύρι έπεσαν σε αυτοκίνητα
    Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το φορτηγό που ενεπλάκη στην καραμπόλα μετάφερε σακιά με αλεύρι, με αποτέλεσμα από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις να χυθούν στο δρόμο και να πέσουν σε διερχόμενα οχήματα. 
    Υπενθυμίζεται, ότι το νέο τροχαίο, στο οποίο "πρωταγωνιστεί" για άλλη μία φορά νταλίκα έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στην Εγνατία Οδό.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ