Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ «ΘΗΡΙΑ»ΚΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Όλοι μας -λίγο ως πολύ- κορόιδα!
Ναι, φίλε μου ,το ξέρω! Όλοι μας το ίδιο αηδιασμένοι νιώθουμε και χίλια γιατί ζητάνε μέσα μας απάντηση, για να βρούμε τον τρόπο να γλιτώσουμε! Η κομματοκρατία από παλιά ήταν η πιο 

«αποδοτική» επινόηση των αποικιοκρατών και μαζί με το χρέος η βέβαια «συνταγή» της υποταγής και 
της υποτέλειας των λαών!

Μας δείχνανε αυτό που θέλανε να δούμε, και μας λέγανε ό,τι θέλανε να ακούσουμε. Όλα τα είχαν μετρημένα, τις ανάγκες, τους πόθους μας ,τις προτιμήσεις, είχανε ετοιμάσει τα «καλούπια», κι ανάλογα το παίζανε το «θέατρο» μέχρι να μας αρπάξουν την ψήφο! Όποιον «σωτήρα» κι αν έβγαζε η κάλπη-στην πραγματικότητα η μαύρη τους προπαγάνδα- στο ίδιο «έργο» έπαιζε ,τα ίδια αφεντικά υπηρετούσε με « άλλη γλώσσα»-κάθε φορά την πιο επιθυμητή για τις «μάζες». Το «αντίπαλο δέος» «έπαιζε» παράλληλα, καλύπτοντας δήθεν το κενό του «νικητή» κι ήταν έτοιμο να τον διαδεχτεί με την «άλλη» μάσκα, πιο καλά « μακιγιαρισμένη» και με μπόλικο «αέρα φρέσκο»! Κι έπρεπε βέβαια να έχουν ταμπέλες, χρώματα κι αρώματα τα κόμματα, για να καλύπτουν όλες τις αισθήσεις και τα γούστα!

Κι εμείς παραδώσαμε τη ζωή μας στους υπηρέτες της «συνταγής» τους και τα παιδιά μας στα σκλαβοπάζαρά τους! Τι άλλο μένει τώρα από το να μας πείσουν πως εμείς είμαστε άχρηστοι κι ανίκανοι να αυτοκυβερνηθούμε, πως δεν αξίζει να έχουμε πατρίδα, οπότε θα έρθουν οι «εταίροι», για να την παραδώσουμε οικειοθελώς ως «καλοί» Ευρωπαίοι!

Είναι το σκοτάδι και η σύγχυση, που ενστάλαξαν στην ψυχή και το μυαλό μας –σαν φυσική κατάσταση- και αργούμε να δούμε φως! Είναι η υποκρισία κι η ψευτιά, που έγινε κανόνας ζωής! Είναι γιατί δεν απελευθερωθήκαμε ποτέ, κι ας έγινε η επανάσταση του ’21,κι ας δώσαμε τόσους αγώνες κι ας χύθηκε τόσο αίμα Ελληνικό, κι ας αντισταθήκαμε γενναία τόσες άλλες φορές! Οι απόγονοι των ίδιων δοσιλόγων ,μαυραγορίτες και ταγματαλήτες μας «κυβερνάνε» ακόμα! Μια χυδαία ελίτ του εύκολου και του ρηχού τρόπου ζωής, που αποστρέφεται εμάς τα «μυρμήγκια», που με τόση υπομονή ,δάκρυ και πόνο επιβιώνουμε με αξιοπρέπεια! Εμείς είμαστε πάντα τα «ηλίθια» και εύκολα «θύματα» των επιτήδειων!

Και τώρα που μας έριξαν στην τέλεια εξαθλίωση και ένδεια, τώρα που και το φιλότιμο και την αξιοπρέπειά μας κλέβουν, τι κάνουμε; Ακόμα τους ανεχόμαστε να μας λεηλατούν και να μας εμπαίζουν και να ξεπουλάνε τη χώρα μας στους τοκογλύφους των αγορών τους, κι οι άλλοι πρόθυμοι ,οι «αριστεροί», να τη διαμοιράσουν ;

Θεσμοθέτησαν τη διαφθορά, για να τρέφουν μια χυδαία και παρασιτική ελίτ, που τη χρηματοδοτούσαν ποικιλοτρόπως, ως δεκανίκι του καθεστώτος. Εμείς πιστεύαμε στα λόγια τους, στα «παραμύθια», που μας πουλούσαν, κι η κλεπτοκρατία «έκανε τη δουλειά της». Ταυτόχρονα το χρέος σκαρφάλωνε στα ύψη, αφού η τάξη των κηφήνων δανειζόταν με την εγγύηση του κράτους- μεγαλοκηφήνα, που μας «τάραξε στην καρπαζιά» και στο φόρο, μη «μπορώντας» δήθεν να «χτυπήσει» τη φοροδιαφυγή-σιγά μη χτυπούσαν αυτούς που τους στήριζαν και τους συν αυτοίς! Και τώρα απλά μας παρέδωσαν στους πιο στυγνούς δολοφόνους ,στη τραπεζομαφία του πιο φασιστικού μορφώματος του πλανήτη, της ευρωζώνης και του ευρώ, για να σωθούν από τη φυλακή όλοι οι ντόπιοι δοσίλογοι! Κι εμείς αφήνουμε στα νύχια των εγκληματιών, στην έσχατη φτώχεια και υποταγή τα παιδιά μας και την πατρίδα; Ποιος άλλος από εμάς τους ίδιους μπορεί να αγωνιστεί ,για να σώσουμε

ό,τι πιο ιερό έχουμε στη ζωή μας; Δεν έχουμε άλλη επιλογή, κι όσο το αυτονόητο δε βλέπουμε, τόσο θα βουλιάζουμε στο βούρκο ,που στήσανε για μας!

Ακόμα ζούμε στον εικονικό κόσμο της «δημοκρατίας» και θεωρούμε όσα τα ΜΜΕ μας πλασάρουνε ως αλήθεια; Πού να ξέρουμε οι ανόητοι το τι γίνεται πίσω από την πλάτη μας και τι τσιμπούσια και σκάνδαλα στήνουνε αυτοί- ενωμένοι πάντα- με τους κόπους μας! Αφαιρούσαν -πριν στις «καλές εποχές»- από το ψωμί μας ,τον κόπο μας, την παιδεία, την υγεία το 50%του Α.Ε.Π για την ελίτ και την κομματική ληστοσυμμορία, το 36%για τους δημοσίους υπαλλήλους- μοιραίους, άβουλους και δειλούς- και το υπόλοιπο για τις άλλες κοινωνικές ομάδες.

Το χρέος ανέβαινε για να πληρώνονται οι μίζες, οι τραπεζίτες, τα θαλασσοδάνεια, οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι, οι ΜΚΟ, οι πρόθυμοι κομματικοί «παπαγάλοι» και άλλα παράσιτα! Ούτε ευρώ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΕΠΑΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ, που η διαχείρισή του είναι η πιο μεγάλη τοκογλυφική και κερδοφόρα επιχείρηση! Έτσι γίναμε υποχείρια των ξένων κερδοσκόπων. Γελασμένοι, απατημένοι -και κορόιδα προπαντός- ΌΛΟΙ ΜΑΣ!

Κι αυτοί μας πουλούσαν το «παραμύθι» πως ήταν χωρισμένοι σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, ενώ τίποτα δεν μας είπαν για το Συνταγματικό πραξικόπημα της 6-5-2010,για τη ρήτρα δουλοπαροικίας χρέους που υπογράψανε οι «κρατούντες», ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , για την παράδοση της πατρίδας μας στα κοράκια των αγορών, παρουσιάζοντας σαν ό,τι πιο «φυσικό» τον μονόδρομο της υποταγής μας και το ρόλο του ραγιά, του ζήτουλα της Ευρώπης, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ! Κι εμείς ακόμα σαστισμένοι, δε γινόμαστε μια γροθιά να τους «γκρεμοτσακίσουμε»! Τι περιμένουμε, να μας τον φέρουν μέσα τον ξένο « θηρίο» με όπλα και ξένο στρατό για να το νιώσουμε ότι μας κάνουν πόλεμο ,για να διαμελίσει τη χώρα κι εμάς να μας πετάξει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, να μας εξαφανίσει;

Μα είναι ήδη η «μαύρη» προπαγάνδα μέσα στο σπίτι μας κάθε μέρα και μας καλεί να εμπιστευτούμε τα «παραμύθια» και τις καλές «προθέσεις» των ανδρείκελων της υποταγής μας- κι ας έγινε μαύρη η ζωή μας μέσω αυτού του μαύρου κουτιού! Κάθε μέρα που περνάει κι άλλο καρφί βάζουν στο «φέρετρό» μας, κι άλλη σφραγίδα προδοσίας και ψευτιάς!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ,ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ,ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ «ΘΗΡΙΑ»ΚΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.