Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Διαβάστε τα παρακάτω για να μην την ξαναπατήσετε στις εκλογές

Όσο οι ευρωεκλογές θα πλησιάζουν και είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, θα επανέρχεται και η τρομοκρατία της εξόδου από το ευρώ και την ευρωζώνη, με στόχο τον αποπροσανατολισμό από τα αδιέξοδα και τις αποτυχίες της κυβερνητικής πολιτικής και την συσπείρωση γύρω της των τρομοκρατημένων ψηφοφόρων.

Το τραγελαφικό είναι πως ΟΛΑ όσα τότε απειλούσαν πως θα συμβούν αν μας διώξουν από ευρώ αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συνέβησαν ενώ παραμένουμε στο ευρώ!...

Τώρα το επιχείρημα που θα ακούμε, είναι πως υπάρχουν και χειρότερα!

Το ξέρουμε και τα αναμένουμε να συμβούν, με την ίδια συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, που συνεχίζει την ΙΔΙΑ πολιτική των κυβερνήσεων Παπανδρέου , Παπαδήμα.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα όπως και το 2010 οι ευρωπαίοι εταίροι μας θα μας πετούσαν έξω από την ευρωζώνη και την ευρωπαική ένωση, αν μπορούσαν να διαχειριστούν τις συνέπειες και το κόστος μιας τέτοιας ενέργειας.

Συστηματικά και μεθοδικά τέσσερα χρόνια τώρα χτίζουν το τοίχος προστασίας για τις τράπεζες τους και τα συμφέροντα τους, ώστε να το πράξουν το πρώτο δευτερόλεπτο που κρίνουν πως είναι έτοιμοι. Ούτε μας αγαπούνε, ούτε μας έχουν ανάγκη, μας κρατάνε στην ευρωζώνη από ΑΝΑΓΚΗ προστασίας των δικών τους συμφερόντων.



ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Το ελληνικό κράτος, οι πολιτικοί (με την ανοχή των εταίρων τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση), τα κομματόσκυλα και οι μεγαλοεργολάβοι, καταχρεώσανε την Ελλάδα, κατέστρεψαν τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία και αντί να αποδοθούν ευθύνες, να κυνηγηθούνε οι υπαίτιοι και να τους ξεσκίσουν στα πρόστιμα, συνεχίζουν χωρίς αιδώ το ίδιο τροπάριο.


Η "αλληλεγγύη" των εταίρων...

Η Ελλάδα παρ' όλα αυτάείχε πολύ καλύτερα νούμερα απο πολλές χώρες της Ευρώπης και υψηλοτατες ιδιωτικές καταθέσεις προ της κρίσης.

Η έλευση του ΔΝΤ, "τα φουσκωμένα στοιχεια" της ΕΛΣΤΑΤ, οι υπόγειες διεργασίες μηνών του Γιωργάκη με τον Στρος Καν, το Τ+10 στα ελληνικά ομόλογα χωρίς ρίσκο, οι ανεξήγητες δηλώσεις περί Τιτανικού, η πώληση των CDs απο το ΤΤ την κρ'οσιμη περιοδο (που παρε'οχαν ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙ) κλπ κλπ, είναι κάποια απο τα πολύ σημαντικά στοιχεία που χρήζουν διερεύνησης σχετικά με το ποια συμφ'εροντα εξυπηρετήθηκαν ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Η Ελλάδα τελικά ΕΣΩΣΕ την Ευρώπη και μάλλον ΛΙΓΟΤΕΡΟ έσωσε η Ευρώπη την Ελλάδα (ουσιαστικά ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για χάριν της Ευρώπης)... διότι αν βάραγε κανόνι τοτε, (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ να ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ) θα τίναζε την Ευρώπη στον αέρα λόγω του ότι το ελληνικό χρέος το είχαν στα χέρια τους γαλλικές και γερμανικές τράπεζες.


ΕΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΑ. Η ΝΔούλα ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.