Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Απίστευτο: Παντρεμένοι με παιδί ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια!

Τρομερό είναι το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία που ανακάλυψε μετά από αρκετά χρόνια πως εκτός από αγάπη τους συνδέουν και δεσμοί… αίματος.

Οι δύο τους διατηρούσαν σχέση επί επτά χρόνια, παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα κοριτσάκι το οποίο σήμερα είναι έξι ετών. Ωστόσο, το κουβάρι της τρομερής υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν η 39χρονη επιδίωξε να βρει τη βιολογική της μητέρα. Την ίδια οδό ακολούθησε ο 37χρονος σύζυγός της προκειμένου να ψάξει και εκείνος τη δική του.



Όπως γράφει η Mirror, το μόνο που γνώριζαν για τις μητέρες τους οι δύο Βραζιλιάνοι είναι πως είχαν κοινό όνομα: Μαρία. Βέβαια, δε μπορούσαν ποτέ να φανταστούν πως οι έρευνες θα κατέληγαν στο ίδιο ακριβώς πρόσωπο.

Η Αντριάνα, πωλήτρια καλλυντικών, είχε να δει τη μητέρα της από ηλικία ενός έτους. Την ίδια ώρα, ο Λεάντρο, οδηγός φορτηγού, μεγάλωσε με τη μητριά του γνωρίζοντας πως η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει στο Σάο Πάολο.

Η 39χρονη έκανε τρία παιδιά στον πρώτο της γάμο ο οποίος απέτυχε. Έτσι, μετακόμισε στο Σάο Πάολο όπου γνώρισε τον Λεάντρο και γρήγορα βρέθηκε παντρεμένη μαζί του. Η Αντριάνα ζήτησε από έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό να βοηθήσει για να βρει τη μητέρα της και πριν από δύο εβδομάδες  μίλησαν για πρώτη φορά μέσω εκπομπής.

Ωστόσο, η αποκάλυψη της μητέρας της, η οποία σημείωσε ότι είχε και έναν γιο που ονομάζεται Λεάντρο, έμελλε να προκαλέσει σοκ στην γυναίκα αφού γρήγορα διαπιστώθηκε πως διατηρούσε σχέση με τον αδερφό της!

Παρά την αποκάλυψη, το ζευγάρι δείχνει διατεθειμένο να συνεχίζει να ζει τον έρωτά του ενώ η 39χρονη σημείωσε: «Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο θεός ήθελε να συμβούν».
Μάλιστα σύντομα σκοπεύουν να συναντηθούν και με τη μητέρα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.