• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

    Αναβλήθηκε η δίκη της οικογένειας Γιακουμάτου - Τι δήλωσε ο δικηγόρος τους

    Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες,  η δίκη της συζύγου και του αδερφού του  Γεράσιμου Γιακουμάτου που κατηγορούνται για θέματα φοροδιαφυγής στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.



    Η αναβολή αποφασίστηκε προκειμένου να κληθούν μάρτυρες από την Οικονομική Αστυνομία, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αποφασιστεί αν θα ζητηθεί η άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, προκειμένου να παραπεμφθεί και εκείνος σε δίκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη σε βάρος τους γιατί, όπως είπε, δεν έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από το ΣΔΟΕ ή άλλη αρμόδια αρχή που διενεργεί ελέγχους. Το δικαστήριο έχει διακόψει προσωρινά για να αποφανθεί επί της αποφάσεως.

    Πάντως, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν βρίσκεται στο δικαστήριο. Σε χθεσινή επικοινωνία που είχε μαζί του το STAR, ο κ.Γιακουμάτος τόνισε πως θα αποκαλύψει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη «μεθόδευση» όπως την χαρακτήρισε, λέγοντας ότι η  φορολογική παράβαση είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα της τάξεως των 10-20.000 ευρώ, και πως δεν είχε ειδοποιηθεί κανείς σχετικά με το θέμα.

    «Οι αρχές μπέρδεψαν το μηνιάτικο που προπλήρωνε ο νοσηλευόμενος με τις αποδείξεις για τα φάρμακα», δήλωσε ο βουλευτής, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι ο αδερφός του είναι διευθύνων σύμβουλος του οίκου ευγηρίας και πως η σύζυγος του διετέλεσε πρόεδρος για ένα μικρό χρονικό διάστημα το 2000.

    star.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ