• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ – ΑΘΗΝΑ, 27-29 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

    Τις τελευταίες μέρες μοιράζονται κάτι φυλλάδια από “μάρτυρες” του Ιεχωβά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τα οποία ουσιαστικά είναι προσκλήσεις για μια εκδήλωση-ομιλία-συνεύλευση που θα γίνει στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 29 Ιουνίου. Ποιο είναι, λοιπόν, το θέμα της εκδήλωσης-ομιλίας που θα γίνει και η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό, χωρίς μάλιστα να περιφέρεται δίσκος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται; Το θέμα που θα συζητηθεί θα είναι το κατά πόσο είναι χρήσιμη η Παγκόσμια Κυβέρνηση – βάσει των αρχών και της πίστης των Ιεχωβάδων – για τον πλανήτη, κατά πόσο αυτή είναι εφικτή και τελικά ποιος είναι αυτός που έχει τα προσόντα να κυβερνήσει.
    Ουσιαστικά, όλοι όσοι θα κληθούν να μιλήσουν, θα συζητήσουν για τον Νέο Άρχοντα της Γης, δηλαδή για το ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός και γιατί θα πρέπει οι άνθρωποι να τον δεχτούνε. Εμείς, μπορεί να χαρακτηριζόμαστε γραφικοί, συνωμοσιολόγοι και πολλά άλλα, ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν ανοιχτά – και μάλιστα στο μεγαλύτερο αθλητικό στάδιο της χώρας, το Ο.Α.Κ.Α. -  για τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη, για την Παγκόσμια Κυβέρνηση και για όλα αυτά. Πώς δόθηκε η άδεια σε μια τέτοια οργάνωση να συζητήσει στον χώρο αυτό ένα θέμα που θεωρητικά δεν υφίσταται; Πώς είναι δυνατόν, ενώ σύμφωνα με τους επαγγελματίες επαναστάτες στην Ελλάδα κάνει κουμάντο η Ορθόδοξη Εκκλησία την οποία καθυβρίζουν, να δίδεται μια άδεια σε μια αίρεση στο μεγαλύτερο αθλητικό στάδιο για να συζητηθεί η χρησιμότητα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, παρακάμπτωντας έτσι την τόσο μεγάλη δύναμη της Εκκλησίας; Τελικά, υπάρχει θέμα για αυτή την περιβόητη Παγκόσμια Κυβέρνηση και για τον Άρχοντα του Κόσμου ή όχι; Κι αν ναι, γιατί κανένα κατεστημένο μέσο μαζικής παραμόρφωσης δεν το αναφέρει ποτέ και, μάλιστα, λοιδωρεί όσους μιλάνε για αυτό; Αναρωτηθείτε αγαπητοί μας φίλοι τι συμβαίνει… Εμείς, έτσι κι αλλιώς, είμαστε τρελοί! Σωστά;
    10378535_690234674363928_8982445757273576763_n10421155_690234681030594_4580791347199020284_n
    ΥΓ. Πώς και από ποιους χρηματοδοτείται μια τέτοια τεράστια εκδήλωση; Συνωμοσίες και πάλι…

    1 σχόλιο:

    1. eimai marturas tou iexwva kai auto pou thelw na sou ekshghsw einai pws ola auta einai apo dikes mas synneisfores ki oxi apo "sunomwsies" oso gia ton pagkosmio kuvernhth einai o theos o opoios exei dhmiourghsei esena emena to aperanto sumpan kai oti vlepeis gurw sou epishs sou exei dwsei thn ikanothta na skeftesai me thn opoia mporeis kai grafeis na milas na thumasai panw apo ola omws na dhmiourgeis anthrwpous. an autes oi protaseis den sou fainontai logikes einai to dikaiwma ths eleutherhs voulhshs sou na kaneis oti esu thes xwris na se krinei kanenas. pantws an thes pragmatika na apokthseis mia oloklhrwmenh eikona prin mas prosdioriseis tha sou proteina na ertheis apo monos sou na deis apo konta ti eidous atoma eimaste o kathenas apo emas.telos an psakseis tha deis pws eimaste anagnwrismenh kai epishmh thrhskeia (sorry gia ta greeklish elpizw na einai oso pio katanohta ginetai)

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ