Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-2 Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1 Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-2



Ο Αστέρας έφυγε με νίκη (0-2) από τους Ζωσιμάδες σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην πεντάδα και είναι το φαβορί. 200 ματς για Τσιώλη.
Τα έχει... 200 ο Τσιώλης


Στο ματς του πρώτου γύρου ο Σάκης Τσιώλης καθόταν στον πάγκο του Αστέρα. Σήμερα ήταν σ' αυτόν του ΠΑΣ Γιάννινα συμπληρώνοντας 200 ματς στη Σούπερ Λιγκ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ντεμπούτο για Ακόστα

Με 4-2-3-1 παρέταξε τους Ηπειρώτες στον αγωνιστικό χώρο ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, με τον Ακόστα να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του «Άγιαξ», ενώ στον πάγκο ήταν και τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, Σονγκό και Κυβελίδης.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βελλίδης, δεξιά στην άμυνα ο Στρούνα, αριστερά ο Μιχαήλ και στα στόπερ οι Μπέριος, Κολοβέτσιος. Αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς, Λίλα, με τους Βίλα, Ακόστα, Κοροβέση να αποτελούν την τριάδα μπροστά τους. Στην κορυφή ο Ίλιτς.

Φουλ επίθεση από Βεργέτη

Στον αντίποδα ο Στάικος Βεργέτης προτίμησε το επιθετικό 4-3-3. Ο Ερνάντεζ κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, ο Τσαμπούρης κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Κοντοές το αριστερό και οι Γκοϊάν, Ζησόπουλους αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους ο Εντό στα χαφ, δεξιά του ο Ουσέρο και αριστερά του ο Μουνάφο. Στις πτέρυγες ήταν δεξιά ο Καράσκο, αριστερά ο Ντε Μπλάσις και στην κορυφή ο Μπαράλες.

Πρώτη φάση και 0-1

Οι δύο ομάδες θέλησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο ΠΑΣ είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που δεν ίσχυε για τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι φώναξαν αδικαιολόγητα για χέρι στο 8', ενώ η πρώτη φάση σημειώθηκε μόλις στο 14'. Σε αυτή ο Τσαμπούτης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Μπαράλες να νικάει τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Καράσκο και 0-2

Το τέρμα αυτό... ξύπνησε τους παίκτες του Τσιώλη, που πίεσαν αλλά δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν τον Ερνάντεζ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Στο 39' ο Κουκουλάκης άφησε το πλεονέκτημα στο φάουλ στον Μπαράλες, ο Καράσκο πήρε την μπάλα από τη σέντρα, πέρασε τους πάντες και με ωραίο σουτ με το εξωτερικό άφησε άγαλμα το Βελλίδη για το 0-2.

Man of the match: Ο Μπαράλες δέχτηκε πολλά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του, ωστόσο στο 14' έκανε τη ζημιά και άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.

Αδύναμος κρίκος: Πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας για τον ΠΑΣ, που απείλησε σε ελάχιστες φάσεις τον Ερνάντεζ. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον ο Ντε Βινσέντι βρίσκεται στην Κύπρο, ενώ ο Τσάβες μάλλον... χαιρετάει τα Γιάννενα για την Κίλμες!

Στο ύψος του: Εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον Καράσκο στο 39', που ήταν ασταμάτητος από τη σέντρα και σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα.

Η γκάφα: Την έκανε ο Λίλα στο 45', όταν είχε χώρο να κατεβάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά προτίμησε το σουτ, το οποίο... δεν έκανε ποτέ!

Το στραγάλι: Καλή η διαιτησία του Κουκουλάκη. Σωστά άφησε το ματς να συνεχιστεί στο 8', όταν ο ΠΑΣ φώναξε για χέρι του Ζησόπουλου. Καλή δουλειά και από τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Στο ίδιο γήπεδο που έπεσε η αυλαία του 2013 για τη Σούπερ Λιγκ άνοιξε και αυτή του 2014. Ο ΠΑΣ έκλεισε τη χρονιά που έφυγε με νίκη, όμως ξεκίνησε τη νέα με ήττα. Στα 200 ματς του Σάκη Τσιώλη στη Σούπερ Λιγκ ο «Άγιαξ» ήταν κακός και ηττήθηκε από τον Αστέρα, που εκμεταλλεύτηκε τις όποιες ευκαιρίες είχε για να κάνει ποδαρικό στο 2014 με το... δεξί.

Συνθέσεις ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Στρούνα (46' Κυβελίδης), Μπέριος (64' Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Βίλα, Ακόστα, Κοροβέσης (46' Σονγκό), Ίλιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Εντό, Ουσέρο, Καράσκο (76' Σέτι), Ντε Μπλάσις (68' Ουρτάδο), Μπαράλες (89' Χουάνμα).  


Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1



Ο Καραμάνος συνεχίζει να σκοράρει και ο Ατρόμητος ξεκίνησε την νέα χρονιά πάλι με τρίποντο, καθώς κέρδισε 0-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο! 
Πως ξεκίνησαν 

Για τον Εργοτέλη, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Καβουσάκης, με τους Σαρρή, Μεχία μπροστά του, τον Τζανακάκη δεξιά και τον Πίτσο στα δεξιά. Στον άξονα ήταν ο Καρντόσο με τον Μπουχαλάκη, ενώ πίσω από τον Αναστασάκο έπαιξαν οι Χαντί, Ρομάνο και Διαμαντάκος. 

Από την άλλη, ο Ατρόμητος είχε τον Τσέναμο στην εστία, κεντρικό αμυντικό δίδυμα τους Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη και τους Νάστο, Γιαννούλη στα δύο άκρα. Δίπλα από τον Δημούτσο στον άξονα ήταν ο Πίτου Γκαρσία, με τον Ούμπιντες δεξιά, τον Φάμπιο αριστερά και τον Καραμάνο δίπλα από τον Παπαδόπουλο. 
Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, καθώς έδειξε μεγαλύτερη διάθεση να παίξει μπάλα και να πιέσει για ένα γρήγορο τέρμα. Έτσι, η πρώτη ε3υκαιρία ανήκει στους Κρητικούς, με το σουτ του Πίτσου στο 10' να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ ίδια ήταν και η κατάληξη της προσπάθειας του Χάντι 4 λεπτά αργότερα. 

Παρόλα αυτά, αυτός που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, ήταν ο Ατρόμητος. Ο Καραμάνος στο 17' έφυγε στην κόντρα, νίκησε τον πιο αργό Καρντόσο στο σπρίντ και με πολύ όμορφο σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Καβουσάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει. 

Οι Κρητικοί έψαξαν την απάντηση και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Τσενάμο είπε «όχι» σε τετ α τετ με τον Διαμαντάκο, ενώ στο 43' ο Γιαννούλης πήρε την μπουκιά από το στόμα του επιθετικού του Εργοτέλη και κράτησε έτσι το προβάδισμα για την ομάδα του. 

Κακό ματς στην επανάληψη 

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο ρυθμός έπεσε υπερβολικά, κάτι που επιδίωξε και πέτυχε η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Παράσχο να οπισθοχωρεί τον Ατρόμητο, προκειμένου να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να χτυπήσει, αν του δοθεί η ευκαιρία, στην κόντρα. Από την μεριά του, ο Εργοτέλης, συνέχισε να ψάχνει διαδρόμους, όμως αυτό ήταν πλέον δύσκολο, μετά την αλλαγή πλάνων του «αστεριού». Μάλιστα, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα και να κλειδώσει την νίκη, όμως ο Καβουσάκης στο 73' νίκησε τον Ούμπιντες και κράτησε την ομάδα του ζωντανή στην διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Φωτιά στο τέλος

Το παιχνίδι δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι, εκ των οποίων το ένα, μοιάζει πως είναι όντος παράβαση. Συγκεκριμένα, ο Μεχία βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου και έπεσε κάτω, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον τιμωρεί με κίτρινη κάρτα, καθώς δεν είδε επαφή. Επίσης, ο Εργοτέλης ζήτησε εκ νέου πέναλτι για χέρι του Ταυλαρίδη, όμως η μπάλα είχε βρει στο στήθος του και σωστά ο Κύζας είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Το τελικό σφύριγμα, λοιπόν, βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, η οποία, μάλιστα, είναι η πρώτη με γηπεδούχο τον Εργοτέλη, δίνοντας τέλος σε μία αρνητική παράδοση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν πήραν ούτε τώρα τρίποντο, κάτι που έχουν να πετύχουν από τον Νοέμβριο και την νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, κάτι που δημιουργεί έντονο προβληματισμό. 

Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (80’ Κούτρης), Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (64’ Χαλκιαδάκης), Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος (73’ Δωματάς) 

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φάμπιο (69’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες (87’ Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία, Νάστος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Παπαδόπουλος (80’ Ναπολεόνι), Καραμάνος 

MVP Καραμάνος. Ο νεαρός επιθετικός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έκλεισε την σεζόν με δύο γκολ και επιβραβεύτηκε με νέο τριετές συμβόλαιο. Η απάντηση ήταν άμεση, αφού φρόντισε να πει ευχαριστώ στην διοίκηση με ακόμα ένα τέρμα, με το οποίο χάρισε την νίκη στον Ατρόμητο. 

Στο ύψος του Φάμπιο. Στο ντεμπουτο του στην αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου, έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, έβγαλε την ασίστ στον Καραμάνο στο 17' και έδειξε πως μπορεί να υπολογίζεται ως αντι-Καραγκούνης, αν και έχει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του από τον Έλληνα επιθετικό. 

Αδύναμος κρίκος Καρντόσο. Μέτριο παιχνίδι από τον μέσο του Εργοτέλη, που φέρει μεγάλη ευθύνη στο τέρμα του Καραμάνου, αφού χάνει τον επιθετικό του Ατρομήτου. 

Η γκάφα. Ανήκει στον Παράσχο. Μπορεί ο Ατρόμητος να πήρε την νίκη, όμως έπαιξε με την φωτιά. Ο έμπειρος τεχνικός φοβήθηκε πολύ τον Εργοτέλη, έπαιξε κλειστά και ειδικά στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε υπερβολικά. Μπορεί να μην τον τιμώρησαν οι Κρητικοί και να... δικαιώθηκε, αλλά αντιμετώπισε το ματς με νοοτροπία μικρής ομάδας. 

Το στραγάλι. Οι Κρητικοί έχουν πολλά παράπονα από τον Κύζα, σε μία εκ των περιπτώσεων μοιάζει να έχουν δίκιο. Η αλήθεια είναι στην μέση, αφού όντος ο Μεχία μοιάζει να έχει ανατραπεί, αλλά κατά τα άλλα, οι αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης είναι σωστές. 

Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να... διαλύει τις αντίπαλες άμυνες και την νέα χρονιά! Στον δρόμο των ρεκόρ φόρτωσε με γκολ (4-0) και την Καλλονή! 
Χωρίς να χρειαστεί να... ζοριστεί πολύ και δίχως να απαιτηθεί να φουλάρει τις μηχανές του ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε με 4 γκολ την Καλλονή στην πρώτη του αναμέτρηση για το 2014. Οι παίκτες του Μίτσελ ικανοποίησαν τα μέγιστα τον κόσμο τους που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και ξεκίνησαν ιδανικά την σεζόν με το 4-0 σε βάρος των αντιπάλων τους.

Έτσι ξεκίνησαν

Η διάταξη των ερυθρόλευκων για τον αγώνα ήταν: Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά ο Σαλίνο, αριστερά ο Μπονγκ, στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανωλάς, στον άξονα οι Σάμαρης και Μανιάτης, στις δύο πτέρυγες οι Φουστέρ και Κάμπελ και πίσω από τον προωθημένο Σαβιόλα ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο σχηματισμός της Καλλονής είχε ως εξής: Σιδεράκης κάτω από τα δοκάρια, Αναστασιάδης με Λεάντρο στόπερ, δεξί μπακ ο Χωριανόπουλος, αριστερό ο Ποντάνι, αμυντικά χαφ οι Γιουκαρής και Άλβες, ο Μανούσος με τον Ντος Σάντος στα άκρα, ο Λεοζίνιο επιτελικός και ο Καζάκης φορ.

Μικρή διακοπή λόγω καπνογόνων

Στο 3ο προς 4ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ δεν υπήρχε κάποια σοβαρή φάση το ματς διεκόπη για λίγο ελέω καπνογόνων. Έγιναν δε και συστάσεις από τα μεγάφωνα προς τον κόσμο που δεν ήταν πολύς σε αυτό το ματς.

Ερυθρόλευκη πίεση από την αρχή

Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγώνα με διάθεση και αρκετή αποφασιστικότητα προκειμένου να πρεσάρει την Καλλονή και να σκοράρει από νωρίς. Το πρώτο επτάλεπτο κύλησε όμως χωρίς την μεγάλη φάση. Μόνο ο Φουστέρ είχε ένα σουτ στο 3' που ήταν αρκετά άστοχο.

Εξαιρετική φάση και γκολ ο Σαβιόλα

Στο 12ο λεπτό ο Ολυμπιακός μπόρεσε να "τρυπήσει" την αντίπαλη άμυνα σε μία υποδειγματική επίθεση. Ο Κάμπελ πάσαρε στον Τσόρι, εκείνος με την μία έκανε το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας για τον Σαβιόλα που από κοντά σκόραρε για το 1-0. Η άμυνα της Καλλονής αδράνησε δύο φορές και έτσι δέχθηκε γκολ.

Στο 15'ο Σάμαρης έδωσε στον Σαβιόλα, εκείνος στον Κάμπελ με τον Κοσταρικανό που έκανε ένα σκαφτό σουτ, που πέρασε λίγο άουτ. Μέσα σε λίγα λεπτά λοιπόν οι ερυθρόλευκοι έβαλαν ένα γκολ και δημιούργησαν προϋποθέσεις για άλλο ένα με την πολύ καλή ευκαιρία του Κάμπελ.

Στο 19' ο Κάμπελ απείλησε ξανά με σουτ με τον Σιδεράκη τελικώς να μπλοκάρει την μπάλα. Η προβληματική αμυντική γραμμή της Καλλονής έδινε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να αρχίσουν να αναπτύσσονται ακόμα πιο καλά και να πιέζουν για το 2-0.

Στο 22' ο Φουστέρ έγινε αποδέκτης της μπάλας με τον Σιδεράκη να μπλοκάρει την μπάλα με τις γροθιές. Στο 24' ο πορτιέρο της Καλλονής απέκρουσε με τα πόδια το αρκετά καλό σουτ του Τσόρι Ντομίνγκες. Στο 29ο λεπτό ο Τσόρι έκανε έκανε καλό και δυνατό φάουλ που έφυγε λίγο έξω. Το φάουλ του Ποντάνι στις καθυστερήσεις ήταν η φάση με την οποία έκλεισε το Α' μέρος.

Μαγεία από Τσόρι και 2-0

Ο Ολυμπιακός θέλησε να "σφραγίσει" τη νίκη του με ένα ακόμα γκολ στην έναρξη του Β' μέρους της αναμέτρησης με την Καλλονή. Στο 50' ο Μανιάτης έκανε γύρισμα στον Τσόρι, που σούταρε έξω.

Στο 54ο λεπτό σε μία φάση που ξεκίνησε από πάσα του Σαβιόλα στον Κάμπελ, που έδωσε την μπάλα στον Σαλίνο ο Τσόρι Ντομίνγκες -μετά την σέντρα του Βραζιλιάνου μπακ- σκόραρε με τακουνάκι μπροστά από τους Αναστασιάδη και Σιδεράκη. 

Ο Αργεντινός με αυτό το πολύ όμορφο τέρμα έκανε το 2-0, "κλειδώνοντας" το ματς. Η Καλλονή από την άλλη είχε σαφείς δυσκολίες στο να δημιουργήσει φάσεις και να αντιδράσει αποτελεσματικά.

Και ο Μανωλάς σκόρερ

Στο 64ο η κάκιστη άμυνα της Καλλονής δέχθηκε άλλο ένα τέρμα. Μετά από κόρνερ του Τσόρι Ντομίνγκες ο Αναστασιάδης πήγε να βάλει το κεφάλι του για να διώξει την μπάλα με αυτήν να περνάει μόλις από πάνω του για να καταλήξει στα πόδια του Μανωλά και από εκεί στα δίχτυα.

Γκολ και από τον Μασάντο

Στα εναπομείναντα λεπτά όμως ο Ολυμπιακός θα έβαζε και άλλο γκολ. Ο Βάις τροφοδότησε τον Κάμπελ, εκείνος άφησε την μπάλα στον Μασάντο που μπήκε περιοχή και σκόραρε για το 4-0 στο 75'. Ο ίδιος παίκτης στο 83' είχε ένα καλό σουτ που έδιωξε δύσκολα ο Σιδεράκης.

"Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο Λιμάνι"

Με το ματς να μην έχει πια ενδιαφέρον μετά το 4-0 ο κόσμος του Ολυμπιακού εκδήλωσε ανοιχτά την επιθυμία του για την παραμονή του Ρομπέρτο στην ομάδα. "Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο Λιμάνι", φώναζαν για πάνω από ένα λεπτό οι οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου για μία υπόθεση που πάντως είναι δύσκολη. Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός πάντως έχανε ευκαιρίες μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η Καλλονή είχε στο ενεργητικό της μία πολύ καλή φάση στο 85' με τον Ντος Σάντος να βγαίνει απέναντι στον Ρομπέρτο στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Man of the match: Ο Τσόρι Ντομίνγκες. Έβαλε πολύ ωραίο γκολ με τακουνάκι αλλά δεν έμεινε εκεί. Επίσης συνέβαλλε τα μέγιστα και στο δημιουργικό κομμάτι βγάζοντας φάσεις ενώ είχε και άλλες καλές στιγμές για γκολ. Από τα δικά του πόδια σκοράρει για το 1-0 ο Σαβιόλα ενώ από το δικό του κόρνερ μπαίνει το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού με τον Μανωλά.

Στο ύψος τους: Ο εκ των σκόρερ Χαβιέρ Σαβιόλα και ο Τζόελ Κάμπελ. Ο Αργεντινός συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα και ο Κοσταρικανός εξακολουθεί να είναι στα... πάνω του. Επίσης προσπάθησε αρκετά και ο Νταβίντ Φουστέρ ενώ καλή εικόνα είχε και ο Πάολο Μασάντο με γκολ, καλή διάθεση και κινητικότητα στην επίθεση.

Αδύναμος κρίκος: Η Καλλονή είχε για ακόμα έναν αγώνα μία αμυντική γραμμή με πολλά προβλήματα. Κάνει εύκολα το λάθος και ενώ αφήνει πολλά κενά στον αντίπαλο. Οι Νησιώτες έδειξαν πως θέλουν πολλή... δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Η γκάφα: Την έχει κάνει η άμυνα της Καλλονής στην φάση του γκολ του Σαβιόλα. Η αδράνειά της επιτρέπει στον Σαβιόλα να σκοράρει. Βέβαια δεν είναι η μόνη που έχει κάνει. Από γκάφες άλλο τίποτα σε αυτό το ματς.

Το στραγάλι: Ο ρέφερι Παπαπέτρου με τους βοηθούς του έχουν κάνει κυρίως λάθη σε πειθαρχικό επίπεδο όπως μία κίτρινη στον Σάμαρη που θα μπορούσε να είχε δοθεί ή ορισμένα φάουλ για Ολυμπιακό και Καλλονή. Γενικότερα η διαιτητική παρουσία πάντως δεν επηρέασε την ροή του αγώνα. Στο 88' ο Κάμπελ έχει διαμαρτυρηθεί για πέναλτι σε μαρκάρισμα που του έγινε από τον Λεάντρο.

Το ταμείο του Gazzetta: Δεν φόρτσαρε στο πρώτο ματς για το νέο έτος αλλά κέρδισε πολύ άνετα με 4-0, δείχνοντας εκ νέου την μεγάλη διαφορά που έχει με τις άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός σε μία αναμέτρηση όπου δεν χρειάστηκε να ανεβάσει για τα καλά τις... στροφές του επικράτησε της Καλλονής δίκαια και με ευρύ σκορ. Είχε δε τον Τσόρι Ντομίνγκες σε πολύ καλή μέρα. Μία Καλλονή που είχε πολλά και σοβαρά αμυντικά προβλήματα και θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα τέρματα. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Ολυμπιακός έβγαινε μπροστά και έκανε φάσεις με αξιώσεις, οι παίκτες της Καλλονής δεν μπορούσαν σταματήσουν τους  αντιπάλους τους. Οι παίκτες του Μίτσελ έκαναν ένα πολύ καλό ποδαρικό για το 2014 επεκτείνοντας και άλλο τα ρεκόρ τους.


Από http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.