• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

    Έχασαν την ψυχή τους! Συνέλαβαν και κρατούν στα κρατητήρια 79χρονη που υπεβλήθη σε μπάι πας!

    Το πρωτοφανές περιστατικό που κατήγγειλε η τηλεθεάτρια Πηνελόπη Πολυκανδριώτη πριν λίγο (χθες) στο Extra3 εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.



    Η γυναίκα καταγγέλλει ότι συνελήφθη στη Χαλκίδα (πήγε για έκδοση ταυτότητας καθώς έχασε την προηγούμενη) και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα η 79χρονη χειρουργηθείσα μητέρα της η οποία πριν λίγες ημέρες υπεβλήθη σε πολλαπλό μπάι πας.

    Η ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη για χρέη προς τον ΟΑΕΕ ύψους € 5.000,00 με τις προσαυξήσεις ενώ καθαρό χρέος όπως ειπώθηκε είναι το ποσό των € 900,00 μολονότι η ίδια είναι συνταξιούχος του ταμείου από το 1990!Η γυναίκα είχε δικαστεί και καταδικαστεί ερήμην της αλλά η απόφαση ουδέποτε της κοινοποιήθηκε.

    Άξια αναφοράς και η πληροφορία ότι το αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας επικοινώνησε με τον εισαγγελέα ενημερώνοντας για την υγεία της γυναίκας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ όπως δήλωσε η κόρη της γυναίκας. Προφανώς τη θεωρεί επικίνδυνη διαφυγής...!

    Όλοι βγαίνουν με εγγυήσεις, όλοι την κοπανάνε μετά από άδεια, άλλοι την έχουν κάνει στο εξωτερικό ανενόχλητοι (πχ στο Μόναχο) και η δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητά της σε μια απλή γυναίκα...



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ