Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

79χρονη: O εισαγγελέας με κρατούσε χειρουργημένη με τριπλό μπαϊ πας μέχρι να βγει η απόφαση (vid)

Άφωνο αφήνει τον οποιοδήποτε η αφήγηση της δραματικής ιστορίας της 79χρονης που συνελήφθη για οφειλές στο ΤΕΒΕ. Η 79χρονη  μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την περιπέτειά της και το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί.
«Πήγα να βγάλω ταυτότητα και βρέθηκα κρατούμενη για ένα ποσό που δεν ήξερα καν ότι χρωστάω. Είπα στην αστυνομία ότι ήμουν χειρουργημένη με τριπλό μπαϊ-πας. Με είδαν οι άνθρωποι αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά αλλά δυστυχώς ο εισαγγελέας είπε ότι έπρεπε να κρατηθώ μέχρι να βγει η απόφαση», τόνισε η 79χρονη Γ., Δημούλια.
Όμως, χθες μετά την ανακοίνωση της περιπέτειάς της και τη δημοσιοποίηση του θέματος η 79χρονη αφέθηκε ελεύθερη και το χρέος της παραγράφηκε.
Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφερεθεί στην καταγγελία ότι 79χρονη μητέρα χειρουργημένη κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι οι νόμοι δεν εξαιρούν κανέναν.
«Η Δικαιοσύνη που δεν είναι τυφλή, θα κάνει τη διάκριση του δικαίου. Ο νομοθέτης όμως δεν μπορεί να μην εξασφαλίσει την είσπραξη των χρωστουμένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.