• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

    «Μεγάλος Αδελφός» από τον ΕΟΠΥΥ για τις νοσηλείες

    Τον... Μεγάλο Αδελφό ενεργοποιεί ο ΕΟΠΥΥ για να ελέγχει την ασφαλιστική ικανότητα των ασφαλισμένων του, όταν αυτοί νοσηλεύονται σε δομές κλειστής περίθαλψης όπως δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης κα.

    Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός στους παρόχους υγείας, η ασφαλιστική ικανότητα των νοσηλευομένων θα ελέγχεται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο. Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται κατά την αναγγελία του εξιτηρίου και θα καλύπτει το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία έκδοσης του εισιτηρίου.

    Σε περιπτώσεις διαφορών, θα πρέπει ο πάροχος υγείας του ΕΟΠΥΥ, εν προκειμένω η κλινική ή το νοσοκομείο, να ενημερώνει ηλεκτρονικά το σύστημα αναγγελίας εισιτηρίων - εξιτηρίων - διακομιδών του ΕΟΠΥΥ για το αποτέλεσμα της ασφαλιστικής ικανότητας, βάσει του ελέγχου που έχει πραγματοποιήσει στα φυσικά παραστατικά, πχ βιβλιάριο υγείας.

    Η διαδικτυακή εφαρμογή αναγγελίας ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ είναι διαθέσιμη από τις 19 Ιουνίου, ενώ η νέα έκδοση του web service θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Ιουλίου. (protothema)

    prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ