Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«Θαμμένη πυραμίδα ο λόφος δίπλα στον Τύμβο της Αμφίπολης» – Σενάρια με θησαυρούς και… ερπετοειδή

Πάντοτε η παραφιλολογία ήταν ένα σύμφυτο της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί άνθρωποι είναι έτοιμοι να πιστέψουν κάθε σενάριο και κάθε ισχυρισμό όσο απίθανος και αν είναι αυτός.
Άλλοι τους χαρακτηρίζουν αφελείς, άλλοι ψεκασμένους αλλά η ουσία είναι ότι τα απίθανα σενάρια υπάρχουν και έχουν πολλούς οπαδούς. Ανθρώπους που πληρώνουν για να διαβάσουν βιβλία, που βλέπουν ταινίες, που προσαρμόζουν μέχρι τρέλας τη ζωή τους στις θεωρίες συνωμοσίας.
Η Αμφίπολη, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Από την πρώτη στιγμή στο διαδίκτυο άρχισε να αναπτύσσεται μια νέα παραφιλολογία που όσο περνάει ο καιρός επεκτείνεται και αποκτά οπαδούς.
Σύμφωνα με μία από τις θεωρίες που καταγράφεται στον ιστότοπο katohika.gr ο Τύμβος Καστά αποτελεί απλώς την είσοδο στην πυραμίδα που κρύβεται στον λόφο που είναι ακριβώς δίπλα.
Βασικό πυλώνα τη θεωρίας αυτής αποτελεί το γεγονός ότι ο λόφος εμφανίζει τετραγωνισμένη βάση και βρίσκεται στο μέσο της πεδιάδας, και μοιάζει να αποτελείται από χώμα και όχι από βράχια.
Επίσης, μια ακόμη παράμετρος είναι το γεγονός ότι ο Στρυμώνας ήταν στην αρχαιότητα πλωτός και φυσικά αρκετά φαρδύτερος. Η δε όχθη του απείχε ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρίσκεται ο Τύμβος και η πυραμίδα, σύμφωνα με τα σενάρια. Άρα, ανεξαρτήτως του ποιος και τι βρίσκεται μέσα σε αυτόν, είναι σαφές το πως μεταφέρθηκαν εκεί τα μάρμαρα και οι ογκόλιθοι με τους οποίους χτίστηκε το μνημείο.
amfipoli-geniki-70
Για την ιστορία καταγράφουμε το σχετικό δημοσίευμα του katohika.gr για τον Τύμβο της Αμφίπολης.
Υπογήινη πύλη και μεγάλοι θησαυροί κρύβονται στον Τύμβο της Αμφίπολης (λόφος Καστά). Λίγα μέτρα και δίπλα στον Τύμβο της Αμφίπολης (νομός Σερρών), εικάζεται πως βρίσκεται θαμένη κάποια πυραμίδα. Είναι άραγε ο Τύμβος η είσοδος προς την πυραμίδα αυτή; Κάτω από τον τύμβο που εκμυστηρεύθηκαν πως υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα με θησαυρούς (ολόχρυσα αγάλματα Ολύμπιων Θεών).
Ωστόσο η αίρεση των πεφωτισμένων (illuminati) θα παραδώσει τους θησαυρούς είτε σε ξένες μυστικές υπηρεσίες, ή δεν θα επιτρέψει την πρόσβαση σε αυτούς κατά τις πληροφορίες που έχω λάβει μέχρι στιγμής. Και αυτό γιατί υπάρχει κάποιου είδους υπόγεια σύνδεση με τα ερπετοειδή. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως θα ανέβει οικονομικά η περιοχή από τα ευρήματα.
Από άλλη πηγή μάθαμε πως από παλιά είχε συληθεί ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου και πως περιείχε χρυσά κτερίσματα που απεικόνιζαν ιπτάμενα αντικείμενα, ερπετοειδείς φυλές κ.τ.λ.
Και επανέρχομαι στο δια ταύτα, ότι δηλαδή υπάρχουν και δρουν στην εικονική πραγματικότητα της Γης τουλάχιστον 37 εξωγήινες φυλές με ανεπτυγμένη ρομποτική, νανοτεχνολογία, τεχνικές ελέγχου μυαλού και ψυχοτρονικά όπλα που δεν αφήνουν τους θετικούς να επιβιώσουν και την ανθρωπότητα να αναπτυχθεί με τη χρήση της ελεύθερης ενέργειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.