Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Και το… πάρτι των Τούρκων στην Ξάνθη συνεχίζεται – Νάνι νάνι η κυβέρνηση

Και η κυβέρνηση (σκόπιμα) τον ύπνο του δικαίου… Στις 3/8/2014, επιτροπή 30 περίπου νέων διπλωματών με επικεφαλής την Πρόεδρο της Διπλωματικής Ακαδημίας του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας κυρία Μπουρτζού Τσεβίκ, επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Την επιτροπή αυτή συνόδεψαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή κύριος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.



Ο πρόεδρος της ΤΕΞ Ραμαδάν Νιζάμ καταρχήν ευχαρίστησε τους μουσαφίρηδες για την επίσκεψη τους, τους ενημέρωσε για την ιστορία, την νομική διαδικασία και τις δραστηριότητες του συλλόγου και τους ευχήθηκε να έχουν μεγάλες επιτυχίες κατά την περίοδο των καθηκόντων τους. Αργότερα πήρε τον λόγο η πρόεδρος της Διπλωματικής Ακαδημίας Μπουρτζού Τσεβίκ, η οποία ανέφερε πως έρχεται για πρώτη φορά στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση της και τις ευχαριστίες της προς την ηγεσία της ΤΕΞ για την φιλοξενία.

Οι νέοι διπλωμάτες που αποτελούν το μέλλον της τουρκικής διπλωματίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επίσκεψη σε ένα πολύτιμο σωματείο όπως η ΤΕΞ και είπαν πως η επίσκεψη εδώ και η εκ του σύνεγγυς επαφή ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Ιστοσελίδα της Τ.Ε.Ξ. 4/8/2014

Και οι Σαμαροβενιζέλοι πανηγυρίζουν για τη συνέχιση της καταστροφής της Ελλάδας…

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.