• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

    ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΣ!!ΕΚΘΕΣΙΣ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΙΑ ΤΟ HOBBY ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!.

    Καθώς «το μυστήριον ήδη ενεργείται της ανομίας» (Β' Θεσ. 2, 7) και κορυφώνεται η αποστασία από τον Θεό, η Ν. Εποχή, το όργανο του Αντίχριστου, έκανε επίδειξη της δυνάμεως του Σατανά κατά της εικόνος του Θεού, του ανθρώπου.
    Ο λόγος για την επαίσχυντη έκθεση πτωμάτων με την ονομασία Bodies' Exhibition, που εδώ και 10 χρόνια εξαπλώνεται σ' όλον τον κόσμο. Στην έκθεση αυτή, στο Γκάζι, εκτίθενται πλαστικοποιημένα με σιλικόνη πτώματα κινέζων συνανθρώπων μας -εφευρέτης ο νέος Φραγκεστάϊν δρ. Χάγκενς- σε ποικίλες στάσεις, πότε με ανοιγμένα τα πλευρά και τα κεφάλια όπου φαίνονται ο εγκέφαλος, τα εντόσθιά τους, τα γεννητικά τους όργανα, άλλοτε με μισολειωμένα χέρια, πόδια και μηρούς, όπου διακρίνονται οι μύες, τα νεύρα και τα αγγεία, πότε φτιαγμένοι ως δισκοβόλοι, πότε ως δρομείς και παίκτες σκακιού. «Ένα από τα πτώματα»,  «κρατάει στο χέρι το ίδιο του το δέρμα, σαν ρούχο, που μόλις έβγαλε»! Παρατίθενται χωριστά, επίσης γεννητικά όργανα, έντερα καρδιές και συκώτια.

    Σκοπός, δήθεν, της εκθέσεως η γνωριμία με την «εσωτερική ωραιότητα» του ανθρωπίνου σώματος! Στην πραγματικότητα «η σαγήνη» της εκθέσεως «δεν οφείλεται τόσο στην επιθυμία της επιμόρφωσης... όσο στην καινούργια διαστροφή, που επινοεί», υποστηρίζει ο αρθρογράφος. Και βέβαια εκατομμύρια άνθρωποι σ' όλον τον κόσμο έσπευσαν με τις γυναίκες και τα παιδιά τους να δουν από κοντά όλα αυτά τα πτώματα. Εις μάτην ο καημένος ο κ. Χάρρυ Βου, 19 χρόνια κρατούμενος σε κινέζικο στρατόπεδο συγκεντρώσεως, βεβαιώνει ότιτα πτώματα είναι πτώματα εκτελεσθέντων κρατουμένων, τα οποία κάποιοι επιτήδειοι επεξεργάζονται σε ειδικές βιομηχανίες. Έ, και; Τι σημαίνει αυτό μπροστά στα διεστραμμένα κέφια μας και στα οικονομικά οφέλη των επιχειρήσεων μακαβρίων εκθεμάτων;

         Ποιόν, στ' αλήθεια, να πρωτοκλάψεις, αν έχεις λίγο φιλότιμο; Τους ταλαίπωρους αυτούς κινέζους, που κοιτάζοντάς σε με πονεμένο κι απελπισμένο βλέμμα, αν και νεκροί, μοιάζουν να διαμαρτύρονται άφωνα, που τους στερήσαμε τη στοιχειώδη ανάπαυση στον τάφο και την διάλυση του σώματος τους; Τον δαιμονικό εφευρέτη και την απληστία των... βιομηχάνων και... εκθεσάδων, που ετοιμάζουν μόνοι τους την αιώνια καταδίκη τους; ή τους θεατές, που προσπαθούν να διασκεδάσουν την πλήξη, τα αδιέξοδα και τη δυστυχία τους εις βάρος νεκρών συνανθρώπων τους;

    Δεν είναι πράγματι αντίχριστη και δαιμονική αυτή η ιερόσυλη, εμπορική αντιμετώπιση, ο θεατρισμός του νεκρού σώματος του ανθρώπου του πλασθέντος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού; Κατά τη διδασκαλία της Π. και Κ. Διαθήκης πόση τιμή δεν απολαμβάνει το ανθρώπινο σώμα, χωρίς το οποίο ο άνθρωπος δεν είναι πλήρης άνθρωπος, και του οποίου την ανάσταση προσδοκούμε! Με πόση ευλάβεια και προσευχή δεν το κατεβάζουμε στον τάφο; Αλλά και πόσοι άλλοι λαοί δεν τιμούν και σέβονται τους νεκρούς τιμωρώντας αυστηρά όσους ασεβούν σ' αυτά;


    Το χειρότερο είναι ότι αυτή την βδελυκτή έκθεση υποστηρίζει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), του οποίου εκπρόσωποι βρίσκονται στο χώρο της εκθέσεως προς αναζήτηση κορόιδων δοτών δωρητών οργάνων. Μας δείχνουν έμπρακτα οι κύριοι αυτοί τι γνώμη και τι εκτίμηση έχουν για το ανθρώπινο σώμα.

    Ταιριαστή εκεί η παρουσία τους, γιατί η φιλοσοφία τους ξεπερνά τον μακάβριο Χάγκενς, αφού με την αφαίρεση οργάνων, αφαιρείται και η ζωή των δοτών, πράγμα που δεν κάνει ο μακάβριος «επιστήμων». Ίσως νοιώθουν ότι οι απόψεις και οι πρακτικές των μεταμοσχεύσεων από ζωντανούς δότες έχουν μια... συγγένεια με την όλη βιομηχανία, καθώς ο προαναφερθείς κ. Βου είπε ότι από τους κινέζους κρατουμένους πολλές φορές οι αρμόδιοι αφαιρούσαν όργανα και τα διοχέτευαν στο εμπόριο.

    Ο άγιος Εφραίμ ο Σύρος γράφει για τις ημέρες του Αντιχρίστου: Τότε θα θρηνεί δεινώς και θα στενάζει πάσα ψυχή... Τότε θα αποθνήσκωσι τα νήπια εις τους κόλπους των μητέρων... και ο πατήρ μετά της γυναικός και των τέκνων του θα αποθνήσκη εις τα αγοράς, και δεν θα υπάρχη τις να θάψη αυτούς και να τους βάλη εις μνήμα. Από τα πολλά δε θνησιμαία, τα οποία θα ρίπτωνται εις τας πλατείας, θα υπάρχη παντού δυσωδία, η οποία θα στενοχωρεί πολύ τους ζώντας.
         Μήπως όσα γράφονται δεν είναι εικόνα και preludio των εσχάτων; Απουσιάζει βέβαια από την έκθεση πτωμάτων η δυσωδία τους, λόγω της ...επιστημονικής τους επεξεργασίας, αλλά στους «νουν έχοντας» είναι αισθητή η «οσμή θανάτου» πνευματικού, που αποπνέουν και που φανερώνει τον δάκτυλο των αντιχρίστων δυνάμεων.
    Λοιπόν όχι, ένα μεγάλοΟΧΙστη δωρεάν οργάνων,ΟΧΙστον κατασκευασμένο «εγκεφαλικό θάνατο» γιατί οι δότες όταν τους αφαιρούνται τα όργανα, είναι ζωντανοί! Και βέβαιαΟΧΙστην βέβηλη έκθεση πτωμάτων, που προσβάλλει τους νεκρούς, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη στοιχειώδη ανθρωπιά μας.



    Του Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Φωτοπούλου




    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
    http://www.egolpion.net/F0BDF0BF.el.aspx

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ