• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

    Στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας, της πείνας και του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία...έκαναν σύσκεψη για να βρουν... δώρο γενεθλίων στον Ράιχενμπαχ!

    Κάποια πράγματα, τελικά, δεν αλλάζουν ποτέ! Γενέθλια έχει μέσα στον Ιανουάριο ο επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ και κυβερνητικοί αξιωματούχοι άρχισαν να ψάχνουν τι δώρο θα του κάνουν... 

    Και όχι μόνο άρχισαν να ψάχνουν, αλλά έκαναν και σύσκεψη για να αποφασίσουν τι θα είναι αυτό, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Απίστευτο; Κι όμως ελληνικό! Στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας, της πείνας και του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, κάποιοι ψάχνουν να βρουν τι δώρο θα αγοράσει το κράτος σε έναν υπάλληλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

    Αλλά ο Ράιχενμπαχ, ο οποίος έρχεται και πάλι στην Αθήνα στις 8 Ιανουαρίου, έμαθε τα περί συσκέψεων και δώρων και έστειλε mail - σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα - με το οποίο ενημέρωνε εκείνους που... έσπαγαν τα κεφάλια του για το τί θα του πάρουν, πως αντί δώρου γενεθλίων, να συγκεντρώσουν, αν βεβαίως το θελήσουν, χρήματα ώστε να δοθούν δύο υποτροφίες για τη Γερμανία σε δύο φτωχούς... μουσικούς. 

    Είπατε τίποτα; 

    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ