Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Εθνική Ελπίδων: Απίθανη ανατροπή με 9 παίκτες κόντρα στην Τουρκία

Αν και έπαιζε με 9 παίκτες για 65 λεπτά η Εθνική Ελπίδων πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Τουρκία, με γκολ του Μπουχαλάκη στο 89΄.
Ένα βήμα πιο κοντά στο euro 2015 βρίσκεται η Εθνική Ελπίδων μετά τη νίκη της επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Τουρκίας με 2-1 στην Κατερίνη.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Κώστας Τσάνα αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Μπασάν έδωσε το προβάδισμα στους Τούρκους. Η ελληνική ομάδα έμεινε με 9 παίκτες στο 26΄αφού αποβλήθηκε και ο Κίτσιου, ωστόσο δεν παραδόθηκε. 

Ο Καρέλης έφερε το ματς στα ίσα στο 61ο λεπτό, ενώ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μπυοχαλάκης στο 89΄ έκανε το 2-1 και έδωσε μία πολύ σημαντική νίκη στην Εθνική.

Ελλάδα: Διούδης, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Μπάλλας, Λαγός, Κολοβός (66' Μπουχαλάκης), Κουμπέλης, Μαυρίας (76' Βέλλιος), Καρέλης, Γιαννιώτας (46' Λυκογιάννης).

Τουρκία: Εζέρ, Μπερμπέρ (60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Ερντογάν, Τσορεκτσί, Αϊχάν, Ουτσάν (70' Ντεμιρτσί), Μπασάν, Καρά (77' Ουνάλ), Τσαγιράν, Εζιακούπ.

Η βαθμολογία

1. Πολωνία 15 *

2. Ελλάδα 12

3. Σουηδία 10

4. Τουρκία 10

5. Μάλτα 7 *

* Με αγώνα περισσότερο

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.