• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

    Άγριο επεισόδιο στην Βουλή! Ζαρούλια σε Αθανασίου: "Είσαι αληταράς!"

    Κάλλιο αργα παρα ποτέ! Επιτέλους εφαρμόσθηκαν από την Βουλή εναντίον της Χρυσής Αυγής οι αυστηρές κυρώσεις που...



    προβλέπονται από τον κανονισμό.
    Στην φράση "Είσαι αληταράς" που όπως διευκρίνησε ο γ' αντιπρόεδρος της Βουλής, απήυθυνε η κα Ζαρούλια απέναντι στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αντέδρασε άμεσα εφαρμόζοντας το άρθρο 80 του κανονισμού της Βουλής που προβλέπει περικοπή του 1/4 της μηνιαίας αποζημίωσης σε περίπτωση που βουλευτής δεχθεί μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

    Ζαρούλια και Κασιδιάρης στην σημερινή τους εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί.
    Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε κουτούς τα μέλη της κυβέρνησης καταγγέλοντας ότι στο ένταλμα για την σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής ήταν λάθος η ημερομηνία.


    Είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης: "Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Για την φράση "Είσαι αληταράς, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά".

    Η Ολομέλεια έκανε αποδεκτή την πρόταση του αντιπροέδρου, αποφασίζοντας για τη διατύπωση μομφής εναντίον της βουλευτού της ΧΑ για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, κάτι που συνεπάγεται αυτοδικαίως την περικοπή του ενός τετάρτου (1/4) της μηνιαίας αποζημίωσής της (άρθρο 80, παρ. 3 του Κανονισμού).



    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ