• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

    Το "βάρος των αλυσίδων" με Ελληνικούς υποτιτλούς!!! Το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ ενός Σερβο -Καναδού.Δείτε πολύ προσεχτικά αυτό το βίντεο για να καταλάβετε τι μας περιμένει.

    Πάντα και εγώ και όλος ο κόσμος και μιλάω από Ελλάδα ,ρωτάμε τον άντρα μου να μάθουμε περισσότερα για τον πόλεμο,για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας,μια χώρα που πραγματικά ήταν η πιο ανεπτυγμένη χώρα και πολλές ζήλευαν το σύστημά της!
    Όσο βέβαια και να σου εξηγεί ο άλλος δύσκολα να μπορέσεις να έχεις μια εικόνα ώστε να καταλάβεις καθαρά τι ακριβώς έγινε!Βρήκε όμως ένα ντοκιμαντέρ από έναν Γιουγκοσλάβο που μένει στον Καναδά,νομίζω γεννήθηκε στον Καναδά αλλά τις διακοπές του τις πέρναγε στην Γιουγκοσλαβία,ο οποίος έφτιαξε ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ και εξηγεί ακριβώς τι έγινε πολύ απλά ,κατανοητά και με εικόνες!
    Όταν ο άντρα μου το ανέβασε το facebook έγραψε και δυο λόγια και θα ήθελα ακριβώς να βάλω όσα είπε για να περιγράψει αυτό που περιέχει το βίντεο: Πολλές φορές μου έχουν ζητήσει να εξηγήσω τι έγινε στην χώρα μου και διαλύθηκε.
    Πως καταντήσαμε να αλληλοσκοτωνόμαστε ,πως σε λίγα χρόνια η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χώρα στον κόσμο ,κατάντησε τριτοκοσμική.
    Μου ήταν δύσκολο να το περιγράψω.
    Πως να το καταλάβει ο άλλος όταν εγώ ο ίδιος δυσκολεύομαι !Αυτο το ντοκιμαντέρ θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις,όχι μόνο στο θέμα της Γιουγκοσλαβίας αλλά και της Ελλάδας του σήμερα και του μέλλοντος.
    Κάποιοι από εσάς θα γελάσουν τώρα και εύχομαι να έχουν δίκιο…και εμείς γελάγαμε όμως!!!
    Πολλές οι ομοιότητες με την κατάσταση της Ελλάδας όπου θα τις δείτε και μόνοι σας από τα πρώτα κίολας λεπτα του ντοκυμαντέρ!Ένα ντοκυμαντέρ που σε κρατάει να το δείς όλο,δεν θές να τελειώσει και ενώ το βλέπεις σκέφτεσαι πράγματα ταυτόχρονα.Σκηνές που ποτέ δεν θέλησαν να μας δείξουν γιατί όπως είπαμε όλα είναι σχεδιασμένα.


    mlagananews

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ